Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
transmisja, czy skrót jakiś?
sprostowanie: na poprzedniej stronie napisalem posta, z ktorego wynikalo ze nostradamus jest jedna z dwoch plyt JP z halfordem na wokalu do ktorej nie wracam za czesto i ze podobny stosunek mam do jugulatora.
napisalem to niejasno, druga plyta jp z halfordem, do ktorej nie wracam zbyt czesto jest debiut.
szkoda ze napisalem sprostowanie dopiero po pol roku od posta, no ale nie udzielam się tutaj juz za czesto
Co do Nostradamusa to chyba w ogole do niego nie wracam
Da ktos jakiegos linka, gdzie jest info o tej transmisji na tvp chamstwo
napisalem to niejasno, druga plyta jp z halfordem, do ktorej nie wracam zbyt czesto jest debiut.
szkoda ze napisalem sprostowanie dopiero po pol roku od posta, no ale nie udzielam się tutaj juz za czesto
Co do Nostradamusa to chyba w ogole do niego nie wracam
Da ktos jakiegos linka, gdzie jest info o tej transmisji na tvp chamstwo
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jaka znowu transmisja? Jak już to retransmisja, będzie to koncert, który został zarejestrowany i wydany na dvd pod nazwą "Rising in the east"Szajba pisze:piątek 22:20 w TVP Kultura, transmisja koncertu z Japonii
Zespół Judas Priest udostępnił zwiastun nowego albumu koncertowego.
http://www.youtube.com/watch?v=b-ag8vCLrUo&e
Na krążku "A Touch of Evil: Live" znalazło się 10 utworów niepublikowanych do tej pory w wersjach koncertowych. Materiał zarejestrowano podczas tournée muzyków w 2005 i 2008 roku. Za brzmienie nagrań odpowiadał Tom Allom, producent, który przyczynił się do sukcesów Judas Priest w latach 80.
Album "A Touch of Evil: Live" ujrzy światło dzienne 13 lipca 2009 roku.
http://www.youtube.com/watch?v=b-ag8vCLrUo&e
Na krążku "A Touch of Evil: Live" znalazło się 10 utworów niepublikowanych do tej pory w wersjach koncertowych. Materiał zarejestrowano podczas tournée muzyków w 2005 i 2008 roku. Za brzmienie nagrań odpowiadał Tom Allom, producent, który przyczynił się do sukcesów Judas Priest w latach 80.
Album "A Touch of Evil: Live" ujrzy światło dzienne 13 lipca 2009 roku.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ten album to jakaś pomyłka i głupi pomysł wytwórni na zarobienie kasy...
Za to warto odnotować, że na obecnej trasie po USA zespół w całosci wykonuje album "British Steel". Nie mogę doczekać się ich koncertu w Chicago, już za tydzień!
Za to warto odnotować, że na obecnej trasie po USA zespół w całosci wykonuje album "British Steel". Nie mogę doczekać się ich koncertu w Chicago, już za tydzień!
Zgadzam się z Wickerem. Totalna porażka takie wydawnictwa.
To już Halford zapowiadał na zeszłorocznej trasie koncertowej. Mam nadzieję, że zawitają gdzieś blisko naszej granicy.WICKER MAN pisze:Za to warto odnotować, że na obecnej trasie po USA zespół w całosci wykonuje album "British Steel". Nie mogę doczekać się ich koncertu w Chicago, już za tydzień!
http://allegro.pl/item697047296_obroncy ... riest.html
Czytał to kto już? Ponoć bardzo fajne, ja sobie kupię na pewno.
Czytał to kto już? Ponoć bardzo fajne, ja sobie kupię na pewno.
Ja czytałem. Fajne ,można się dużo rzeczy dowiedzieć, ale opisane trochę wg schematu płyta, trasa, podsumowanie, płyta, trasa, podsumowanie...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety trasa British Steel nie dotrze do Europy, a szkoda, bo zespol jest teraz w najlepszej formie od 5 lat... 
a czemu tak?WICKER MAN pisze:nie dotrze do Europy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dopiero co grali dwie trasy po Europie, latem 2008 i ostatnio zima wiec promotorzy raczej nie sa juz nimi zainteresowani.
A szkoda, bo mogli wstrzymac sie z Priest Feastem na poczatku tego roku (set byl identyczny jak w 2008) i przyjechac teraz z nowa scena i rewelacyjna setlista... Raczej nic nie wskazuje na to, zeby to sie zmienilo - na razie po USA planuja jedynie tour po Japonii.
Japonia jest w USA?WICKER MAN pisze:na razie po USA planuja jedynie tour po Japonii.
A to ciekawe, bo jak byliśmy w Berlinie to Halford zapowiadał, że ruszą w trasę promującą British Steel na jesieni tego roku. No zobaczymy. Może to tylko takie gadki jak Bruce opowiadał, że za każdym razem przyjadą do Polski a później wychodzi na to, że jednak nie.
Mówi się że wystąpią w tych krajach gdzie byli zmuszeni odwołać koncerty, także kilka sztuk w Rosji, zobaczymy - to wciąż nie potwierdzone informacje!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Watpie, zeby oplacaloby im sie sciagac caly sprzet i scenografie na kilka wystepow... Chociaz kto wie... Moze znow zrobia tour po Europie Wschodniej, jak w 2005 roku - i pewnie znow nas pomina.faust pisze:Mówi się że wystąpią w tych krajach gdzie byli zmuszeni odwołać koncerty, także kilka sztuk w Rosji, zobaczymy - to wciąż nie potwierdzone informacje!!!
Ta, no trochę to by było dziwaczne, z tej trasy po USA ma być DVD, jestem ciekaw czy po raz kolejny zdecydują się na koncertówkę!?? "Touch Of Evil - Live" nabyłem i do zachwytu mi daleko. Zero atmosfery, takie odgrywanie - owszem poprawnie ale NIC PONAD TO, trudno.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta koncertowka to skandal, bo polowa kawalkow jest zywcem wzieta z DVD "Rising in the East".
Natomiast DVD ma byc dolaczone do re-edycji Brisith Steel planowanej na przyszly rok - prawdopodobnie bedzie zawieralo jedynie kawalki z tego LP.
Natomiast DVD ma byc dolaczone do re-edycji Brisith Steel planowanej na przyszly rok - prawdopodobnie bedzie zawieralo jedynie kawalki z tego LP.
Rob Halford: Judas Priest musi przyjechać do Polski
Rob Halford wyda niebawem wypełniony świątecznymi nagraniami album "Winter Songs". Muzyk nie rezygnuje jednak z działalności w Judas Priest. Co więcej chciałby w końcu zagrać w Polsce.
- To jakieś szaleństwo - wyjawił wokalista z żalem. - Przy okazji każdej trasy prowadzimy rozmowy z promotorami z Polski, ale nic z tego nie wychodzi. Nic z tego nie rozumiem. Nie wiem, w czym jest problem. My jesteśmy gotowi. Chcemy przyjechać, chcemy zagrać. Wiemy, że mamy tu fanów. W każdym razie, musimy w końcu przyjechać do Polski. Bez dwóch zdań.
Dyskografię Roba Halforda zamyka nagrany z Judas Priest podwójny album "Nostradamus" z czerwca 2008 roku.
Krążek "Winter Songs", który w Polsce ukaże się 9 listopada, artysta wyda pod szyldem Halford III. W studiu towarzyszyli Metal Mike Chlaściak (g), Mike Davis (b), Bobby Jarzombek (dr) oraz Roy Z. (g, produkcja).
http://muzyka.onet.pl/10175,2068076,newsy.html
Rob Halford wyda niebawem wypełniony świątecznymi nagraniami album "Winter Songs". Muzyk nie rezygnuje jednak z działalności w Judas Priest. Co więcej chciałby w końcu zagrać w Polsce.
- To jakieś szaleństwo - wyjawił wokalista z żalem. - Przy okazji każdej trasy prowadzimy rozmowy z promotorami z Polski, ale nic z tego nie wychodzi. Nic z tego nie rozumiem. Nie wiem, w czym jest problem. My jesteśmy gotowi. Chcemy przyjechać, chcemy zagrać. Wiemy, że mamy tu fanów. W każdym razie, musimy w końcu przyjechać do Polski. Bez dwóch zdań.
Dyskografię Roba Halforda zamyka nagrany z Judas Priest podwójny album "Nostradamus" z czerwca 2008 roku.
Krążek "Winter Songs", który w Polsce ukaże się 9 listopada, artysta wyda pod szyldem Halford III. W studiu towarzyszyli Metal Mike Chlaściak (g), Mike Davis (b), Bobby Jarzombek (dr) oraz Roy Z. (g, produkcja).
http://muzyka.onet.pl/10175,2068076,newsy.html