28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: 28/05 - 07/06/2011 - IM - Niemcy
Gdyby już były wszystkie daty to już łatwiej by było decydować co robić z tym Berlinem
Jeszcze powinni dać Włochy (pewnie festiwal), Chorwację może Estonię no i Austrię (Nova Rock !??) Prawdopodobnie Soni obejmie Grecję, Hiszpanię, Portugalię, Szwajcarię, Polskę, Czechy i Turcję, - oczywiście mam na myśli koncerty z Maiden...
Jeśli można liczyć na trzeci Londyn, te 11 koncertów powinni jeszcze dodać! Wielka trasa
Jeśli można liczyć na trzeci Londyn, te 11 koncertów powinni jeszcze dodać! Wielka trasa
to grubo jak h*j
: czyli niema szans już na załatwienie biletów na płyte?? czyli niemcy juz odpadają 
IRON MAIDEN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

E tam... W Dortmundzie w 2006 był hardcore pod sceną. Niemcy wcale nie są przesadnie bezpieczni - nie mają np. sektora pod sceną na koncertach. Na punkcie bezpieczeństwa bzika mają za to Amerykanie, Kanadyjczycy czy Japończycy - albo oferują tylko miejsca siedzące (także na płycie hali), albo sprzedają na płytę tyle biletów, że de facto jest w połowie pusta. Z tego co kojarzę to Rod narzekał także na restrykcje na Wyspach, np. na Twickenham gdzie też było sporo wolnego miejsca na płycie, a nie mogli sprzedać więcej niż bodajże 10.000 biletów.ZłapanyWCzasie pisze:aha nie wiem z czego się śmiejesz, o ile pamiętam to zawsze bilety na płytę najgorzej schodziły, to dziwne,ze teraz jest inaczej ...a Niemcy zawsze słynęli z przesadnej dokładności,ostrożności
5 czerwca mogą zagrać na Sonisphere w Szwajcarii (ew. w Polsce lub Czechach)... Mówi się, że 11.06 będą na Sonisphere pod Pragą... Wydaje się, że pomiędzy 8, a 27 czerwca mogą 'upchnąć' z 9-10 koncertów, a więc Czechy, Polskę, Austrię, Serbię, a nawet Portugalię i Hiszpanię (ew. w ich miejsce Grecję, Bułgarię i Turcję). W Hiszpanii będą raczej 2 koncerty - prawdopodobnie Sonisphere i jakiś inny festiwal.RALF pisze:Jeszcze powinni dać Włochy (pewnie festiwal), Chorwację może Estonię no i Austrię (Nova Rock !??) Prawdopodobnie Soni obejmie Grecję, Hiszpanię, Portugalię, Szwajcarię, Polskę, Czechy i Turcję, - oczywiście mam na myśli koncerty z Maiden...
Chorwacja raczej odpada - promotor wysłał im swoją ofertę kilka miesięcy temu, ale do dzisiaj nie dostał odpowiedzi. Bardziej możliwy jest koncert np. w Serbii, i to w ramach Sonisphere.
Jestem bardziej ciekaw czy po Petersburgu dorzucą jakieś daty w krajach nadbałtyckich (byłoby im po drodze). Chętnie wybrałbym się na halowe koncerty do Tallinna, Rygi i Wilna.
Pewnie do czerwca dorzucą jeszcze jakąś pulę - ale raczej bliżej daty samego koncertu. Ewentualnie można jechać na pałę i próbować pod halą; raczej nie będzie problemu z kupieniem biletu po normalnej cenie.Puszek123 pisze:to grubo jak h*j: czyli niema szans już na załatwienie biletów na płyte?? czyli niemcy juz odpadają
Ostatnio zmieniony wt lis 30, 2010 6:43 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
mila pisze:Ja planowałam podskoczyć sobie w ten weekend do Berlina po bilet. Totalnie mnie zaskoczyła popularność tych biletów...Pytanie-co dalej?
Puszek123 pisze:to grubo jak h*j: czyli niema szans już na załatwienie biletów na płyte?? czyli niemcy juz odpadają
jest opcja kupienia pakietu od IRONSPARTANa jak pisałem
eventim.pl odp mi na maila:
"Informuje rowniez, iz zapowiada sie na to ,ze bilety stojace wyprzedaly sie w ekspresowym tempie i kolejnej puli nie bedzie. Takze na Waszym miejscu nie czekalbym zbyt dlugo i rezerwowal co sie da."
WICKER MAN pisze:E tam... W Dortmundzie w 2006 był hardcore pod sceną. Niemcy wcale nie są przesadnie bezpieczni - nie mają np. sektora pod sceną na koncertach
zgadzam sie absolutnie byl niezly sajgon, Sziget przy tym to sielanka
Dzięki, tylko czekać! 
Napisałem do gościa z eventimu i zakupiłem dzisiaj 4 bilety siedzące...(kategoria 5). Mam nadzieję, że się jeszcze ostały, bo nie myślałem, że zejdą w takim tempie O_O Dlatego trzymam kciuki, że jutro dostanę wiadomość, że przelew już jest u nich i bilety są dla mnie szykowane, a nie, że przepraszają bardzo, ale muszą zwrócić kasę, bo biletów niet ;p
Hamburg i Berlin szykujcie się!! W 2011 jak Bóg da to zobaczę 3 do 5 koncertów. A jak będzie trasa 7 syna to co najmniej 5 jak nie lepiej
-
Deleted User 2259
a gdzie zostały bilety na płytę w niemczech wie ktoś?
Dołożyli ok 50 sztuk w Monachium - masz na Eventimie, nawet niezła cena. No i Munich 
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

złodziejstwo w tym eventimie, przedwczoraj o 12 każe zapłacić za bilety na berlin na płytę bo jest dużo a dziś mi mówi ze sie wyprzedały, złodziejstwo, pewnie komu innemu sprzedał
Albo nie drukował dopóki kasa nie dojdzie... Co zresztą powinno być chyba normalne.
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

dobrze, ale ja rezerowowałem bilet, wieć teoretycznie powinien być dla mnie. Ale to tylko teoretycznie bo praktycznie zapewne komuś drożej sprzedał. Oszustwo jak nic.Madril pisze:Albo nie drukował dopóki kasa nie dojdzie... Co zresztą powinno być chyba normalne.
W eventimie wyraźnie mówili, że nie można sobie np wybierać dokładnych miejsc siedzących, bo bilety są drukowane dopiero w momencie wpłynięcia kasy na ich konto.
można było wybrać miejsca, jak się było w Eventimie osobiście, ja miałem w ten sposób załatwiane bilety....
Jak jesteś osobiście, to oczywiście wszystko można, bo płacisz przecież od razu na miejscu. Chodziło mi o płatność wysyłkową.
-
Deleted User 4876
A ja dziś dostałem info ze mój bilet szlag trafił, w środe zamówiłem, w czwartek zapłaciłem, a w sobote Szwaby w d..pe je..ne zanulowali zamówienie bo musi starczyc dla Niemców :/ wrrr... gratuluje tym co mają fizycznie bilety w rekach :/
A jakie zamówiłeś, na płyte w Berlinie ?thorgal_30 pisze:A ja dziś dostałem info ze mój bilet szlag trafił, w środe zamówiłem, w czwartek zapłaciłem, a w sobote Szwaby w d..pe je..ne zanulowali zamówienie bo musi starczyc dla Niemców :/ wrrr... gratuluje tym co mają fizycznie bilety w rekach :/
-
Deleted User 4876
płytę własnie. i teraz szwaby proponują mi bilet siedzący :/ wrrr :/ wiec zostaje Sonisphere// choc tak mi sie halówka marzyła ;-(
nawet domyslam sie kto wykupilProboszcz_Dobrodziej pisze:dobrze, ale ja rezerowowałem bilet, wieć teoretycznie powinien być dla mnie. Ale to tylko teoretycznie bo praktycznie zapewne komuś drożej sprzedał. Oszustwo jak nic.Madril pisze:Albo nie drukował dopóki kasa nie dojdzie... Co zresztą powinno być chyba normalne.
Dziwne thorgal ze jak kupiles, zaplaciles to w sb Ci anulowali