??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Potfur
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: ??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]

Post autor: Potfur »

No do Rygi, na bank, a dalej- pewnie też...
kobonga
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: kobonga »

Tobink pisze:podobno na tym bemowie ma być slayer jako direct support, jednak megadeth strzela z waginy bo sie nie chce zgodzić grać przed slayer. Taką plotę usłyszalem, mało prawdopodobną jednak piszę żeby namieszać. A co!
Ponoć ma sie to nazywać Sonisphere. tak przynajmiej ludzie piszą na forum metallicy i ma to obejmwać tylko naszą częśc europy w czerwcu.
Lipiec sierpień, meta ma miec wolne.
A cała trasa ma zachaczyć o rok 2011.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Właśnie też słyszałem o Sonisphere... fajnie by było, w Nijmegen wyszło świentie. Ale 2 raz Metallica by była gwiazdą? Bardziej IM mi pasuje
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Kuki91 pisze:Właśnie też słyszałem o Sonisphere... fajnie by było, w Nijmegen wyszło świentie. Ale 2 raz Metallica by była gwiazdą? Bardziej IM mi pasuje
no wlasnie, jesli SONIC doszedl by u nas do skutku to slyszalem o MAIDEN ze ma byc gwiazda
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Nie tylko u nas, gwiazda Sonisphere gra na każdym z tych festiwali ;)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

O sonisphere można wyczytać w różnych miejscach, różne rzeczy. Jedne "źródła" podają, ze ma być w tym roku 11 festiwali w Europie, 6 tych samych, co w 2009 + 5 dat z Europy Wschodniej. Inne "źródła" z kolei podają, że będą tylko daty w Europie Wsch + Knebworth. Natomiast wszystkie "źródła" są zgodne co do tego, że headlinerami będą Rammstein i Iron Maiden.

Ponoć w poniedziałek ma być oficjalny komunikat od organizatorów. Nie wiadomo czego ma dotyczyć.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Moge Tobie powiedizeć jedno. Na pewno nie będzie ponownie Pori w Finlandii, wypowiadali sie o tym oranizatorzy ;) . Najbardziej poważne plotki które czytałem, to było powtórzenie tych festów, a w miejsce Pori -> czechy i Polska ;)
kobonga
-#Wrathchild
-#Wrathchild

No to jest jeszcze jedna plotka. Na nowym DVD z Nimes sa wywiady z zespołem "Zapytany o ilość piosenek granych na tej trasie James mówi reporterowi żeby spytał o to Larsa, bo to on ma wszystko w głowie. I Lars mówi coś w stylu "Gdy zaczynalismy grać w USA mieliśmy ok. 65 piosenek. Teraz mamy coś w granicach 70. Prawdopodobnie w Polsce w maju będziemy mieć już 75". Wywiad był robiony w lipcu 09.
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

kobonga pisze:No to jest jeszcze jedna plotka. Na nowym DVD z Nimes sa wywiady z zespołem "Zapytany o ilość piosenek granych na tej trasie James mówi reporterowi żeby spytał o to Larsa, bo to on ma wszystko w głowie. I Lars mówi coś w stylu "Gdy zaczynalismy grać w USA mieliśmy ok. 65 piosenek. Teraz mamy coś w granicach 70. Prawdopodobnie w Polsce w maju będziemy mieć już 75". Wywiad był robiony w lipcu 09.
Masz DVD i słuchałeś czy kopiujesz tekst z Overkilla :???:

Bo jak masz to powiedz mi w którym jest to miejscu bo ja się doszukać nie mogę (zresztą ludzie z Ovekilla też) :facepalm:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

yankes pisze:O sonisphere można wyczytać w różnych miejscach, różne rzeczy. Jedne "źródła" podają, ze ma być w tym roku 11 festiwali w Europie, 6 tych samych, co w 2009 + 5 dat z Europy Wschodniej. Inne "źródła" z kolei podają, że będą tylko daty w Europie Wsch + Knebworth. Natomiast wszystkie "źródła" są zgodne co do tego, że headlinerami będą Rammstein i Iron Maiden.

Ponoć w poniedziałek ma być oficjalny komunikat od organizatorów. Nie wiadomo czego ma dotyczyć.
Chciałbym żeby to okazało się prawdą, IM + ekstra supporty - byłoby ekstra!
kobonga
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Kuba pisze:
kobonga pisze:No to jest jeszcze jedna plotka. Na nowym DVD z Nimes sa wywiady z zespołem "Zapytany o ilość piosenek granych na tej trasie James mówi reporterowi żeby spytał o to Larsa, bo to on ma wszystko w głowie. I Lars mówi coś w stylu "Gdy zaczynalismy grać w USA mieliśmy ok. 65 piosenek. Teraz mamy coś w granicach 70. Prawdopodobnie w Polsce w maju będziemy mieć już 75". Wywiad był robiony w lipcu 09.
Masz DVD i słuchałeś czy kopiujesz tekst z Overkilla :???:

Bo jak masz to powiedz mi w którym jest to miejscu bo ja się doszukać nie mogę (zresztą ludzie z Ovekilla też) :facepalm:
Jeszcze nie dostałem, ale mój dobry kolega po tym tekscie u siebie to objerzał i potwierdza. A ludzie nie moga tego znalesc bo szukaja na youtubie, a tam tego fragmentu wywiadu nikt jeszczez nie wrzucił.

Edit: Na DVD jest 37 minut wywiadu na Yutubie jakieś 9.
Ostatnio zmieniony ndz gru 06, 2009 7:28 pm przez kobonga, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

yankes pisze:O sonisphere można wyczytać w różnych miejscach, różne rzeczy. Jedne "źródła" podają, ze ma być w tym roku 11 festiwali w Europie, 6 tych samych, co w 2009 + 5 dat z Europy Wschodniej. Inne "źródła" z kolei podają, że będą tylko daty w Europie Wsch + Knebworth. Natomiast wszystkie "źródła" są zgodne co do tego, że headlinerami będą Rammstein i Iron Maiden.

tak czy siak bylby w Europiw Wsch w Polsce :)
Tylko czy MAIDEN?
Jesli juz to chyba tak bo META to raczej jesli juz nie na SONIC
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

kobonga pisze:
Jeszcze nie dostałem, ale mój dobry kolega po tym tekscie u siebie to objerzał i potwierdza. A ludzie nie moga tego znalesc bo szukaja na youtubie, a tam tego fragmentu wywiadu nikt jeszczez nie wrzucił.

Ci którzy mają DVD jakoś tego dostrzec nie mogą, w tym i ja :???: A kolo który puścił to na overkillu , jak go troszkę przycisnęli ludzie to zaczął się z tego wycofywać. ;-)
kobonga
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Kuba pisze:
kobonga pisze:

Ci którzy mają DVD jakoś tego dostrzec nie mogą, w tym i ja :???: A kolo który puścił to na overkillu , jak go troszkę przycisnęli ludzie to zaczął się z tego wycofywać. ;-)
hmmm zapytam się kolegi w którym dokładnie ma to być momencie.

Na eventim.pl jest nowy ticketalarm: Metallica, Slayer, Megadeth, Mastodon, Anthrax.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

BIG FOUR TOUR 2010 ! ;-) Liczę, że w tym tygodniu czegoś się w końcu dowiemy....
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

wszyscy razem u nas :?:
az sie wierzyc nie chce ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Kuki91 pisze:Moge Tobie powiedizeć jedno. Na pewno nie będzie ponownie Pori w Finlandii, wypowiadali sie o tym oranizatorzy ;) . Najbardziej poważne plotki które czytałem, to było powtórzenie tych festów, a w miejsce Pori -> czechy i Polska ;)
Czemu Sonisphere mialby nie odbyc sie w Finlandii? Wiesz cos wiecej na ten temat? Czy moze chodzic o frekwencje (jaka byla w tym roku?)? Jakos nie wyobrazam sobie Sonisphere z Maiden bez koncertow w Szwecji, Norwegii i Finlandii... Przeciez to pewne sold out'y. :)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Będzie z MAIDEN - patrz OFICJALNA IM ŚRODA 18:00
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Na Metclubie była dyskusja o SOnisphere tegorocznych i ziomek z Finlandii mówił, że wypowiadali się organizatorzy z Pori że nie będzie w przyszłym roku w tym miejscu :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Kuki91 pisze:Na Metclubie była dyskusja o SOnisphere tegorocznych i ziomek z Finlandii mówił, że wypowiadali się organizatorzy z Pori że nie będzie w przyszłym roku w tym miejscu :)
A cos bylo z nim nie tak, poza tym, ze to kompletne zadupie? :) Rozumiem, ze po prostu nie bedzie w Pori, ale gdzies indziej w Finlandii? Mysle, ze doczekamy sie Sonisphere zarowno w kraju Muminkow i sw. Mikolaja, jak i w Szwecji i Norwegii.
Zablokowany