Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
już nie mam tu najwięcej postów

Stare
-
obserwator
- -#Long distance runner

"Megadeth zamierza rozpocząć jesienią nagrywanie następcy United Abominations.
Obecnie Dave Mustaine pracuje nad przygotowaniem studia. Jak mówi praca trwa od 9 rano czasami aż do 1:30 w nocy. Podobnie jak w przypadku nagrywania Youthanasii studiem nagrań stanie się przygotowany do tego celu magazyn i tak jak w przypadku tamtej płyty pojawił się pomysł sfilmowania tego procesu. Trudno jednak ocenić czy wydane zostanie DVD - w przypadku United Abominations również mówiło się o wydaniu filmu "Making Of United Abominations".
Obecnie Dave Mustaine pracuje nad przygotowaniem studia. Jak mówi praca trwa od 9 rano czasami aż do 1:30 w nocy. Podobnie jak w przypadku nagrywania Youthanasii studiem nagrań stanie się przygotowany do tego celu magazyn i tak jak w przypadku tamtej płyty pojawił się pomysł sfilmowania tego procesu. Trudno jednak ocenić czy wydane zostanie DVD - w przypadku United Abominations również mówiło się o wydaniu filmu "Making Of United Abominations".
mtszły
Czekam z niecierpliwością na następne przecieki.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- Elevatorman
- -#Clansman

oooo szybko .. ale to dobrze 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Fajnie, ale prosiłbym o mniej heavy na tym albumie, a więcej lania po mordzie.
-
Deleted User 357
DM zjada tego flaka jakiego wypuścił Mustaine na śniadanie IMO
Aj tam, flaka to nie, bo "United Abominations" to co najmniej dobry album (sam chyba mu dawałeś 7/10 Żeliwny
), no ale w "Death Magnetic" zdecydowanie więcej życia no i METALU przede wszystkim
tak więc teraz Metallica > Megadeth :]]]
w ogóle przy okazji ostatnich płyt wielkich thrashu widać kto jakie ma podejście do tworzenia - zarówno Megadeth, Testament jak i choćby Death Angel wydały co najmniej udane albumy (IMO nawet bardzo), ale jednocześnie takie 'bezpieczne', a Metallica znowu cosik nowego, bo mnie "Death Magnetic" dośc luźno kojarzy sie z tym co grali w latach 80. , choć i tak na pewno bliżej tej płycie do tamtych klasyków ( i Ćzarnego) niż do wszystkiego co po 1991 było wydane.
w ogóle przy okazji ostatnich płyt wielkich thrashu widać kto jakie ma podejście do tworzenia - zarówno Megadeth, Testament jak i choćby Death Angel wydały co najmniej udane albumy (IMO nawet bardzo), ale jednocześnie takie 'bezpieczne', a Metallica znowu cosik nowego, bo mnie "Death Magnetic" dośc luźno kojarzy sie z tym co grali w latach 80. , choć i tak na pewno bliżej tej płycie do tamtych klasyków ( i Ćzarnego) niż do wszystkiego co po 1991 było wydane.
Ostatnio zmieniony wt lis 11, 2008 6:16 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
No przyznaję, ale nie przetrwał próby czasu u mnie,niestety.Artur pisze:sam chyba mu dawałeś 7/10 Żeliwny![]()
Artur pisze:tak więc teraz Metallica > Megadeth :]]]
ej no bez jaj, panowieŻelazny pisze:DM zjada tego flaka jakiego wypuścił Mustaine na śniadanie IMO

gdzie tu jaja ? co jest takiego zajebistego w "United Abominations" ? nie przecze, album IMO chodzi jak trzeba, ja daje tak 7-8/10, ale po ledwie 3-ech odsłuchach jestem przekonany że "Death Magnetic" to lepsza płyta. Metallica znowu jest w zajebistej formie.Szajba pisze:ej no bez jaj, panowie![]()
od "UA" to "The System Has Failed" lepszy, bo nie tak wymuszony.
oj tutaj sie z Tobą nie zgodze za żadne skarby. UA jest przede wszystkim cięższym albumemArtur pisze:od "UA" to "The System Has Failed"

tak, ale co z tego ? Na "The System Has Failed" jest więcej życia, dynamiki jakiejś, ciekawsze melodie no i kompozycje bardziej zapamiętywalne/przebojowe.Szajba pisze:UA jest przede wszystkim cięższym albumem![]()
whatever zresztą
Artur pisze:whatever
imo sam washington is next i sleepwalker zjadaja cale "TShF"Artur pisze:tak, ale co z tego ? Na "The System Has Failed" jest więcej życia, dynamiki jakiejś, ciekawsze melodie

-
Deleted User 622
łeb Cie boli od słuchania strachówSzajba pisze:imo sam washington is next i sleepwalker zjadaja cale "TShF"ale ok "łatewa"
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

I UA i DM słabe, po co czas tracić na porównania słabych płyt 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
pitolicie hipolicie
Czas odświeżyć temat, nowa płyta coraz bliżej;)
Tracklista "Endgame":
"Dialectic Chaos"
"This Day We Fight!"
"44 Minutes"
"1,320"
"Bite The Hand That Feeds"
"Bodies Left Behind"
"Endgame"
"The Hardest Part Of Letting Go... Sealed With A Kiss"
"Headcrusher"
"How the Story Ends"
"Nothing Left To Lose"