Pomidor.Steve pisze:Co ma jedno z drugim wspólnego?
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Księga Skarg i wniosków
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
O właśnie o tym piszę - taką postawę zauważam dość często. Mnie chodzi tylko o jedno - jak widzę w profilu usera napisane - tak zgodnie z tradycją - to wybacz, ale nie traktuję tego zbyt poważnie.yankes pisze:Tobink odpocznie chwilę od pisania na forum, ale bana nie ma;]
oj yankes przecież wiesz ze generalizowanie jest naturalną cechą naszego narodu a więc także i moją.yankes pisze: No ale nie ma to jak generalizować i rzucać oskarżeniami, prawda?
Dobra - już nic nie piszę, będę grzeczny. Do jakiegoś czasu rzecz jasna
-
Deleted User 804
wtedy drugi może napisać że dostał pw takiej samej treści i nie będziemy się wtrącać. Oczywiście możemy olać wszystko co się dzieje na pw, tylko co wtedy zrobić w sytuacji gdyby ktoś przyjął za swój cel codzienne wysłanie wiązanki bluzgów do osób których nie lubi?gumbyy pisze: Generalnie to chyba moderacji i administracji nie powinno obchodzić co userzy sobie piszą na pw? Jak dwóch użytkowników tego forum pobluzga się na gg i jeden z nich to wklei to też będą upomnienia?
Jakie polowanie i podciąganie przepisów regulaminu? Obraził innego użytkownika w ewidentny sposób to dostał warna, a to że to był jego 3 to akurat nie nasza sprawa.tomtomala pisze:A tak na poważnie to śmieszy mnie to polowanie na Tobinka. Podciągacie przepisy regulaminu pod to by go zbanować.
A i tak w ramach polowania na Tobiego to za założenie drugiego konta podczas zp z automatu powinien dostać bana na obydwa konta. Że też nie wykorzystaliśmy takiej okazji by go upolować
-
Deleted User 804
zmieniłem treść ostrzeżenia, choć wcześniejsza wersja(nie mojego autorstwa) nie powinna nikogo dziwić. Tobi podpadał już tyle razy że kolejny zp dla niego jest już prawie forumową tradycją zwłaszcza że w ilości zarobionych zp o sporo wyprzedza innychtomtomala pisze: tak zgodnie z tradycją
Jak już koniecznie chodzi o tą treść mojego warna to moim zdaniem trochę luzu w kolanach nie zaszkodzi. Tak jak sądzę że Tobink spraw forum nie traktuje śmiertelnie poważnie i ZP raczej nie spowodowało sytuacji, że płakał trzy noce pod rząd, tak uznałem że w uzasadnieniu wpisać można wszystko. Każdy z zainteresowanych tematem dokładnie wie o co chodzi i za co była nagroda jednego punkta karnego. A to co jest wpisane jest akurat najmniej ważne. W sumie jak na samym początku sprawy napisałem miała być dyskusja i o proszę, udało się 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Uważam, że akurat w tym konkretnym przypadku jeśli już to obie strony powinny zostać 'nagrodzone' warnem, gdyż Szajba również złamał regulamin o czym już wspominałem. Jego idiotyczne avatar i podpis mogły kogoś sprowokować do wyrażenia swojej opinii i chyba taki miały cel.
Nie przesadacie z zamykaniem tematu o soni?
Poprzednio to się naprawdę wielki spam zrobił, ale teraz nie widzę przeciwskazań żeby popisać coś o nowej kapeli itp
Poprzednio to się naprawdę wielki spam zrobił, ale teraz nie widzę przeciwskazań żeby popisać coś o nowej kapeli itp
dlatego wszystkie tematy o SONI zostały otwarte, ale są pod specjalnym nadzorem 
spam będzie karany od razu warnem
spam będzie karany od razu warnem
-
Deleted User 804
wszystkich którzy dziś/ wczoraj dostali maila o treści
prosze o zgłoszenie się do mnie i podesłanie tersci otrzymanego maila (dokładnej daty odbokowania konta)Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (5) na twoje konto, na .:: SanktuariuM ::.
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne ...
Może dałoby radę aktualizować niektóre dane ze strony głównej (nie forum)? Obecne artykuły są całkiem interesujące, ale mogłyby być uzupełnione o TFF, świeższe wywiady, albo o kilka relacji z koncertów, recenzji. Sądzę, że taki artykuł na przykład jak i inne powinny zostać przetłumaczone. Dlaczego? Takie coś zachęca do rejestracji choćby na forum. A poza tym, jako że fan klub powinien ten jest dość istotny w zrzeszaniu fanów Maiden w naszym kraju wypadałoby takie coś zrobić
W sumie nie wiem czy to dużo roboty, ale mogliby to zrobić sami forumowicze
Taka moja mała sugestia, żeby coś troszkę aktualizować, choć dla formalności dodam, że za pisanie Niusów powinni Wam płacić
Taka moja mała sugestia, żeby coś troszkę aktualizować, choć dla formalności dodam, że za pisanie Niusów powinni Wam płacić
to strasznie dużo roboty, wątpię żeby komuś się chciało
to strasznie dużo roboty, wątpię żeby komuś się chciało
-
Deleted User 804
wszystko będzie z nową stroną główną bo nie będziemy musieli wtedy tyle się użerać z dodawaniem nowych rzeczy na główną.
Ja w kwestii formalnej : dlaczego jeden z użytkowników, który nie dalej jak wczoraj, kazał się "wszystkim jebać" do tej pory nie otrzymał żadnego upomnienia ?! Administracja śpi czy teraz tak wolno ? 
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Jak to, Kilka userów dzisiaj bany dostało za trollowanieKuba pisze:Administracja śpi czy teraz tak wolno ?
Zbanowałem dziś 13 trollowskich kont i wywaliłem z 10 tematów, więc administracja nie śpi...Podaj link to się tym zajmę.Kuba pisze:Ja w kwestii formalnej : dlaczego jeden z użytkowników, który nie dalej jak wczoraj, kazał się "wszystkim jebać" do tej pory nie otrzymał żadnego upomnienia ?! Administracja śpi czy teraz tak wolno ?
Nie. Bo będzie że jestem "podpierdalaczem"yankes pisze:Zbanowałem dziś 13 trollowskich kont i wywaliłem z 10 tematów, więc administracja nie śpi...Podaj link to się tym zajmę.Kuba pisze:Ja w kwestii formalnej : dlaczego jeden z użytkowników, który nie dalej jak wczoraj, kazał się "wszystkim jebać" do tej pory nie otrzymał żadnego upomnienia ?! Administracja śpi czy teraz tak wolno ?
to może i ja
nie wiem czy to konto już jest zablokowane, ale mam w skrzynce wiadomość
temat wiadomości - oferta seksuPuszek234 pisze:Buri co ty na odrobinę pikanterii zapraszam do domu mojego?
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
-
Deleted User 4876
:-/ mój pierwszy warn na jakimkolwiek forum, hm. jestem zniesmaczony, gdyż uzasadnienie niewiele mi mówi :/ szkoda... niby to tylko forum, ale lipnie tak za nic... cóż ...