Aerosmith - Europa 2010

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Aerosmith - Europa 2010

Post autor: Maidenholik »

Wlasnie chlopcy oznajmili plany na temat koncertow w Europie ! Oto potwierdzone daty (oczywiscie znow pominieta Polska):

* Sweden - Rock Festival – June 10th
* UK - Download Festival – June 13th
* UK - London 02 Arena – June 15th
* Romania – Bucharest – June 18th
* Greece – Athens Olympic Stadium – June 20th
* Holland – Nijmegen Goeffert Park – June 23rd
* Belgium - Graspop Festival – June 25th
* Spain – Barcelona St Jordi Arena – June 27th
* France – Paris Bercy Arena – June 29th
* Czech Republic – Prague 02 Arena - July 1st
* Italy - Venice Festival – July 3rd

Melduje sie w Belgii lub w Czechach, nie ma bata !
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 3:43 pm przez Maidenholik, łącznie zmieniany 1 raz.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Re: Aerosmith - Europa 2010

Post autor: yankes »

Szansa na to, że zagrają 2 lipca na Openerze chyba znikoma. Będzie trzeba pomyśleć nad Pragą. Chyba, że w Gdyni będzie też coś ciekawego --> RATM
Awatar użytkownika
Mike Patton
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mike Patton »

1 lipca gra chyba Pearl Jam na Openerze....
Maczup
-#Invader
-#Invader

Post autor: Maczup »

w Polsce to bym śmignął
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Od dziś można kupować bilety na koncert Aerosmith w Pradze. Na szczęście ceny nie są takie, jak w Londynie, gdzie najtańszy bilet kosztuje 105 funtów...

Pisałem do shortcut i zrobią przejazd, jeśli będzie wystarczająca ilość ludzi - ktoś chętny?

Plocha:
stání u pódia 1 590 Kč = (+/-) 240zł
stání 1 190 Kč = (+/-) 180zł

Sezení 1. patro:
2 590 Kč a 1 890 Kč
O2 patro – 4. podlaží:
990 Kč
-----------------------
Držitel ZTP/P + průvodce:
vozíčkář 990 Kč + 1 Kč
dále k stání 990 Kč + 1 Kč
http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19079044
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

yankes pisze:Od dziś można kupować bilety na koncert Aerosmith w Pradze. Na szczęście ceny nie są takie, jak w Londynie, gdzie najtańszy bilet kosztuje 105 funtów...

Pisałem do shortcut i zrobią przejazd, jeśli będzie wystarczająca ilość ludzi - ktoś chętny?

Plocha:
stání u pódia 1 590 Kč = (+/-) 240zł
stání 1 190 Kč = (+/-) 180zł

Sezení 1. patro:
2 590 Kč a 1 890 Kč
O2 patro – 4. podlaží:
990 Kč
-----------------------
Držitel ZTP/P + průvodce:
vozíčkář 990 Kč + 1 Kč
dále k stání 990 Kč + 1 Kč
http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19079044
Ja :jee:
ahinsa
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: ahinsa »

Witam
Pisze pierwszy raz, bo jestem zainteresowany tym koncertem ale nie potrafie zamowic biletow na tej czeskiej stronie. Czy ktos bylby w stanie to objasnic, albo podac jakies inne zrodlo dostania biletow? Bo na polskich stronach ceny sa znacznie wyzsze.
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

jak w Krakowie ktoś chce, zamówicie u p. Wojtka z metalshopu. Przynoscicie kwote w koronach, dostajecie potwierdzneie i czekacie az przywiezie :)
katarzyna_ej
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: katarzyna_ej »

To też mój pierwszy raz tutaj. Na milion procent muszę tam być, próbuję sobie znaleźć towarzyszy i bilety:). Generalnie mam mały problem właśnie z biletami. Myślałam żeby zakupić na allegro(370 zl bo koniecznie pod scena), bo w mojej okolicy (Świdnica jea...) nie mam możliwości kupienia. Problemy z przelewami i walutami zaczynają się na zagranicznych stronach. Mogę liczyć na jakieś wskazówki, gdzie wyjdzie tanio, sprawnie itp? Trudno, jestem niezaradna:p
Pozdrawiam i dzięki.
ahinsa
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: ahinsa »

Michcio pisze:jak w Krakowie ktoś chce, zamówicie u p. Wojtka z metalshopu. Przynoscicie kwote w koronach, dostajecie potwierdzneie i czekacie az przywiezie :)
Mógłbyś podać dokładny adres tego sklepu?
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

ahinsa pisze:Mógłbyś podać dokładny adres tego sklepu?
Grodzka ale nie wiem ile,znajdziesz łatwo przed sklepem jest flaga Live After Death.
chantel
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: chantel »

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5043

PODPISUJCIE, JEŚLI CHCECIE ABY WYSTĄPILI W POLSCE! :twisted:
chantel
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: chantel »

Maczup
-#Invader
-#Invader

Post autor: Maczup »

zrobiłem to :shock: :shock: :shock: :shock:
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
dyrow
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: dyrow »

Czy ktoś z was wie gdzie można kupić bilety pod scene na Aerosmith do Pragi? Z tego co mi wiadomo wszystkie są już wykupione, a na allegro można spotkać ceny typu 400zł za bilet, kiedy normalnie był sprzedawany za ok.200zł... Dzieki za wszelkie info gdzie można jeszcze dostać te bilety ale za NORMALNA cene ;-)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Bilety "stání u pódia" kosztowały ok 240zł w zależności od kursu z dnia zakupu i są już wyprzedane. Obawiam się, że aukcje internetowe lub bezpośrednio pod halą w dniu koncertu to jedyne sposoby. Wątpię, żeby udało Ci się kupić za "normalną" cenę. Ja mam cichą nadzieję, że do końca kwietnia/początku maja nie pójdzie cała płyta, bo dopiero wtedy będę mógł kupić bilety.
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

dyrow pisze:Czy ktoś z was wie gdzie można kupić bilety pod scene na Aerosmith do Pragi? Z tego co mi wiadomo wszystkie są już wykupione, a na allegro można spotkać ceny typu 400zł za bilet, kiedy normalnie był sprzedawany za ok.200zł... Dzieki za wszelkie info gdzie można jeszcze dostać te bilety ale za NORMALNA cene ;-)
Sprobuj jeszcze w sklepie DEMO w Jeleniej Gorze. Jesli sa, to wplacasz i za kilka dni masz bilety w domciu. Link:
http://www.demomusic.pl/
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

tyle, że oni działają jak każdy inny sprzedawca biletów. Mają dostęp do tej samej puli biletów co każdy nabywca przez neta. Tak samo robię kupując w Krakowie u p. Wojtka. Mało ludzi też wie, że na zagraniczne imprezy biletów nie trzeba kupować za granica u lokalnego dystrybutora. Jesli pójdziesz do odpowiedniego np. media marktu, biura podróży ( jeśli prowadzą sprzedaż ticket pro, eventim) to możesz też kupić. Wada tego taka że media markt ma zajetruskawkowo wysoki przelicznik euro ( pod 5 zł za sztuke), natomiast biura podrózy po kursie NBP :) Wiem bo kupowałem na Dream Thetaer do Budapesztu :)
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Michcio pisze:tyle, że oni działają jak każdy inny sprzedawca biletów. Mają dostęp do tej samej puli biletów co każdy nabywca przez neta. Tak samo robię kupując w Krakowie u p. Wojtka. Mało ludzi też wie, że na zagraniczne imprezy biletów nie trzeba kupować za granica u lokalnego dystrybutora. Jesli pójdziesz do odpowiedniego np. media marktu, biura podróży ( jeśli prowadzą sprzedaż ticket pro, eventim) to możesz też kupić. Wada tego taka że media markt ma zajetruskawkowo wysoki przelicznik euro ( pod 5 zł za sztuke), natomiast biura podrózy po kursie NBP :) Wiem bo kupowałem na Dream Thetaer do Budapesztu :)
Ale kolega wyzej chce tylko za "normalna" cene kupic, wiec 20zl. wiecej chyba mu roznicy nie zrobi... A czy maja dostep do tej samej puli biletow, co kazdy nabywca przez internet ? Polemizowalbym, bo kupilem u nich bilet "stani u podia" na Ozza, podczas gdy przez neta, moglbym tylko o tym pomarzyc...
dyrow
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: dyrow »

Jeżeli już to koleżanka chce kupić ;-) Dla zainteresowanych - w slepie DEMO już nie mają niestety, pozostaje cena 370 za bilet :mad:
ODPOWIEDZ