W rzeczy samej, zaraz i od Turka większa.ZłapanyWCzasie pisze:-koncert w Polsce oby nie Sonisphere
Soni w Polsce odpuszczam na pewno, nawet jeśli oni tam zagrają.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
W rzeczy samej, zaraz i od Turka większa.ZłapanyWCzasie pisze:-koncert w Polsce oby nie Sonisphere
Napisali przecież wyraźnie, że zagrają około 2/3 setu z Maiden England. Na pewno żelazne klasyki, ale kilka ciekawostek (liczę na Moonchild, Infinite, The Prisoner i 7th Son) pewnie będzie.thir13teen pisze:pełny set z gigu co ME nagrywali.
Chciałoby się, ale 4 z tych zapychaczy to żelazny standard ich koncertów jak wiesz heh. Niestety ;-0krusejder pisze:Ja bym jednak zrobił kilka zmian w secie względem Maiden England, bo po Seventh Sonie widze 6 zapychaczy. Sprawy nie zmieni FOTD - po prostu jakiś Phantom Of The Opera by się przydał !!

przyzneje się nie doczytałemIgorW pisze:Napisali przecież wyraźnie, że zagrają około 2/3 setu z Maiden England.
Wiedziałem, że tour po Am. Pół - tylko nie wiedziałem "z czym..." Dlatego sam zadawałem pytanko: "...ciekawe co zagrają". Dziś wiemy, co!Budziol pisze: ale Ralf przecież nic takiego nie pisałeś ze na wakcje tour po Ameryce z ME

Mnie to nie przeszkadza. Spoilerów nie lubię tylko w przypadku książek i filmów.thir13teen pisze:przyzneje się nie doczytałem![]()
chociaż całość setu wstawiłem dla tych, co nie wiedzą jak pełny gig wyglądał.![]()
wybaczysz ?

no ja jednak nawet wtedy bym pojechał , już bym nie umiał odpuścić koncertu w Polsce ale...bądźmy dobrej myśli niech np. AC/DC wyruszy w jakąś trasę i zgarnie Sonisphere albo może edycja tego festu się nie odbędzie , zobaczymyttomasz pisze:W rzeczy samej, zaraz i od Turka większa.ZłapanyWCzasie pisze:-koncert w Polsce oby nie Sonisphere
Soni w Polsce odpuszczam na pewno, nawet jeśli oni tam zagrają.

Soni 2013 na Stadionie Narodowym: headliner - IM, special guest: AC/DC (względnie odwrotnie). Impreza sold out po kilku godzinach od startu przedsprzedaży.ZłapanyWCzasie pisze:niech np. AC/DC wyruszy w jakąś trasę i zgarnie Sonisphere
Dla fanów to była trasa "TFF 2011". I sądzę, że RttH czy FotD znajdą się w secie... Pamiętaj, że "SSoaSS" dla wielu jest najlepszym albumem IM, a show jaki zaproponowali w 1988 przeszedł do historii. To będzie na 90% "stadionowa" trasa.To jest typowa trasa dla fanów
Bez przesady! Niech się martwią kapele, których widzowie w 80% mają średnią wieku 15 - 20 lat. W przypadku IM średnia to ok. 30 lat. Tych najmłodszych jest najwyżej 25%. A i osób po 40, 45 r.ż. nie brakuje (ostatnie show w Wa-wie).ZłapanyWCzasie pisze:2013 już wchodzimy w niżyk demograficzny

Już są. W Łodzi i Gdańsku/Sopocie.ZłapanyWCzasie pisze:Choć druga strona medalu jest taka ,że u nas też nie ma prawdziwych hal z prawdziwego zdarzenia , bo Spodek to wobec takiej 02 Arena to tak jak Bemowo wobec nowoczesnego Stadionu.