Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- krzysztof.
- -#Prodigal son

Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
ja zamówiłem online w empiku to limited edition za 69,99 z odbiorem osobistym w salonie... obym sie nie zawiódł tym wydaniem za bardzo 
Ponoć strasznie ubogi materiał... Gdybym kupował obydwie wersje to zamiast metal boxa, dolozylbym troche i kupił analog.IgorW pisze:Czy te bonusowe materiały są warte dodatkowych 20 zł na edycję specjalną? Co tam DOKŁADNIE jest, ile trwa ten filmik, ile zdjęć itd.?
Co za głupoty. Jakiś osioł musiał Ci to przekazać. Pewnie jutro będą.Zilian pisze:Nie no wkurzyłem się dzisiaj. Byłem 13 sierpnia w MM rano i pani uprzejmie mi powiedziała żebym był po godzinie 14 bo wtedy przywożą dostawy. Byłem wieczorem płyty niema nie przyjechała, powiedzieli mi żebym przyszedł 16. Wysłałem dzisiaj dziewczynę do sklepu bo byłem w robocie a w sklepie powiedzieli że płyta będzie 10 następnego miesiąca bo 10 każdego miesiąca maja dowóz płyt... Nosz Ku**a mać wiec wychodzi na to że zamawiam z allegro.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
wydanie jest spoko ale mogli dać jednak normalne opakowanie to metalowe jest nie specialnie fajne ale poza tym jest git \m/
UP THE IRONS \m/
Obyś miał racjemimski pisze:Co za głupoty. Jakiś osioł musiał Ci to przekazać. Pewnie jutro będą.Zilian pisze:Nie no wkurzyłem się dzisiaj. Byłem 13 sierpnia w MM rano i pani uprzejmie mi powiedziała żebym był po godzinie 14 bo wtedy przywożą dostawy. Byłem wieczorem płyty niema nie przyjechała, powiedzieli mi żebym przyszedł 16. Wysłałem dzisiaj dziewczynę do sklepu bo byłem w robocie a w sklepie powiedzieli że płyta będzie 10 następnego miesiąca bo 10 każdego miesiąca maja dowóz płyt... Nosz Ku**a mać wiec wychodzi na to że zamawiam z allegro.
Tak powiedziała? Ja byłem dzisiaj i powiedzieli, że powinna być dzisiaj, ale z nieznanych przyczyn nie doszła i mają nadzieję, że będzie jutro, bo dużo osób się pytałoironpacy pisze:W Gorzowie poszedłem już w piątek do MM i pani stwierdziła ,że owszem będzie ale dopiero 18 sierpnia
Ostatnio zmieniony wt sie 17, 2010 10:43 am przez Mr. M, łącznie zmieniany 1 raz.
... w lubelskim Media Markt płyty wystawiono po godz. 15 Mission Edition kilkanaście egzemplarzy po 74,99zł a zwykłe wydanie 52,99zł było tego wyłożone w różnych miejscach co najmniej kilkadziesiąt sztuk 
... tym razem lubelski Empik zaskoczył cholernie bo płyty były już w piątek 13 sierpnia.
... tym razem lubelski Empik zaskoczył cholernie bo płyty były już w piątek 13 sierpnia.
Po zakupach.
Sklep Nie Dla Idiotów - pełen asortyment.
Satrurn Magnolia Park - od jutra.
Zabieram się za przeglądanie.
PS
Zakupiłem wszystko.
Sklep Nie Dla Idiotów - pełen asortyment.
Satrurn Magnolia Park - od jutra.
Zabieram się za przeglądanie.
PS
Zakupiłem wszystko.
Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2010 10:24 pm przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi w media również powiedzieli, że będą najprędzej 18. Ja się wkurzyłam i zakupiłam w empiku gorzowskimironpacy pisze:W Gorzowie poszedłem już w piątek do MM i pani stwierdziła ,że owszem będzie ale dopiero 18 sierpnia
Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2010 9:40 pm przez Mila, łącznie zmieniany 2 razy.
W opolskim MM limit jest po 69,90 (więc w empiku przepłaciłem sporo - 84,90). Za to w MM kupiłem vinyla za 99,90, co wydaje mi się niezłą ceną. Nie wiem nawet ile standardowe wydanie stało, bo nie brałem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kurcze, ładna cena 99,99 za winylek! W Wawie z tego co wiem nigdzie nie było tak tanio...
Też byłem zdziwiony, więc brałem od ręki, a miał być dopiero na urodziny :-)
We Wrocku 109,00zł 
w Bielsku w Empiku mieli juz w piątek wieczorem wersje Ltd i normalną ( normalna 62 , LTD chyba 86 jak dobrze pamietam ) , w MM zaspali co wydało mi sie dziwne bo tam zawsze płyty były najwczesniej ( np AMOLAD ) Jednym slowem dobrze ze podreptałem jeszcze te pare kroków do Empiku bo wiedziony jakims przeczuciem nie zawiodłem sie
Zgarnałem ostatnia plyte z półki 
Who motivates the motivator
cd regular prawie 63 w empiku w zlotych tarasach w wawie. Album mi sie bardziej podoba niz poprzedni.
- dostoevsky
- -#Assassin

Czy ktoś, kto kupił wersję Mission Edition może mi powiedzieć, czy warto ją kupić? Mam na myśli wyłącznie wywiady z zespołem - ile to trwa, czy to jest making of jak na AMOLADzie, czy tylko kilkuminutowe wywiady z członkami zespołu?
Zakupiłem zwykłą płyte w lubelskim empik'u za 62,90 PLN (w MM jest tańsza
)
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
- Iron Soldier
- -#Invader

Powiem Ci, że ja mam Mission Editon i mam książeczkę i płytkę. Odpalam płytkę, a tam tylko kawałki. Żadnych tych bonusów itd. Ktoś się też z tym spotkał?dostoevsky pisze:Czy ktoś, kto kupił wersję Mission Edition może mi powiedzieć, czy warto ją kupić? Mam na myśli wyłącznie wywiady z zespołem - ile to trwa, czy to jest making of jak na AMOLADzie, czy tylko kilkuminutowe wywiady z członkami zespołu?
-
ARTUR MELOMAN
- -#Wrathchild

Ano.. spotkałIron Soldier pisze:Powiem Ci, że ja mam Mission Editon i mam książeczkę i płytkę. Odpalam płytkę, a tam tylko kawałki. Żadnych tych bonusów itd. Ktoś się też z tym spotkał?dostoevsky pisze:Czy ktoś, kto kupił wersję Mission Edition może mi powiedzieć, czy warto ją kupić? Mam na myśli wyłącznie wywiady z zespołem - ile to trwa, czy to jest making of jak na AMOLADzie, czy tylko kilkuminutowe wywiady z członkami zespołu?
Smells good
-
AnarchyMen
- -#Invader

Wsadzić te płytki do komputera