nawet zalaminowanyqracoss pisze:,jedynie bilet Oddysey z czarno bialym zdjeciem bandu
Koncert Warszawa - Torwar 1995
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert Warszawa - Torwar 1995
i cena biletu...zaplacilem wtedy 22 pln za wejscioeke 
Hehehe, dobrze że to sprecyzowałeś, bo po pierwszym Twoim poście chciałem napisać, że Ty wciąż wspominasz ten koncert dlatego, że refren pewnego kawałka nie chce wyjść Ci z głowy i na okrągło powtarzasz 3 magiczne wersy zaczynające się od "Don't you...", aktualnie już po raz 80'234'713'948'324'926'478'629'570'285'279'539. (no, ciut przesadziłem, z realnej kalkulacji wychodzi, że przez te prawie 15 lat mogłeś zanucić to bez przerwy do 30-40 milionów razy...)tomtomala pisze: I jedno i drugie. Były fajne efekty, była fajna setlista (poza oczywiście The Angel And The Gambler).
M,
Siemano Chłopaki:)
Bliski mi jest bardzo ten temat, ponieważ ów koncert umknął mi z powodu służby wojskowej. Dzieńn wcześniej Maidenie grali w piłkę na Gwardii z polskimi dziennikarzami i tam byłem, ale już po meczu do 24 musiałem stawić się w JW. Kurcze, żałuje bardzo, że nie zobaczyłem mojego ukochanego zespołu 1-szy raz na zywo, ale cóż... W zamian mam fotki, autografy (m.in. autogr. Steve'a na przedramieniu:)) ale niedosyt pozostał:( Za 3 tygodnie po tym wydarzeniu, zlamałem kręgosłup i do dzisiaj kwitnę sobie na wózku, ale już po raz 6-sty zobaczę IRON MAIDEN w tym roku, więc nie ma co narzekać;)
Ciekaw jestem, czy są tu ludzie, którzy byli wtedy na Gwardii Mam paru na zdjęciach:)
Pozdrawiam
Bliski mi jest bardzo ten temat, ponieważ ów koncert umknął mi z powodu służby wojskowej. Dzieńn wcześniej Maidenie grali w piłkę na Gwardii z polskimi dziennikarzami i tam byłem, ale już po meczu do 24 musiałem stawić się w JW. Kurcze, żałuje bardzo, że nie zobaczyłem mojego ukochanego zespołu 1-szy raz na zywo, ale cóż... W zamian mam fotki, autografy (m.in. autogr. Steve'a na przedramieniu:)) ale niedosyt pozostał:( Za 3 tygodnie po tym wydarzeniu, zlamałem kręgosłup i do dzisiaj kwitnę sobie na wózku, ale już po raz 6-sty zobaczę IRON MAIDEN w tym roku, więc nie ma co narzekać;)
Ciekaw jestem, czy są tu ludzie, którzy byli wtedy na Gwardii Mam paru na zdjęciach:)
Pozdrawiam
Stary - wieeelki szacun! Zapraszam do Łodzi!
UP THE IRONS!
UP THE IRONS!
Ralf - będę na stówę:) Mam już bilety! Może wypijemy razem browara?:)
Jeszcze dużo czasu, niemniej - szacuneczek i do zobaczenia!!!!
na Gwardii mnie wtedy nie bylo ale pamietam w robocie dzien przed tym koncertm relacje w trojce z tego meczu 
-
Nomadosław
- -#Trooper

Stary Witaj!, pisaliśmy kiedyś na czacie wirtualnej polski w dziale hard-rock, nie wiem czy pamiętasz, w 2004 r. to było, jestem Krzysiek, na gg też troszkę pisaliśmy, ciągle siedzę we Wrocławiu, zresztą poznałem jednego wspaniałego fana Iron Maiden z Radomska, Darka, twój rocznik, chyba kojarzyszCarcass75 pisze:Siemano Chłopaki:)
Pozdrawiam
Up the Irons!
Siemano Krzysiek
Jasne, że Cię pamiętam
Czemu tak długo milczałeś?
Musimy się ugadać na tel. Tego gościa kurczę nie kojarzę... Ciekawe kto to?
Napisz na maila anfieldroad@o2.pl Pamiętasz chyba zresztą ten adres:)
UP THE IRONS!
Jasne, że Cię pamiętam
UP THE IRONS!
-
Nomadosław
- -#Trooper

Wiesz nie tyle milczałem co poprostu przestałem korzystać z pewnych komunikatorów, tego czata no i gg, a na wszelkich portalach społecznościowych typu nk czy późniejszy facebook mnie nie ma. Co do maila to przyznam, że mam słabą pamięć do nich.
A co do Darka to powinieneś go kojarzyć, bo on Cię kojarzył, rocznik 1975, był dwa lata w marynarce w wojsku, wysoki, z brodą, fan Ironów i wielu innych kapel.
Jak coś w każdym razie to pisz na mój priv. Najważniejsze by w Łodzi się spotkać, my jedziemy pociągiem ekipą, powinniśmy być w Łodzi o 11 (wg.obecnego rozkładu
)
Up the Irons !
A co do Darka to powinieneś go kojarzyć, bo on Cię kojarzył, rocznik 1975, był dwa lata w marynarce w wojsku, wysoki, z brodą, fan Ironów i wielu innych kapel.
Jak coś w każdym razie to pisz na mój priv. Najważniejsze by w Łodzi się spotkać, my jedziemy pociągiem ekipą, powinniśmy być w Łodzi o 11 (wg.obecnego rozkładu
Up the Irons !