Aerosmith - Europa 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Aerosmith - Europa 2010
Wlasnie chlopcy oznajmili plany na temat koncertow w Europie ! Oto potwierdzone daty (oczywiscie znow pominieta Polska):
* Sweden - Rock Festival – June 10th
* UK - Download Festival – June 13th
* UK - London 02 Arena – June 15th
* Romania – Bucharest – June 18th
* Greece – Athens Olympic Stadium – June 20th
* Holland – Nijmegen Goeffert Park – June 23rd
* Belgium - Graspop Festival – June 25th
* Spain – Barcelona St Jordi Arena – June 27th
* France – Paris Bercy Arena – June 29th
* Czech Republic – Prague 02 Arena - July 1st
* Italy - Venice Festival – July 3rd
Melduje sie w Belgii lub w Czechach, nie ma bata !
* Sweden - Rock Festival – June 10th
* UK - Download Festival – June 13th
* UK - London 02 Arena – June 15th
* Romania – Bucharest – June 18th
* Greece – Athens Olympic Stadium – June 20th
* Holland – Nijmegen Goeffert Park – June 23rd
* Belgium - Graspop Festival – June 25th
* Spain – Barcelona St Jordi Arena – June 27th
* France – Paris Bercy Arena – June 29th
* Czech Republic – Prague 02 Arena - July 1st
* Italy - Venice Festival – July 3rd
Melduje sie w Belgii lub w Czechach, nie ma bata !
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 3:43 pm przez Maidenholik, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Aerosmith - Europa 2010
Szansa na to, że zagrają 2 lipca na Openerze chyba znikoma. Będzie trzeba pomyśleć nad Pragą. Chyba, że w Gdyni będzie też coś ciekawego --> RATM
- Mike Patton
- -#Trooper

1 lipca gra chyba Pearl Jam na Openerze....
Od dziś można kupować bilety na koncert Aerosmith w Pradze. Na szczęście ceny nie są takie, jak w Londynie, gdzie najtańszy bilet kosztuje 105 funtów...
Pisałem do shortcut i zrobią przejazd, jeśli będzie wystarczająca ilość ludzi - ktoś chętny?
Pisałem do shortcut i zrobią przejazd, jeśli będzie wystarczająca ilość ludzi - ktoś chętny?
http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19079044Plocha:
stání u pódia 1 590 Kč = (+/-) 240zł
stání 1 190 Kč = (+/-) 180zł
Sezení 1. patro:
2 590 Kč a 1 890 Kč
O2 patro – 4. podlaží:
990 Kč
-----------------------
Držitel ZTP/P + průvodce:
vozíčkář 990 Kč + 1 Kč
dále k stání 990 Kč + 1 Kč
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Jayankes pisze:Od dziś można kupować bilety na koncert Aerosmith w Pradze. Na szczęście ceny nie są takie, jak w Londynie, gdzie najtańszy bilet kosztuje 105 funtów...
http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19079044Plocha:
stání u pódia 1 590 Kč = (+/-) 240zł
stání 1 190 Kč = (+/-) 180zł
Sezení 1. patro:
2 590 Kč a 1 890 Kč
O2 patro – 4. podlaží:
990 Kč
-----------------------
Držitel ZTP/P + průvodce:
vozíčkář 990 Kč + 1 Kč
dále k stání 990 Kč + 1 Kč
Witam
Pisze pierwszy raz, bo jestem zainteresowany tym koncertem ale nie potrafie zamowic biletow na tej czeskiej stronie. Czy ktos bylby w stanie to objasnic, albo podac jakies inne zrodlo dostania biletow? Bo na polskich stronach ceny sa znacznie wyzsze.
Pisze pierwszy raz, bo jestem zainteresowany tym koncertem ale nie potrafie zamowic biletow na tej czeskiej stronie. Czy ktos bylby w stanie to objasnic, albo podac jakies inne zrodlo dostania biletow? Bo na polskich stronach ceny sa znacznie wyzsze.
jak w Krakowie ktoś chce, zamówicie u p. Wojtka z metalshopu. Przynoscicie kwote w koronach, dostajecie potwierdzneie i czekacie az przywiezie 
-
katarzyna_ej
- -#Prowler

To też mój pierwszy raz tutaj. Na milion procent muszę tam być, próbuję sobie znaleźć towarzyszy i bilety:). Generalnie mam mały problem właśnie z biletami. Myślałam żeby zakupić na allegro(370 zl bo koniecznie pod scena), bo w mojej okolicy (Świdnica jea...) nie mam możliwości kupienia. Problemy z przelewami i walutami zaczynają się na zagranicznych stronach. Mogę liczyć na jakieś wskazówki, gdzie wyjdzie tanio, sprawnie itp? Trudno, jestem niezaradna:p
Pozdrawiam i dzięki.
Pozdrawiam i dzięki.
Mógłbyś podać dokładny adres tego sklepu?Michcio pisze:jak w Krakowie ktoś chce, zamówicie u p. Wojtka z metalshopu. Przynoscicie kwote w koronach, dostajecie potwierdzneie i czekacie az przywiezie
-
Deleted User 2259
Grodzka ale nie wiem ile,znajdziesz łatwo przed sklepem jest flaga Live After Death.ahinsa pisze:Mógłbyś podać dokładny adres tego sklepu?
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5043
PODPISUJCIE, JEŚLI CHCECIE ABY WYSTĄPILI W POLSCE!
PODPISUJCIE, JEŚLI CHCECIE ABY WYSTĄPILI W POLSCE!
Czy ktoś z was wie gdzie można kupić bilety pod scene na Aerosmith do Pragi? Z tego co mi wiadomo wszystkie są już wykupione, a na allegro można spotkać ceny typu 400zł za bilet, kiedy normalnie był sprzedawany za ok.200zł... Dzieki za wszelkie info gdzie można jeszcze dostać te bilety ale za NORMALNA cene 
Bilety "stání u pódia" kosztowały ok 240zł w zależności od kursu z dnia zakupu i są już wyprzedane. Obawiam się, że aukcje internetowe lub bezpośrednio pod halą w dniu koncertu to jedyne sposoby. Wątpię, żeby udało Ci się kupić za "normalną" cenę. Ja mam cichą nadzieję, że do końca kwietnia/początku maja nie pójdzie cała płyta, bo dopiero wtedy będę mógł kupić bilety.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Sprobuj jeszcze w sklepie DEMO w Jeleniej Gorze. Jesli sa, to wplacasz i za kilka dni masz bilety w domciu. Link:dyrow pisze:Czy ktoś z was wie gdzie można kupić bilety pod scene na Aerosmith do Pragi? Z tego co mi wiadomo wszystkie są już wykupione, a na allegro można spotkać ceny typu 400zł za bilet, kiedy normalnie był sprzedawany za ok.200zł... Dzieki za wszelkie info gdzie można jeszcze dostać te bilety ale za NORMALNA cene
http://www.demomusic.pl/
tyle, że oni działają jak każdy inny sprzedawca biletów. Mają dostęp do tej samej puli biletów co każdy nabywca przez neta. Tak samo robię kupując w Krakowie u p. Wojtka. Mało ludzi też wie, że na zagraniczne imprezy biletów nie trzeba kupować za granica u lokalnego dystrybutora. Jesli pójdziesz do odpowiedniego np. media marktu, biura podróży ( jeśli prowadzą sprzedaż ticket pro, eventim) to możesz też kupić. Wada tego taka że media markt ma zajetruskawkowo wysoki przelicznik euro ( pod 5 zł za sztuke), natomiast biura podrózy po kursie NBP
Wiem bo kupowałem na Dream Thetaer do Budapesztu 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ale kolega wyzej chce tylko za "normalna" cene kupic, wiec 20zl. wiecej chyba mu roznicy nie zrobi... A czy maja dostep do tej samej puli biletow, co kazdy nabywca przez internet ? Polemizowalbym, bo kupilem u nich bilet "stani u podia" na Ozza, podczas gdy przez neta, moglbym tylko o tym pomarzyc...Michcio pisze:tyle, że oni działają jak każdy inny sprzedawca biletów. Mają dostęp do tej samej puli biletów co każdy nabywca przez neta. Tak samo robię kupując w Krakowie u p. Wojtka. Mało ludzi też wie, że na zagraniczne imprezy biletów nie trzeba kupować za granica u lokalnego dystrybutora. Jesli pójdziesz do odpowiedniego np. media marktu, biura podróży ( jeśli prowadzą sprzedaż ticket pro, eventim) to możesz też kupić. Wada tego taka że media markt ma zajetruskawkowo wysoki przelicznik euro ( pod 5 zł za sztuke), natomiast biura podrózy po kursie NBPWiem bo kupowałem na Dream Thetaer do Budapesztu
Jeżeli już to koleżanka chce kupić
Dla zainteresowanych - w slepie DEMO już nie mają niestety, pozostaje cena 370 za bilet