??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
nie narzeka sie na sesje, egzaminy etc. w 12h mozesz wyruszyc,zobaczyc i byc znowu w domu. chyba, ze jakis mega wazny egzam bys mial w dzien koncertu o 18 to kapa.
Może jednak zrobią w Polsce koncerty halowe - dwa w Łodzi i dwa w Katowicach, kwiecień, maj! Byłoby git - wciąż nie tracę nadziei na taki układ, pewnie na Download 2010 Meta zagra jako gwiazda, może Rock Am Ring! Robi się coraz ciekawiej 
-
El Dorado
mogliby zrobić tour po Polsce, 10 koncertów.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A jak sądzisz, kiedy nowa płyta? Obstawiam wiosnę 2012, wcześniej zrobią maly tour po Indochinach dla relaksu żeby nabrać sił przed nagrywaniem, a potem wejdą do studia, myślę, że będzie to Hertz w BiałymstokuRALF pisze:Może jednak zrobią w Polsce koncerty halowe - dwa w Łodzi i dwa w Katowicach, kwiecień, maj! Byłoby git - wciąż nie tracę nadziei na taki układ, pewnie na Download 2010 Meta zagra jako gwiazda, może Rock Am Ring! Robi się coraz ciekawiej
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
myslisz ze ten 24.06 na lotnisku wypali?S1MON pisze:nie narzeka sie na sesje, egzaminy etc. w 12h mozesz wyruszyc,zobaczyc i byc znowu w domu. chyba, ze jakis mega wazny egzam bys mial w dzien koncertu o 18 to kapa.
Budziol, poczekaj tydzień, dwa a wszystko stanie się jasne. Na razie mamy dwa niezaprzeczalne fakty:Budziol pisze: myslisz ze ten 24.06 na lotnisku wypali?
1. Pojawiły się kwietniowe daty w Europie
2. Są to koncerty halowe
Każdy i tak zinterpretuje to po swojemu, nie mój problem. Ktoś może zasugerować, że skoro są to koncerty halowe, to raczej cała trasa taka będzie i nie zrobią wyjątku dla Polski, ale moim zdaniem przesłanek jest za mało, żeby definitywnie to stwierdzić.
koniecznie. albo w kazdym wojewodztwie. byloby fair i rozsadnie.Tobink pisze:mogliby zrobić tour po Polsce, 10 koncertów.
na rock am ring nie wiem, jak z gwiazda, bo juz R+ tam jest. choc to i tak ze 3 dni chyab trwa.
fakt ze pozostaje czekac.yankes pisze:Budziol, poczekaj tydzień, dwa a wszystko stanie się jasne. Na razie mamy dwa niezaprzeczalne fakty:Budziol pisze: myslisz ze ten 24.06 na lotnisku wypali?
1. Pojawiły się kwietniowe daty w Europie
2. Są to koncerty halowe
Każdy i tak zinterpretuje to po swojemu, nie mój problem. Ktoś może zasugerować, że skoro są to koncerty halowe, to raczej cała trasa taka będzie i nie zrobią wyjątku dla Polski, ale moim zdaniem przesłanek jest za mało, żeby definitywnie to stwierdzić.
jak bedzie nie wiem, na pewno wolalbym koncerty halowe
Nie no jasne, że w hali - najlepiej Łódź i Katowice. Organizator i tak swoje pieniążki weźmie!!! No i produkcja obecnej trasy, te "trumienki" lasery - tego na stadionie nie będzie 
Nie wiem czy to nie wróżenie z fusów, ale na stronie Eventim PL, po lewej stronie w Ticket Alarm pojawiła się Metallica. A jeszcze wczoraj jej tam nie było. Mimo wszytko nie czekając na to zakupiłem dzisiaj bilet na koncert w Oslo.
Lukasz
Lukasz
cos w tym moze byckobonga pisze:Nie wiem czy to nie wróżenie z fusów, ale na stronie Eventim PL, po lewej stronie w Ticket Alarm pojawiła się Metallica. A jeszcze wczoraj jej tam nie było. Mimo wszytko nie czekając na to zakupiłem dzisiaj bilet na koncert w Oslo.
Lukasz
- purpendicular
- -#Prisoner

No ciekawe ciekawe. Widzę tam też ZZ Top. Ale by było 
tyle ze niestety jednak chyba nie hala/e w Polsce :/
Z newslettera metallica.com
ŁukaszYou guessed it . . . there are indeed a few more shows in the works in Latin America and Europe for the first part of next year. As always, keep checking here and we will let you know as soon as all the details are confirmed. If you live in Eastern Europe, you just might want to check back early next week (hint, hint!).
i to jest największy konkret w tej sprawie jak do tej pory
więc czekamy czekamy
no to czekamy
szkoda ze z obozu MAIDEN poki co takich konkretow nie ma
szkoda ze z obozu MAIDEN poki co takich konkretow nie ma
Nowe daty
Apr 13 Oslo, Norway Telenor Arena On Sale Nov 23
Apr 17 Riga, Latvia Riga Arena On Sale Dec 7
Apr 18 Riga, Latvia Riga Arena On Sale Dec 7