??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
mam, jak wielu innych uzytkownikow S. podejrzewam, dosyc Twoich plytkich i kasliwych zartow
jestes najmadrzejszy i wszechwiedzacy
wszyscy inni gadaja glupoty
jestes najmadrzejszy i wszechwiedzacy
wszyscy inni gadaja glupoty
pieronie, metallica na lostnisku to będzie raczej kiepska sprawa niestety
W Moskwie nie była

a byles tam i wiesz? ogladanie dvd to co innego.
Obserwując reakcje ludzi, to wiem.
Poza tym, czym się rózni Meta na lotnisku od dowolnie innego dużego miejsca plenerowego?
Poza tym, czym się rózni Meta na lotnisku od dowolnie innego dużego miejsca plenerowego?
ludzie mieli takie reakcje, bo wsrod tego systemu, mentalnosci, wladz, kurtyn, whatever mieli jedna z najwiekszych imprez tamtych lat.
Co nie zmienia mojego drugiego pytania 
Będzie jak będzie, poczekajmy, nie podniecajmy się!
Weź sobie do serca to co tu teraz napisałeśRALF pisze:Będzie jak będzie, poczekajmy, nie podniecajmy się!
ja to bym sie cieszyl ze w ogole przyjada
no i gdyby bilety nie byly drogie
no i gdyby bilety nie byly drogie
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
co prawda to prawda! 
też dostałem taką informacje. Nawet taką, że konkretnie 24 
Tych konkretnych informacji ja już słyszałem kilka conajmniej 
Zaraz, zaraz - 30 czerwca są moje urodzinki, może by tak Lars i Co. wpadli do mnie na działeczkę, jam session, barbecue, basenik - oczywiście fanów też zapraszam... 
czyli fajnie ze zagraja gorzej ze na wielkim klepisku, bez sektorow, gdzie z daleka juz nic widac nie bedzie
Gorzej, że 24.06 to środek sesji, a że to czwartek to znowu będzie trzeba kombinować. No ale czego się nie robi dla MetyBudziol pisze:czyli fajnie ze zagraja gorzej ze na wielkim klepisku, bez sektorow, gdzie z daleka juz nic widac nie bedzie
Oficjalnie to tego info nigdzie nie ma....
# 13 kwietnia – Oslo, Norwegia, Telenor Arena
# 24 kwietnia – Moskwa, Rosja, Olimpiski Arena
# 25 kwietnia – Moskwa, Rosja, Olimpiski Arena
"Europe??" you're thinking, "weren't you guys just talking about Latin America a minute ago?" Well, yes, but we thought we would mix it up a little here and jump ahead to April to tell you about some shows happening then. In our effort to get the info out to you as soon as the dates are officially confirmed, here are three more for you:
So keep watching here . . . we'll be back several times during the next week with more European and Latin American dates. Were looking forward to visiting our friends all over the world!
źródło: http://www.metallica.com/index.asp?item=602748
# 24 kwietnia – Moskwa, Rosja, Olimpiski Arena
# 25 kwietnia – Moskwa, Rosja, Olimpiski Arena
"Europe??" you're thinking, "weren't you guys just talking about Latin America a minute ago?" Well, yes, but we thought we would mix it up a little here and jump ahead to April to tell you about some shows happening then. In our effort to get the info out to you as soon as the dates are officially confirmed, here are three more for you:
So keep watching here . . . we'll be back several times during the next week with more European and Latin American dates. Were looking forward to visiting our friends all over the world!
źródło: http://www.metallica.com/index.asp?item=602748
-
El Dorado
jedzie się za granicę na lepszy obiekt.yankes pisze:No ale czego się nie robi dla Mety