10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
ja też sobie lubię powalczyć
a maturka to swoją drogą 
IRON MAIDEN
Wy to przynajmniej macie kumpli co słuchają Iron Maiden, u mnie same techno maniaki, jeden aby w klasie co lubi metal po za mną, ale straszna boidupa i nigdy na żadnym koncercie nie był bo gada że go matka nie puści, a później i tak we własnych wymiocinach pod dyskoteką leży.Puszek123 pisze: U mnie jest podobnie każdy niby chciałby jechać na Ironsów jednak jak przychodzi co do czego to wolą jechać albo iść się gdzieś nakur**ć
tragedia, u mnie są 3 osoby w klasie co słuchają Ironów, ale prawdziwym fanem jestem niestety tylko ja
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

ze strony Sonisphere
"To specjalny prezent Gwiazdkowy dla fanów rocka we Francji I we Włoszech – ich własne Sonisphere!
Tak, to prawda, po rozbiciu w pył Polski, ścięciu Szwajcarii, zakuciu w łańcuchy Czech, zbombardowaniu Bułgarii, usmażeniu Rumunii, podpaleniu Turcji, zgrilowaniu Grecji, zmieleniu Madrytu, skopania Knebworth, zmiażdżeniu Szwecji I zdruzgotaniu Finladii w 2010 roku, największy festiwal na trasie sprawi, że zapłonie Francja I Włochy w 2011…
Sprawdzaj tę przestrzeń kosmiczną a znajdziesz daty, miejsca koncertów i wiele innych większych i mniejszych informacji – wszystko tu będzie wkrótce.
Gdzie teraz chcesz wybrać się na Sonisphere Festival?' "
Niech Oni tyle nie biorą tych dopalaczy lepiej....
"To specjalny prezent Gwiazdkowy dla fanów rocka we Francji I we Włoszech – ich własne Sonisphere!
Tak, to prawda, po rozbiciu w pył Polski, ścięciu Szwajcarii, zakuciu w łańcuchy Czech, zbombardowaniu Bułgarii, usmażeniu Rumunii, podpaleniu Turcji, zgrilowaniu Grecji, zmieleniu Madrytu, skopania Knebworth, zmiażdżeniu Szwecji I zdruzgotaniu Finladii w 2010 roku, największy festiwal na trasie sprawi, że zapłonie Francja I Włochy w 2011…
Sprawdzaj tę przestrzeń kosmiczną a znajdziesz daty, miejsca koncertów i wiele innych większych i mniejszych informacji – wszystko tu będzie wkrótce.
Gdzie teraz chcesz wybrać się na Sonisphere Festival?' "
Niech Oni tyle nie biorą tych dopalaczy lepiej....
Stało mnóstwo wiary z biletami od strony Carefouru. Niektóre konie miały całe pliki. Oczywiście na samym początku jak grał Behemoth cena była jeszcze w okolicy 400 zł. Po wejściu Antraxu spadły już drastycznie. Kumpel kupił za 200 zł co i tak przez niektórych zbanowanych bywalców tego forum zostało wyśmiane, gdyż oni kupili za 100 zł lub mniej. Identycznie rzecz się miała z AC/DC. Brat nie mógł pojechać i powiedział bym sprzedał bilet. Jak dobiłem się do Bemowa to cena za GC była koło 100 zł a stać i szukać okazji by to sprzedać mi się nie chciało, gdyż ludzi z biletami była cała gromada.Demon pisze:A mógłbyś szerzej mi to opisać? Gdzie je w dniu koncertu można było dostać i w jakim nakładzie?
Za 200 zł biletu nie kupię. Naprawdę ogromny szacunek z żalem się mieszał jak patrzyłem na ludzi, którzy od kilku godzin stoją wciśnięci w barierkę. I ani się wylać ani pójść na piwo. Naprawdę ciężko tam było.
u mnie w klasie też jeden metal jest! a tak ogólnie to otoczenie moje składa się z ludzi którzy słuchają regge jakieś grubsony pezety itp no i 3 ludzi którzy słuchają MAiden ale tych pezetów też słuchają
IRON MAIDEN
Gratulacje!PanPrezes pisze:ale prawdziwym fanem jestem niestety tylko ja
Ja wybiore sie ze znajomymi, tak jak w 2008 mówił Bruce, że kazdy weźmie znajomego
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ja pojadę może z kolegą, a jak nie to pozostanie tylko liczyć na jakiś zorganizowany wyjazd z Żywca, ew Bielska
RACJA! niech zostawią więcej Tobie, wtedy takich perełek jak dzisiaj będzie jeszcze więcej!ZłapanyWCzasie pisze:Niech Oni tyle nie biorą tych dopalaczy lepiej....
a tak poważnie, to czy są jakiekolwiek szanse na zakończenie tej farsy tutaj? :>
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 2868
Nie, do czerwca tak będzie.Szajba pisze:a tak poważnie, to czy są jakiekolwiek szanse na zakończenie tej farsy tutaj? :>
ej stary, a wiesz co to są pytania retoryczne?Kronos pisze:Nie, do czerwca tak będzie.Szajba pisze:a tak poważnie, to czy są jakiekolwiek szanse na zakończenie tej farsy tutaj? :>
Ej, Szajba, czemu się dziwisz ? Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeni
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ale to było w sumie już dawno oczywiste, więc chyba trochę dziwne jest to powszechne zdziwienie 
-
Deleted User 2868
Y, a co to?Szajba pisze:ej stary, a wiesz co to są pytania retoryczne?
krusejder pisze:Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeni
-
Deleted User 357
No właśnieale to było w sumie już dawno oczywiste, więc chyba trochę dziwne jest to powszechne zdziwienie
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Hamburg, GERMANY
Berlin, GERMANY
Stuttgart, GERMANY
Arnhem, THE NETHERLANDS
POLAND
Nickelsdorf, AUSTRIA
Paris, FRANCE
Paris, FRANCE

Berlin, GERMANY
Stuttgart, GERMANY
Arnhem, THE NETHERLANDS
POLAND
Nickelsdorf, AUSTRIA
Paris, FRANCE
Paris, FRANCE
no ale tak gównianych supportów jako ogłoszono, to się nie spodziewałemPanPrezes pisze:ale to było w sumie już dawno oczywiste, więc chyba trochę dziwne jest to powszechne zdziwienie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ej stary no bez jajkrusejder pisze:Ej, Szajba, czemu się dziwisz ? Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeni
Stary to jest biznes. I o ile można się wkurzać, że zespoły nie chcą(albo najpierw chcą a potem zmieniają zdanie) grać za psi grosz na koncertach charytatywnych, tak pretensje, że zespoły/organizatorzy krzyczą takie ceny za wielkie marki, są po prostu śmieszne. Ja mam totalnie wykochane na tych kilku panów w maskach, ale myślicie, że jakby zamiast nich był SLAYER czy choćby TestAmenT, to cena byłaby niższa? Powodzenia z takim myśleniem.
już nie mam tu najwięcej postów

jeszcze nie ogłoszona żadnych supportów, a Motorhead to na pewno nie żadna druga liga