Bilet EE uprawnia tylko do wcześniejszego wejścia na obiekt i zajęcia dogodnego miejsca i to wszystko. Nie ma żadnej dodatkowej strefy. Jak wejdziesz i zajmiesz miejsce to nikogo nie będzie interesowało co potem zrobisz czy pójdziesz do kibla i czy wrócisz na miejsce. Tego bilet NIE GWARANTUJE. To tak jakbyś poszedł na jakiś koncert z samego rana staną pod barierka i nagle by Ci się zachciało pić stoisz stoisz no i w końcu idziesz no i inni zajmują Twoje miejsce i tak też tam będzie a łudzić się że organizatorzy będą dbali o to żebyś wrócił pod scenę... Obudź się.6Wojto6Czoko6 pisze:Nie rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?
Chyba czegoś nie rozumiesz Diable, ale rozumiem - podekscytowanie i rock&rollowy styl robią swoje
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
-
6Wojto6Czoko6
- -#Charlotte

Hmm, wyglądasz na takiego przemądrzałego w internecie, a pewnie jak koleżance cycuszka dotkniesz to już pryszcze pękają z podniety i słabo się robi. No cóż mam powiedzieć? Twoje prawo 
Słuchaj - płacę i wymagam. Jakim wedle Twojego rozumowania trzeba być debilem bez mózgu, żeby przy takich warunkach kupować EE? Jaki sens by to miało? Przecież to ma być bilet dla elit - ELIT, ludzi wyżej żyjących od innych. Bycie elitą = kasa --> przywileje. Za przywileje się płaci.
Bardzo proszę o odpowiedź, czy mogę sprzedać bilet zwykła płyta EE i kupić GC EE. Konkretnie.
PS. Zilian, obudź się.
Słuchaj - płacę i wymagam. Jakim wedle Twojego rozumowania trzeba być debilem bez mózgu, żeby przy takich warunkach kupować EE? Jaki sens by to miało? Przecież to ma być bilet dla elit - ELIT, ludzi wyżej żyjących od innych. Bycie elitą = kasa --> przywileje. Za przywileje się płaci.
Bardzo proszę o odpowiedź, czy mogę sprzedać bilet zwykła płyta EE i kupić GC EE. Konkretnie.
PS. Zilian, obudź się.
Jak znajdziesz kogoś kto od Ciebie to kupi to możesz... ale możliwości wymiany z dopłatą w punkcie sprzedaży nie masz.6Wojto6Czoko6 pisze:Bardzo proszę o odpowiedź, czy mogę sprzedać bilet zwykła płyta EE i kupić GC EE. Konkretnie.
"Chłyt"Nie rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?
To już twoja sprawa w jaki sposób przekonasz ludzi, którzy zajęli Twoje miejsce w czasie wyjścia do toalety, że to właśnie Ty masz pierwszeństwo.
Why so serious?
Bankowo będą tacy uprzejmi że oddadzą miejce które zajmował przed wyjściem do kibelka
EE to bajka i tyle....
6Wojto6Czoko6 pisze:Hmm, wyglądasz na takiego przemądrzałego w internecie, a pewnie jak koleżance cycuszka dotkniesz to już pryszcze pękają z podniety i słabo się robi. No cóż mam powiedzieć? Twoje prawo
PS. Zilian, obudź się.
Chyba kolego jedziesz pierwszy raz na koncert. Niby masz 23 lata a twoje posty nie przekraczają poziomu 13-sto latka. Bilet EE jak sama nazwa wskazuje to "wcześniejsze wejście", dzięki temu możesz wcześniej wejść na teren festiwalu. Poza tym EE nie uprawnia do niczego więcej. Patrząc na twoje rozumowanie odnośnie elit, po prostu śmiać mi się chce. P.S. Jak taki bogacz jak ty mógł kupić bilet TYLKO za 250zł - toż to poniżające, aby z plebsem oglądać koncert. Pozdrawiam
Cóż mogę powiedzieć. Rób jak chcesz, pytasz się jak to wygląda to Ci odpowiadam. A że to nie jest po Twojej myśli to się wielce oburzasz. Brawo dla Ciebie z takim podejściem na tym forum długo nie pociągniesz bo tutaj w większości są normalni logiczni ludzie z którymi da się porozmawiać na wiele ciekawych tematów. Wracając do EE żeby nie było nie na temat. EE to TYLKO I WYŁĄCZNIE WCZEŚNIEJSZE WEJŚCIE NA PŁYTĘ. Zresztą od samego początku jak tylko weszły one do sprzedaży były krytykowane. Bilety EE uprawniają do wcześniejszego wejścia na teren imprezy poprzez specjalnie wydzieloną bramę, dzięki czemu umożliwiają zajęcie najlepszych miejsc. I teraz na logikę gdyby były jakieś specjalne super mega miejsca dla posiadaczy biletów EE to jaki sens by był wpuszczać ich wcześniej? Taki że specjalnych miejsc NIE MA! Wchodzisz po prostu wcześniej i tyle a co potem zrobisz to Twoja sprawa. Jak chcesz sprzedać pewnie że możesz sprzedać. Wystaw na Allegro i tyle6Wojto6Czoko6 pisze:Hmm, wyglądasz na takiego przemądrzałego w internecie, a pewnie jak koleżance cycuszka dotkniesz to już pryszcze pękają z podniety i słabo się robi. No cóż mam powiedzieć? Twoje prawo
PS. Zilian, obudź się.
Panowie - przecież to kolejny troll na Forum. Admini zaraz go wywalą i będzie spokój. Najfajniejsze jest to, że to ciagle ta sama osoba jest według mojego zdania. Ten sam schemat pisania postów, wkurzania ludzi, itd.
Myślę, że większość podchodzi do takich wpisów b. humorystycznietomtomala pisze:wkurzania ludzi, itd.
www.MetalSide.pl
i liczysz ze Ci "pijacy piwo idioci taranujący" innych grzecznie Cie przepuszcza na swoje miejsce ?6Wojto6Czoko6 pisze:e rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?
troll - ban - koniec
A co do biletow GC bedzie je mozna kupic na festiwalu od konikow za troszke nizsza cene bo 400 stowki to bo troche duzo ? Na Maidenow znajde i 4 stowy ale troche ten sklad mnie nie przekonuje za te pieniadze(poki cos sensownego nie oglosza oficjalnie )ale zeby off topu nie robic. Ktos juz tak kupowal,bo to troche w ciemno tak.
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
chociażby Deleted User 804 w zeszłym roku na SONI za połowę ceny 
Widział ktoś juz może jakąś reklamę w tv naszego FESTIWALU? Jeśli tak to jak wygląda?
Podobno pojawia się co jakiś czas w TVN osobiście nie widziałem.
Na Rebel.TV lata od czasu do czasu. W tej reklamówce są urywki live Iron Maiden z obecnej trasy, ogólne reklama jak reklama 
Nadal jej nie widziałem, myslałem że pojawi sie na yt, ale nima 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To prawda, pojawia się.Zilian pisze:Podobno pojawia się co jakiś czas w TVN osobiście nie widziałem.
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Może ktoś nagra - ja jeszcze nie widziałem, koledzy widzieli....
ja nareszcie w Łodzi widziałem plakat promujący to wydarzenie 
skromnie tylko dwie nazwy IM i MOTORHEAD
skromnie tylko dwie nazwy IM i MOTORHEAD
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Wawie jest zatrzęsienie billboardów, plakatów i reklam w metrze, tramwajach i autobusach. Część z aktualnym składem, część tylko z trójką lub piątką wykonawców.
W Poznaniu widziałem dziś z aktualnym składem ( zn się bez Made of Hate )