Pearl Jam - Europa 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pearl Jam - Europa 2012
PJ >>> SG 
Kurde, właśnie zasiadłem do kompa z myślą zakupu biletów na Berlin, a tu się okazuje, że płyta już poszła! 
Ja na szczęscie 3 sztuki zdazylem zakupic 
Dodali drugie koncerty w Manchesterze i Amsterdamie, zatem może i Berlin powtórzą. Ale na dokładanie NOWYCH miast bym raczej nie liczył(tak odnośnie Polski)
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

widać można bo mam identycznie,choć moja ocena Turbo nie jest aż tak wysokacellman pisze:w zasadzie to prawda, jak można pisać takie rzeczy o PJ, a w między czasie chwalić Turbo?yankes pisze:hmmm, to tak, jak ja mam z Turbo...krusejder pisze:musieliby grać u mnie na scenie pod domem, abym zwrócił na nich uwagę![]()
ps.pozdrawiam kolegę z autokaru do Budapesztu
Dodano 2 koncert w Berlinie(5.07) + KONCERT W PRADZE (2.07)
Liczę, że Wrocław da radę i będzie koncert około 11 lipca. 10 lipca ostatni na razie potwierdzony koncert w Kopenhadze.
Nie, bo ja mam bilety na 1. BerlinKronos pisze:@Kuki
jedziesz do Pragi?
Mnie się wydaję, że Kopenhaga to będzie ostatni koncert na trasie. Już raczej nic nie dojdzie.yankes pisze:Liczę, że Wrocław da radę i będzie koncert około 11 lipca. 10 lipca ostatni na razie potwierdzony koncert w Kopenhadze.
Mogliśmy liczyć, że PJ do nas przyjadą między 1 a 4 lipca, ale skoro dołożyli w tym czasie drugi Berlin i Pragę, to już nie ma szans na koncert w Polsce w tym roku.
- Mike Patton
- -#Trooper

yankes pisze:Liczę, że Wrocław da radę i będzie koncert około 11 lipca. 10 lipca ostatni na razie potwierdzony koncert w Kopenhadze.
Nie było nawet planów na Wrocław