10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Wszystko na temat Sonisphere Festival 2011 w Warszawie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Puszek123
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Post autor: Puszek123 »

ja też sobie lubię powalczyć :mryellow: a maturka to swoją drogą :)
IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Puszek123 pisze: U mnie jest podobnie każdy niby chciałby jechać na Ironsów jednak jak przychodzi co do czego to wolą jechać albo iść się gdzieś nakur**ć :sad:
Wy to przynajmniej macie kumpli co słuchają Iron Maiden, u mnie same techno maniaki, jeden aby w klasie co lubi metal po za mną, ale straszna boidupa i nigdy na żadnym koncercie nie był bo gada że go matka nie puści, a później i tak we własnych wymiocinach pod dyskoteką leży.
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

tragedia, u mnie są 3 osoby w klasie co słuchają Ironów, ale prawdziwym fanem jestem niestety tylko ja
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Obrazek
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

ze strony Sonisphere

"To specjalny prezent Gwiazdkowy dla fanów rocka we Francji I we Włoszech – ich własne Sonisphere!

Tak, to prawda, po rozbiciu w pył Polski, ścięciu Szwajcarii, zakuciu w łańcuchy Czech, zbombardowaniu Bułgarii, usmażeniu Rumunii, podpaleniu Turcji, zgrilowaniu Grecji, zmieleniu Madrytu, skopania Knebworth, zmiażdżeniu Szwecji I zdruzgotaniu Finladii w 2010 roku, największy festiwal na trasie sprawi, że zapłonie Francja I Włochy w 2011…

Sprawdzaj tę przestrzeń kosmiczną a znajdziesz daty, miejsca koncertów i wiele innych większych i mniejszych informacji – wszystko tu będzie wkrótce.
Gdzie teraz chcesz wybrać się na Sonisphere Festival?' "

:roll:
Niech Oni tyle nie biorą tych dopalaczy lepiej....
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Demon pisze:A mógłbyś szerzej mi to opisać? Gdzie je w dniu koncertu można było dostać i w jakim nakładzie?
Stało mnóstwo wiary z biletami od strony Carefouru. Niektóre konie miały całe pliki. Oczywiście na samym początku jak grał Behemoth cena była jeszcze w okolicy 400 zł. Po wejściu Antraxu spadły już drastycznie. Kumpel kupił za 200 zł co i tak przez niektórych zbanowanych bywalców tego forum zostało wyśmiane, gdyż oni kupili za 100 zł lub mniej. Identycznie rzecz się miała z AC/DC. Brat nie mógł pojechać i powiedział bym sprzedał bilet. Jak dobiłem się do Bemowa to cena za GC była koło 100 zł a stać i szukać okazji by to sprzedać mi się nie chciało, gdyż ludzi z biletami była cała gromada.

Za 200 zł biletu nie kupię. Naprawdę ogromny szacunek z żalem się mieszał jak patrzyłem na ludzi, którzy od kilku godzin stoją wciśnięci w barierkę. I ani się wylać ani pójść na piwo. Naprawdę ciężko tam było.
Awatar użytkownika
Puszek123
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Puszek123 »

u mnie w klasie też jeden metal jest! a tak ogólnie to otoczenie moje składa się z ludzi którzy słuchają regge jakieś grubsony pezety itp no i 3 ludzi którzy słuchają MAiden ale tych pezetów też słuchają
IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

PanPrezes pisze:ale prawdziwym fanem jestem niestety tylko ja
Gratulacje! :mrgreen:

Ja wybiore sie ze znajomymi, tak jak w 2008 mówił Bruce, że kazdy weźmie znajomego :P Gdybym miał jechac sam to może bym nawet kupił GC, ale że pojade w grupie +/- 6 osób, z których wiekszość bedzie chciała iść na płyte ze wzgledu na ceny, to przystosuje sie do nich.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

ja pojadę może z kolegą, a jak nie to pozostanie tylko liczyć na jakiś zorganizowany wyjazd z Żywca, ew Bielska
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

ZłapanyWCzasie pisze:Niech Oni tyle nie biorą tych dopalaczy lepiej....
RACJA! niech zostawią więcej Tobie, wtedy takich perełek jak dzisiaj będzie jeszcze więcej!

a tak poważnie, to czy są jakiekolwiek szanse na zakończenie tej farsy tutaj? :>
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Szajba pisze:a tak poważnie, to czy są jakiekolwiek szanse na zakończenie tej farsy tutaj? :>
Nie, do czerwca tak będzie. ;-)
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Kronos pisze:
Szajba pisze:a tak poważnie, to czy są jakiekolwiek szanse na zakończenie tej farsy tutaj? :>
Nie, do czerwca tak będzie. ;-)
ej stary, a wiesz co to są pytania retoryczne? :B
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Ej, Szajba, czemu się dziwisz ? Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeni
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

ale to było w sumie już dawno oczywiste, więc chyba trochę dziwne jest to powszechne zdziwienie ;-)
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Szajba pisze:ej stary, a wiesz co to są pytania retoryczne? :B
Y, a co to? :shock: ;-)
krusejder pisze:Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeni
:facepalm:
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

ale to było w sumie już dawno oczywiste, więc chyba trochę dziwne jest to powszechne zdziwienie ;-)
No właśnie ;)
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Hamburg, GERMANY
Berlin, GERMANY
Stuttgart, GERMANY
Arnhem, THE NETHERLANDS
POLAND
Nickelsdorf, AUSTRIA
Paris, FRANCE
Paris, FRANCE

;-)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

PanPrezes pisze:ale to było w sumie już dawno oczywiste, więc chyba trochę dziwne jest to powszechne zdziwienie ;-)
no ale tak gównianych supportów jako ogłoszono, to się nie spodziewałem
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

krusejder pisze:Ej, Szajba, czemu się dziwisz ? Chcą sprzedać towar za 3x wartość ceny, to nie dziwne, że ludzie wkurzeni
ej stary no bez jaj :lol: Jeśli ktoś myślał, że ceny Soni2011 będą niższe niż 2010 to jest albo głupi albo żyje w świecie iluzji. Ewentualnie został złapany w czasie, kiedy to na Iron Maiden do Spodka się szło za bodaj 85zł. To jest muzyka komercyjna(BŁAGAM! niech ktoś napiszę, że "Iron Maiden nie jest komercyjne" bo potrzebuje dzisiaj rozrywki! :lol: )

Stary to jest biznes. I o ile można się wkurzać, że zespoły nie chcą(albo najpierw chcą a potem zmieniają zdanie) grać za psi grosz na koncertach charytatywnych, tak pretensje, że zespoły/organizatorzy krzyczą takie ceny za wielkie marki, są po prostu śmieszne. Ja mam totalnie wykochane na tych kilku panów w maskach, ale myślicie, że jakby zamiast nich był SLAYER czy choćby TestAmenT, to cena byłaby niższa? Powodzenia z takim myśleniem.
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

jeszcze nie ogłoszona żadnych supportów, a Motorhead to na pewno nie żadna druga liga
ODPOWIEDZ