Sprzedaż płyty The Final Frontier

Dyskusja o najnowszej płycie Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
krzysztof.
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier

Post autor: krzysztof. »

ja zamówiłem online w empiku to limited edition za 69,99 z odbiorem osobistym w salonie... obym sie nie zawiódł tym wydaniem za bardzo :cry:
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

IgorW pisze:Czy te bonusowe materiały są warte dodatkowych 20 zł na edycję specjalną? Co tam DOKŁADNIE jest, ile trwa ten filmik, ile zdjęć itd.?
Ponoć strasznie ubogi materiał... Gdybym kupował obydwie wersje to zamiast metal boxa, dolozylbym troche i kupił analog.
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Zilian pisze:Nie no wkurzyłem się dzisiaj. Byłem 13 sierpnia w MM rano i pani uprzejmie mi powiedziała żebym był po godzinie 14 bo wtedy przywożą dostawy. Byłem wieczorem płyty niema nie przyjechała, powiedzieli mi żebym przyszedł 16. Wysłałem dzisiaj dziewczynę do sklepu bo byłem w robocie a w sklepie powiedzieli że płyta będzie 10 następnego miesiąca bo 10 każdego miesiąca maja dowóz płyt... Nosz Ku**a mać wiec wychodzi na to że zamawiam z allegro.
Co za głupoty. Jakiś osioł musiał Ci to przekazać. Pewnie jutro będą.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
baxi100
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: baxi100 »

wydanie jest spoko ale mogli dać jednak normalne opakowanie to metalowe jest nie specialnie fajne ale poza tym jest git \m/
UP THE IRONS \m/
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zilian »

mimski pisze:
Zilian pisze:Nie no wkurzyłem się dzisiaj. Byłem 13 sierpnia w MM rano i pani uprzejmie mi powiedziała żebym był po godzinie 14 bo wtedy przywożą dostawy. Byłem wieczorem płyty niema nie przyjechała, powiedzieli mi żebym przyszedł 16. Wysłałem dzisiaj dziewczynę do sklepu bo byłem w robocie a w sklepie powiedzieli że płyta będzie 10 następnego miesiąca bo 10 każdego miesiąca maja dowóz płyt... Nosz Ku**a mać wiec wychodzi na to że zamawiam z allegro.
Co za głupoty. Jakiś osioł musiał Ci to przekazać. Pewnie jutro będą.
Obyś miał racje :)
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

ironpacy pisze:W Gorzowie poszedłem już w piątek do MM i pani stwierdziła ,że owszem będzie ale dopiero 18 sierpnia :twisted:
Tak powiedziała? Ja byłem dzisiaj i powiedzieli, że powinna być dzisiaj, ale z nieznanych przyczyn nie doszła i mają nadzieję, że będzie jutro, bo dużo osób się pytało :twisted:
Ostatnio zmieniony wt sie 17, 2010 10:43 am przez Mr. M, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

... w lubelskim Media Markt płyty wystawiono po godz. 15 Mission Edition kilkanaście egzemplarzy po 74,99zł a zwykłe wydanie 52,99zł było tego wyłożone w różnych miejscach co najmniej kilkadziesiąt sztuk :!:

... tym razem lubelski Empik zaskoczył cholernie bo płyty były już w piątek 13 sierpnia.
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

Po zakupach. :)

Sklep Nie Dla Idiotów - pełen asortyment.
Satrurn Magnolia Park - od jutra.

Zabieram się za przeglądanie.

PS
Zakupiłem wszystko.
Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2010 10:24 pm przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

ironpacy pisze:W Gorzowie poszedłem już w piątek do MM i pani stwierdziła ,że owszem będzie ale dopiero 18 sierpnia :twisted:
Mi w media również powiedzieli, że będą najprędzej 18. Ja się wkurzyłam i zakupiłam w empiku gorzowskim :cool:
Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2010 9:40 pm przez Mila, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Rafaello
-#Invader
-#Invader

Post autor: Rafaello »

W opolskim MM limit jest po 69,90 (więc w empiku przepłaciłem sporo - 84,90). Za to w MM kupiłem vinyla za 99,90, co wydaje mi się niezłą ceną. Nie wiem nawet ile standardowe wydanie stało, bo nie brałem.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Kurcze, ładna cena 99,99 za winylek! W Wawie z tego co wiem nigdzie nie było tak tanio...
Awatar użytkownika
Rafaello
-#Invader
-#Invader

Post autor: Rafaello »

Też byłem zdziwiony, więc brałem od ręki, a miał być dopiero na urodziny :-)
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

We Wrocku 109,00zł :mryellow:
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

w Bielsku w Empiku mieli juz w piątek wieczorem wersje Ltd i normalną ( normalna 62 , LTD chyba 86 jak dobrze pamietam ) , w MM zaspali co wydało mi sie dziwne bo tam zawsze płyty były najwczesniej ( np AMOLAD ) Jednym slowem dobrze ze podreptałem jeszcze te pare kroków do Empiku bo wiedziony jakims przeczuciem nie zawiodłem sie :pijak: Zgarnałem ostatnia plyte z półki :mryellow:
Who motivates the motivator
Awatar użytkownika
Rockit
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Rockit »

cd regular prawie 63 w empiku w zlotych tarasach w wawie. Album mi sie bardziej podoba niz poprzedni.
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Czy ktoś, kto kupił wersję Mission Edition może mi powiedzieć, czy warto ją kupić? Mam na myśli wyłącznie wywiady z zespołem - ile to trwa, czy to jest making of jak na AMOLADzie, czy tylko kilkuminutowe wywiady z członkami zespołu?
Awatar użytkownika
Kai.
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Kai. »

Zakupiłem zwykłą płyte w lubelskim empik'u za 62,90 PLN (w MM jest tańsza :neutral: )
You can't kill the metal, The metal will live on. Iron Maiden is my religion!
Awatar użytkownika
Iron Soldier
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Soldier »

dostoevsky pisze:Czy ktoś, kto kupił wersję Mission Edition może mi powiedzieć, czy warto ją kupić? Mam na myśli wyłącznie wywiady z zespołem - ile to trwa, czy to jest making of jak na AMOLADzie, czy tylko kilkuminutowe wywiady z członkami zespołu?
Powiem Ci, że ja mam Mission Editon i mam książeczkę i płytkę. Odpalam płytkę, a tam tylko kawałki. Żadnych tych bonusów itd. Ktoś się też z tym spotkał?
ARTUR MELOMAN
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ARTUR MELOMAN »

Iron Soldier pisze:
dostoevsky pisze:Czy ktoś, kto kupił wersję Mission Edition może mi powiedzieć, czy warto ją kupić? Mam na myśli wyłącznie wywiady z zespołem - ile to trwa, czy to jest making of jak na AMOLADzie, czy tylko kilkuminutowe wywiady z członkami zespołu?
Powiem Ci, że ja mam Mission Editon i mam książeczkę i płytkę. Odpalam płytkę, a tam tylko kawałki. Żadnych tych bonusów itd. Ktoś się też z tym spotkał?
Ano.. spotkał :sad: gdzie jest ten pi....ny bonus :?: :!:
Smells good
AnarchyMen
-#Invader
-#Invader

Post autor: AnarchyMen »

Wsadzić te płytki do komputera :D
ODPOWIEDZ