??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
Możliwe, że nie przyjadą do nas wcale.... 
Wicker, ogarnąłeś jakiś samolot?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Taaa, jasne... Ciekawe skad mozesz to wiedziec.RALF pisze:Możliwe, że nie przyjadą do nas wcale....
Jeszcze nie, na razie zamawiam bilety na gigi. Tak jak pisalem wczesniej - jesli chodzi o loty bezposrednie z WAW to mozliwe sa dwie opcje - LOT i AirBaltic. W AirBaltic dodatkowo platny jest bagaz rejestrowany, ale mysle, ze przy tak krotkim wypadzie mozna zabrac tylko podreczny.Kuki91 pisze:Wicker, ogarnąłeś jakiś samolot?
EDIT:
AirBaltic: EUR 92.23
LOT: 470 PLN (podrozal)
Tobink rano podaje info o Belfaście, to piszesz:
Wicker - e-tickety kupujesz? Rozumiem, że 07.12 czy już można gdzieś rezerwować? W ogóle pewna jest ta metoda na drukowanie biletu? Nigdy tego nie robiłem stąd pewne moje obawy.
potem Godzio podaje tą samą informację, to piszesz:RALF pisze:Pewnie Czechy i Polska po dwie sztuki, w największych arenach - a czerwiec - festiwale, Rock An Ring/Download itd...
Weź się chłopie ogarnij, bo piszesz takie bzdury czasami, ze głowa boli. Nie wiem skąd są hipotezy, które stawiasz, ale domyślam się, że słońce tam nie dochodzi...RALF pisze:Możliwe, że nie przyjadą do nas wcale....
Wicker - e-tickety kupujesz? Rozumiem, że 07.12 czy już można gdzieś rezerwować? W ogóle pewna jest ta metoda na drukowanie biletu? Nigdy tego nie robiłem stąd pewne moje obawy.
On wie wszystkoWICKER MAN pisze:Taaa, jasne... Ciekawe skad mozesz to wiedziec.RALF pisze:Możliwe, że nie przyjadą do nas wcale....![]()
Yanek, drukowałem na eurolines po połowie europy tickety i na Sonisphere w Holandii i na razie nie zawiodło. Musisz mieć dobrą drukartke tylko,ale i tak możesz wydrukowac wielokrotnie 
Rozumiem, że kupujesz bilet, kasa schodzi Ci z konta, gdy będzie zaksięgowana u nich, to przesyłają Ci maila z biletem w pdf'ie, który drukujesz. Zgadza się? O czymś jeszcze warto wiedzieć?Kuki91 pisze:Yanek, drukowałem na eurolines po połowie europy tickety i na Sonisphere w Holandii i na razie nie zawiodło. Musisz mieć dobrą drukartke tylko,ale i tak możesz wydrukowac wielokrotnie
Po akceptacji karty kredytowej juz masz dostępny bilet.yankes pisze:Rozumiem, że kupujesz bilet, kasa schodzi Ci z konta, gdy będzie zaksięgowana u nich, to przesyłają Ci maila z biletem w pdf'ie, który drukujesz. Zgadza się? O czymś jeszcze warto wiedzieć?Kuki91 pisze:Yanek, drukowałem na eurolines po połowie europy tickety i na Sonisphere w Holandii i na razie nie zawiodło. Musisz mieć dobrą drukartke tylko,ale i tak możesz wydrukowac wielokrotnie
No i to trzeba wiedzieć, że 7.11 pewnie bilety się skończą.
kobonga pisze:Po akceptacji karty kredytowej juz masz dostępny bilet.
No i to trzeba wiedzieć, że 7.11 pewnie bilety się skończą.
Co do Rygi, to wiem, że bilety zejdą bardzo szybko, dlatego mam nadzieję, że przez najbliższy tydzień wszystko w kwestii koncertów w Polsce i Czechach wyjaśni się.
Po zalogowaniu sie do ticketpro w panelu będziesz miał eticket czy cos takiego i tam będzie on do pobranie kiedykolwiek będziecsz chciał.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A nie ma tam opcji wysylki zwyklych biletow do PL?
Radze zarejestrowac sie na stronie tamtejszego promotora i skorzystac z pre-sale'a dla wszystkich - ktory zacznie sie juz 4 grudnia (9 rano polskiego czasu). Wiecej info na http://www.fbi.lv/en/fbi_club/
Radze zarejestrowac sie na stronie tamtejszego promotora i skorzystac z pre-sale'a dla wszystkich - ktory zacznie sie juz 4 grudnia (9 rano polskiego czasu). Wiecej info na http://www.fbi.lv/en/fbi_club/
Wicker, tam całkiem mało zostało tych biletów na przelot za 92 EUR, jakaś inna opcja jest jak coś?
no ale gdzie tu nowe daty?Godzio pisze:Mailing o nowych datach jest, jednak Polski nie ma.
[url=http://iv.pl/images/ecehitkjj4n4f86iexr.png]Obrazek[/URL]
tylko Belfast doszedl
A to nie nowa data? Ot po prostu źle to ująłem.Budziol pisze:no ale gdzie tu nowe daty?Godzio pisze:Mailing o nowych datach jest, jednak Polski nie ma.
[url=http://iv.pl/images/ecehitkjj4n4f86iexr.png]Obrazek[/URL]
tylko Belfast doszedl
no tak, ale jedna, wiec absolutnie nic nie wnosi do tematu wzgledem naszego kraju i nadal sprawa pozostaje otwarta
fakt ze RALF czesto zmienia zdaniayankes pisze:Tobink rano podaje info o Belfaście, to piszesz:
potem Godzio podaje tą samą informację, to piszesz:RALF pisze:Pewnie Czechy i Polska po dwie sztuki, w największych arenach - a czerwiec - festiwale, Rock An Ring/Download itd...
Weź się chłopie ogarnij, bo piszesz takie bzdury czasami, ze głowa boli. Nie wiem skąd są hipotezy, które stawiasz, ale domyślam się, że słońce tam nie dochodzi...RALF pisze:Możliwe, że nie przyjadą do nas wcale....
tak to jest jak sie wrozy z fusow, poczkeajmy jeszcze kilka dni i beda konkrety, ludzie z OVERKILLA tez tak mysla
co do drukowanych biletow, bralem dwa razy takie bilety i problemow nie bylo
Dla fanklubu 2 grudnia rusza sprzedaż takze zobaczę jakie są warianty dostawy.WICKER MAN pisze:A nie ma tam opcji wysylki zwyklych biletow do PL?
Ostatnio zmieniony wt gru 01, 2009 7:37 am przez kobonga, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, on po prostu głupoty p......... (cenzura jak wiadomoBudziol pisze:
fakt ze RALF czesto zmienia zdania![]()
http://www.metallicabb.com/lofiversion/ ... 23815.html
póki co jeszcze niepotwierdzone ale te daty raczej nie sa z księżyca więc raczej dupa blada
póki co jeszcze niepotwierdzone ale te daty raczej nie sa z księżyca więc raczej dupa blada
Ale sa nie pelne. Ktoś pozbierał plotki. Brakuje m.in. solidnych plotek o Lyonie 23 maja