10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Wszystko na temat Sonisphere Festival 2011 w Warszawie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Post autor: Zilian »

6Wojto6Czoko6 pisze:Nie rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?

Chyba czegoś nie rozumiesz Diable, ale rozumiem - podekscytowanie i rock&rollowy styl robią swoje :mrgreen:
Bilet EE uprawnia tylko do wcześniejszego wejścia na obiekt i zajęcia dogodnego miejsca i to wszystko. Nie ma żadnej dodatkowej strefy. Jak wejdziesz i zajmiesz miejsce to nikogo nie będzie interesowało co potem zrobisz czy pójdziesz do kibla i czy wrócisz na miejsce. Tego bilet NIE GWARANTUJE. To tak jakbyś poszedł na jakiś koncert z samego rana staną pod barierka i nagle by Ci się zachciało pić stoisz stoisz no i w końcu idziesz no i inni zajmują Twoje miejsce i tak też tam będzie a łudzić się że organizatorzy będą dbali o to żebyś wrócił pod scenę... Obudź się.
6Wojto6Czoko6
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: 6Wojto6Czoko6 »

Hmm, wyglądasz na takiego przemądrzałego w internecie, a pewnie jak koleżance cycuszka dotkniesz to już pryszcze pękają z podniety i słabo się robi. No cóż mam powiedzieć? Twoje prawo :dance:

Słuchaj - płacę i wymagam. Jakim wedle Twojego rozumowania trzeba być debilem bez mózgu, żeby przy takich warunkach kupować EE? Jaki sens by to miało? Przecież to ma być bilet dla elit - ELIT, ludzi wyżej żyjących od innych. Bycie elitą = kasa --> przywileje. Za przywileje się płaci.

Bardzo proszę o odpowiedź, czy mogę sprzedać bilet zwykła płyta EE i kupić GC EE. Konkretnie.

PS. Zilian, obudź się.
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

6Wojto6Czoko6 pisze:Bardzo proszę o odpowiedź, czy mogę sprzedać bilet zwykła płyta EE i kupić GC EE. Konkretnie.
Jak znajdziesz kogoś kto od Ciebie to kupi to możesz... ale możliwości wymiany z dopłatą w punkcie sprzedaży nie masz.
Nie rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?
"Chłyt" :lol:

To już twoja sprawa w jaki sposób przekonasz ludzi, którzy zajęli Twoje miejsce w czasie wyjścia do toalety, że to właśnie Ty masz pierwszeństwo.
Why so serious?
Kain
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Kain »

Bankowo będą tacy uprzejmi że oddadzą miejce które zajmował przed wyjściem do kibelka :D EE to bajka i tyle....
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: czester52 »

6Wojto6Czoko6 pisze:Hmm, wyglądasz na takiego przemądrzałego w internecie, a pewnie jak koleżance cycuszka dotkniesz to już pryszcze pękają z podniety i słabo się robi. No cóż mam powiedzieć? Twoje prawo :dance:

Słuchaj - płacę i wymagam. Jakim wedle Twojego rozumowania trzeba być debilem bez mózgu, żeby przy takich warunkach kupować EE? Jaki sens by to miało? Przecież to ma być bilet dla elit - ELIT, ludzi wyżej żyjących od innych. Bycie elitą = kasa --> przywileje. Za przywileje się płaci.

Bardzo proszę o odpowiedź, czy mogę sprzedać bilet zwykła płyta EE i kupić GC EE. Konkretnie.

PS. Zilian, obudź się.

Chyba kolego jedziesz pierwszy raz na koncert. Niby masz 23 lata a twoje posty nie przekraczają poziomu 13-sto latka. Bilet EE jak sama nazwa wskazuje to "wcześniejsze wejście", dzięki temu możesz wcześniej wejść na teren festiwalu. Poza tym EE nie uprawnia do niczego więcej. Patrząc na twoje rozumowanie odnośnie elit, po prostu śmiać mi się chce. P.S. Jak taki bogacz jak ty mógł kupić bilet TYLKO za 250zł - toż to poniżające, aby z plebsem oglądać koncert. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

6Wojto6Czoko6 pisze:Hmm, wyglądasz na takiego przemądrzałego w internecie, a pewnie jak koleżance cycuszka dotkniesz to już pryszcze pękają z podniety i słabo się robi. No cóż mam powiedzieć? Twoje prawo :dance:

PS. Zilian, obudź się.
Cóż mogę powiedzieć. Rób jak chcesz, pytasz się jak to wygląda to Ci odpowiadam. A że to nie jest po Twojej myśli to się wielce oburzasz. Brawo dla Ciebie z takim podejściem na tym forum długo nie pociągniesz bo tutaj w większości są normalni logiczni ludzie z którymi da się porozmawiać na wiele ciekawych tematów. Wracając do EE żeby nie było nie na temat. EE to TYLKO I WYŁĄCZNIE WCZEŚNIEJSZE WEJŚCIE NA PŁYTĘ. Zresztą od samego początku jak tylko weszły one do sprzedaży były krytykowane. Bilety EE uprawniają do wcześniejszego wejścia na teren imprezy poprzez specjalnie wydzieloną bramę, dzięki czemu umożliwiają zajęcie najlepszych miejsc. I teraz na logikę gdyby były jakieś specjalne super mega miejsca dla posiadaczy biletów EE to jaki sens by był wpuszczać ich wcześniej? Taki że specjalnych miejsc NIE MA! Wchodzisz po prostu wcześniej i tyle a co potem zrobisz to Twoja sprawa. Jak chcesz sprzedać pewnie że możesz sprzedać. Wystaw na Allegro i tyle :facepalm:
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Panowie - przecież to kolejny troll na Forum. Admini zaraz go wywalą i będzie spokój. Najfajniejsze jest to, że to ciagle ta sama osoba jest według mojego zdania. Ten sam schemat pisania postów, wkurzania ludzi, itd.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

tomtomala pisze:wkurzania ludzi, itd.
Myślę, że większość podchodzi do takich wpisów b. humorystycznie :) W końcu "elita", no nie? :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

6Wojto6Czoko6 pisze:e rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?
i liczysz ze Ci "pijacy piwo idioci taranujący" innych grzecznie Cie przepuszcza na swoje miejsce ? :D

troll - ban - koniec :)
Awatar użytkownika
TrOop3r
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: TrOop3r »

A co do biletow GC bedzie je mozna kupic na festiwalu od konikow za troszke nizsza cene bo 400 stowki to bo troche duzo ? Na Maidenow znajde i 4 stowy ale troche ten sklad mnie nie przekonuje za te pieniadze(poki cos sensownego nie oglosza oficjalnie )ale zeby off topu nie robic. Ktos juz tak kupowal,bo to troche w ciemno tak.
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

chociażby Deleted User 804 w zeszłym roku na SONI za połowę ceny :)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Widział ktoś juz może jakąś reklamę w tv naszego FESTIWALU? Jeśli tak to jak wygląda?
Awatar użytkownika
Zilian
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Podobno pojawia się co jakiś czas w TVN osobiście nie widziałem.
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Na Rebel.TV lata od czasu do czasu. W tej reklamówce są urywki live Iron Maiden z obecnej trasy, ogólne reklama jak reklama :)
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Nadal jej nie widziałem, myslałem że pojawi sie na yt, ale nima :razz:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Kai.
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Kai. »

Zilian pisze:Podobno pojawia się co jakiś czas w TVN osobiście nie widziałem.
To prawda, pojawia się. ;-)
You can't kill the metal, The metal will live on. Iron Maiden is my religion!
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Może ktoś nagra - ja jeszcze nie widziałem, koledzy widzieli....
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ja nareszcie w Łodzi widziałem plakat promujący to wydarzenie :)
skromnie tylko dwie nazwy IM i MOTORHEAD
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

W Wawie jest zatrzęsienie billboardów, plakatów i reklam w metrze, tramwajach i autobusach. Część z aktualnym składem, część tylko z trójką lub piątką wykonawców.
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

W Poznaniu widziałem dziś z aktualnym składem ( zn się bez Made of Hate )
ODPOWIEDZ