Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: panzerschreck »

Steve pisze:Co ma jedno z drugim wspólnego?
Pomidor.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

yankes pisze:Tobink odpocznie chwilę od pisania na forum, ale bana nie ma;]
O właśnie o tym piszę - taką postawę zauważam dość często. Mnie chodzi tylko o jedno - jak widzę w profilu usera napisane - tak zgodnie z tradycją - to wybacz, ale nie traktuję tego zbyt poważnie.
yankes pisze: No ale nie ma to jak generalizować i rzucać oskarżeniami, prawda? ;-)
oj yankes przecież wiesz ze generalizowanie jest naturalną cechą naszego narodu a więc także i moją.

Dobra - już nic nie piszę, będę grzeczny. Do jakiegoś czasu rzecz jasna :razz:
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

gumbyy pisze: Generalnie to chyba moderacji i administracji nie powinno obchodzić co userzy sobie piszą na pw? Jak dwóch użytkowników tego forum pobluzga się na gg i jeden z nich to wklei to też będą upomnienia?
wtedy drugi może napisać że dostał pw takiej samej treści i nie będziemy się wtrącać. Oczywiście możemy olać wszystko co się dzieje na pw, tylko co wtedy zrobić w sytuacji gdyby ktoś przyjął za swój cel codzienne wysłanie wiązanki bluzgów do osób których nie lubi?
tomtomala pisze:A tak na poważnie to śmieszy mnie to polowanie na Tobinka. Podciągacie przepisy regulaminu pod to by go zbanować.
Jakie polowanie i podciąganie przepisów regulaminu? Obraził innego użytkownika w ewidentny sposób to dostał warna, a to że to był jego 3 to akurat nie nasza sprawa. :mrgreen: Mógł o tym pomyśleć przed wysłaniem postu. Jeszcze się zastanawiamy co z nim dalej zrobić bo to bodajże jego 4 zp, a już poprzedni powinien zakończyć się banem. Na szczęście przemawia na jego korzyść to ze jak chce to potrafi zachować się normalnie, tylko pytanie czy będzie chciał. ;-)

A i tak w ramach polowania na Tobiego to za założenie drugiego konta podczas zp z automatu powinien dostać bana na obydwa konta. Że też nie wykorzystaliśmy takiej okazji by go upolować :roll:
Deleted User 804

tomtomala pisze: tak zgodnie z tradycją
zmieniłem treść ostrzeżenia, choć wcześniejsza wersja(nie mojego autorstwa) nie powinna nikogo dziwić. Tobi podpadał już tyle razy że kolejny zp dla niego jest już prawie forumową tradycją zwłaszcza że w ilości zarobionych zp o sporo wyprzedza innych :)
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Jak już koniecznie chodzi o tą treść mojego warna to moim zdaniem trochę luzu w kolanach nie zaszkodzi. Tak jak sądzę że Tobink spraw forum nie traktuje śmiertelnie poważnie i ZP raczej nie spowodowało sytuacji, że płakał trzy noce pod rząd, tak uznałem że w uzasadnieniu wpisać można wszystko. Każdy z zainteresowanych tematem dokładnie wie o co chodzi i za co była nagroda jednego punkta karnego. A to co jest wpisane jest akurat najmniej ważne. W sumie jak na samym początku sprawy napisałem miała być dyskusja i o proszę, udało się ;-)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Uważam, że akurat w tym konkretnym przypadku jeśli już to obie strony powinny zostać 'nagrodzone' warnem, gdyż Szajba również złamał regulamin o czym już wspominałem. Jego idiotyczne avatar i podpis mogły kogoś sprowokować do wyrażenia swojej opinii i chyba taki miały cel.
Awatar użytkownika
ttomasz
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: ttomasz »

Nie przesadacie z zamykaniem tematu o soni?
Poprzednio to się naprawdę wielki spam zrobił, ale teraz nie widzę przeciwskazań żeby popisać coś o nowej kapeli itp :?:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

dlatego wszystkie tematy o SONI zostały otwarte, ale są pod specjalnym nadzorem :)
spam będzie karany od razu warnem
Deleted User 804

wszystkich którzy dziś/ wczoraj dostali maila o treści
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (5) na twoje konto, na .:: SanktuariuM ::.
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne ...
prosze o zgłoszenie się do mnie i podesłanie tersci otrzymanego maila (dokładnej daty odbokowania konta) ;-)
Awatar użytkownika
MrCrowley
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MrCrowley »

Może dałoby radę aktualizować niektóre dane ze strony głównej (nie forum)? Obecne artykuły są całkiem interesujące, ale mogłyby być uzupełnione o TFF, świeższe wywiady, albo o kilka relacji z koncertów, recenzji. Sądzę, że taki artykuł na przykład jak i inne powinny zostać przetłumaczone. Dlaczego? Takie coś zachęca do rejestracji choćby na forum. A poza tym, jako że fan klub powinien ten jest dość istotny w zrzeszaniu fanów Maiden w naszym kraju wypadałoby takie coś zrobić :lol: W sumie nie wiem czy to dużo roboty, ale mogliby to zrobić sami forumowicze :B
Taka moja mała sugestia, żeby coś troszkę aktualizować, choć dla formalności dodam, że za pisanie Niusów powinni Wam płacić :jee:
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

to strasznie dużo roboty, wątpię żeby komuś się chciało
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

to strasznie dużo roboty, wątpię żeby komuś się chciało
Deleted User 804

wszystko będzie z nową stroną główną bo nie będziemy musieli wtedy tyle się użerać z dodawaniem nowych rzeczy na główną.
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Ja w kwestii formalnej : dlaczego jeden z użytkowników, który nie dalej jak wczoraj, kazał się "wszystkim jebać" do tej pory nie otrzymał żadnego upomnienia ?! Administracja śpi czy teraz tak wolno ? :razz:
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IronCezarek »

Kuba pisze:Administracja śpi czy teraz tak wolno ? :razz:
Jak to, Kilka userów dzisiaj bany dostało za trollowanie :cool:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Kuba pisze:Ja w kwestii formalnej : dlaczego jeden z użytkowników, który nie dalej jak wczoraj, kazał się "wszystkim jebać" do tej pory nie otrzymał żadnego upomnienia ?! Administracja śpi czy teraz tak wolno ? :razz:
Zbanowałem dziś 13 trollowskich kont i wywaliłem z 10 tematów, więc administracja nie śpi...Podaj link to się tym zajmę.
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

yankes pisze:
Kuba pisze:Ja w kwestii formalnej : dlaczego jeden z użytkowników, który nie dalej jak wczoraj, kazał się "wszystkim jebać" do tej pory nie otrzymał żadnego upomnienia ?! Administracja śpi czy teraz tak wolno ? :razz:
Zbanowałem dziś 13 trollowskich kont i wywaliłem z 10 tematów, więc administracja nie śpi...Podaj link to się tym zajmę.
Nie. Bo będzie że jestem "podpierdalaczem" :lol:
Awatar użytkownika
Buri
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Buri »

to może i ja ;) nie wiem czy to konto już jest zablokowane, ale mam w skrzynce wiadomość
Puszek234 pisze:Buri co ty na odrobinę pikanterii zapraszam do domu mojego? :P
temat wiadomości - oferta seksu
"screw you guys im going home" Eric Theodore Cartman
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

:-/ mój pierwszy warn na jakimkolwiek forum, hm. jestem zniesmaczony, gdyż uzasadnienie niewiele mi mówi :/ szkoda... niby to tylko forum, ale lipnie tak za nic... cóż ...
Deleted User 804

nie za nic a za wulgarność ;-)
ODPOWIEDZ