Przesada to za mało powiedziane...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Przesada to za mało powiedziane...

Post autor: erni13 »

to z jakiej racji nazywasz takich samych ludzi jak Ty "gównem"? Czym sobie zasłużyli
Nie nazywam ludzi gownem, mam szacunek do homoseksualistow i Muzulmaninow. Nie mam do pedalow i lesb gorszacych innych, oraz fanatycznych muslimow, zabijajacych za wiare. Gownem nazwalem nie tyle pojedynczych ludzi, co to wszystko razem, bo to zaraza... Bo to gowno...
Awatar użytkownika
Bamoko
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Bamoko »

;-)
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

Post autor: Veyron »

erni13 pisze:
to z jakiej racji nazywasz takich samych ludzi jak Ty "gównem"? Czym sobie zasłużyli
Nie nazywam ludzi gownem, mam szacunek do homoseksualistow i Muzulmaninow. Nie mam do pedalow i lesb gorszacych innych, oraz fanatycznych muslimow, zabijajacych za wiare. Gownem nazwalem nie tyle pojedynczych ludzi, co to wszystko razem, bo to zaraza... Bo to gowno...
Może jestem zbyt poprawny politycznie, albo przewrażliwiony po prostu. Zabijania w imieniu wiary nie popieram, a wręcz potępiam i osoby związane z tym ruchem jestem skłonny nazwać niecenzuralnie. Co do tych przemarszów homoseksualistów sprawa jest chyba bardziej skomplikowana. Z jednej strony każdy ma prawo do manifestacji swoich poglądów, z drugiej strony nie powiem, że nie patrzę z lekkim obrzydzeniem na całujących się kolesi ;)
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Co do tych przemarszów homoseksualistów sprawa jest chyba bardziej skomplikowana
1. Nie homoseksualistow tylko pedalow i lesb. ;-)
2. Nie, nie jest to skomplikowane. Proste jak budowa cepa.
Z jednej strony każdy ma prawo do manifestacji swoich poglądów
Czy widziales heteroseksualistow manifestujacych swoje poglady? Do tego stukajacych sie w miejscach publicznych gorszac przy tym ludzi, a w tym male dzieci? :neutral: To sie we lbie nie miesci, a jak jest sie gejem czy lesbijka, to dlaczego nie mozna robic tego w czterech scianach? Niszczenie psychiki malych dzieci tez podnieca?
Awatar użytkownika
Kenobi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Kenobi »

Co do takiego gimbo, ja myślę że średniowiecze panuje i dlatego "katolicy" myślą dalej że tryton etc. to muzyka Szatana, a dalej by tylko palili niewinnych ludzi na stosie.
Co do homosiów, spoko, niech sobie żyją, wali mnie to... ale niech tego nie pokazują publicznie, bo to naprawdę obrzydza.
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

erni13 pisze:
Co do tych przemarszów homoseksualistów sprawa jest chyba bardziej skomplikowana
1. Nie homoseksualistow tylko pedalow i lesb. ;-)
2. Nie, nie jest to skomplikowane. Proste jak budowa cepa.
Nazywaj sobie ich jak chcesz, ja staram się przynajmniej zachować jakiś szacunek dla innego. Budowa cepa może się niektórym wydać dość trudna, niestety ;)
erni13 pisze:Czy widziales heteroseksualistow manifestujacych swoje poglady? Do tego stukajacych sie w miejscach publicznych gorszac przy tym ludzi, a w tym male dzieci? :neutral: (...) Niszczenie psychiki malych dzieci tez podnieca?
Widziałem. Widziałem obciętych na łyso, zasłaniających swoja twarz (czego się wstydzą?) szalikami. ONR, Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje. Skakali pod pomnikiem Kopernika drąc się "kto nie skacze jest pedałem". Ludzi to może i nie gorszyło (bo to już sprawa prywatnych odczuć a nie chce się wypowiadać za kogoś), ale dzieci, o które tak się troszczysz nie wyglądały na zainteresowane i rozbawione, a raczej na przestraszone.
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Widziałem obciętych na łyso, zasłaniających swoja twarz (czego się wstydzą?) szalikami. ONR, Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje. Skakali pod pomnikiem Kopernika drąc się "kto nie skacze jest pedałem".
Banda kretynow rabiaca cos nielegalnie to nie to samo co banda kretynow organizujaca wielkie i otwarte manifestacje pod okiem rzadu.
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

erni13 pisze:
Widziałem obciętych na łyso, zasłaniających swoja twarz (czego się wstydzą?) szalikami. ONR, Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje. Skakali pod pomnikiem Kopernika drąc się "kto nie skacze jest pedałem".
Banda kretynow rabiaca cos nielegalnie to nie to samo co banda kretynow organizujaca wielkie i otwarte manifestacje pod okiem rzadu.
Kontrmanifestacja była niestety także legalna. Do porozumienia nie dojdziemy, więc proponuję zakończyć dyskusję, bo i tak odeszliśmy od tematu ;)
Adrian1000
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Adrian1000 »

Szkoda tracić czas na czytanie tych bredni. Nawiedzony typ i tyle.
Adrian
ODPOWIEDZ