Koncert Warszawa - Torwar 1995

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Koncert Warszawa - Torwar 1995

Post autor: Budziol »

qracoss pisze:,jedynie bilet Oddysey z czarno bialym zdjeciem bandu
nawet zalaminowany :)
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

i cena biletu...zaplacilem wtedy 22 pln za wejscioeke ;)
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

tomtomala pisze: I jedno i drugie. Były fajne efekty, była fajna setlista (poza oczywiście The Angel And The Gambler).
Hehehe, dobrze że to sprecyzowałeś, bo po pierwszym Twoim poście chciałem napisać, że Ty wciąż wspominasz ten koncert dlatego, że refren pewnego kawałka nie chce wyjść Ci z głowy i na okrągło powtarzasz 3 magiczne wersy zaczynające się od "Don't you...", aktualnie już po raz 80'234'713'948'324'926'478'629'570'285'279'539. (no, ciut przesadziłem, z realnej kalkulacji wychodzi, że przez te prawie 15 lat mogłeś zanucić to bez przerwy do 30-40 milionów razy...)

M,
Carcass75
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Carcass75 »

Siemano Chłopaki:)

Bliski mi jest bardzo ten temat, ponieważ ów koncert umknął mi z powodu służby wojskowej. Dzieńn wcześniej Maidenie grali w piłkę na Gwardii z polskimi dziennikarzami i tam byłem, ale już po meczu do 24 musiałem stawić się w JW. Kurcze, żałuje bardzo, że nie zobaczyłem mojego ukochanego zespołu 1-szy raz na zywo, ale cóż... W zamian mam fotki, autografy (m.in. autogr. Steve'a na przedramieniu:)) ale niedosyt pozostał:( Za 3 tygodnie po tym wydarzeniu, zlamałem kręgosłup i do dzisiaj kwitnę sobie na wózku, ale już po raz 6-sty zobaczę IRON MAIDEN w tym roku, więc nie ma co narzekać;)
Ciekaw jestem, czy są tu ludzie, którzy byli wtedy na Gwardii Mam paru na zdjęciach:)
Pozdrawiam
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Stary - wieeelki szacun! Zapraszam do Łodzi!

UP THE IRONS!
Carcass75
-#Charlotte
-#Charlotte

Ralf - będę na stówę:) Mam już bilety! Może wypijemy razem browara?:)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Jeszcze dużo czasu, niemniej - szacuneczek i do zobaczenia!!!!
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

na Gwardii mnie wtedy nie bylo ale pamietam w robocie dzien przed tym koncertm relacje w trojce z tego meczu ;)
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nomadosław »

Carcass75 pisze:Siemano Chłopaki:)

Bliski mi jest bardzo ten temat, ponieważ ów koncert umknął mi z powodu służby wojskowej. Dzieńn wcześniej Maidenie grali w piłkę na Gwardii z polskimi dziennikarzami i tam byłem, ale już po meczu do 24 musiałem stawić się w JW. Kurcze, żałuje bardzo, że nie zobaczyłem mojego ukochanego zespołu 1-szy raz na zywo, ale cóż... W zamian mam fotki, autografy (m.in. autogr. Steve'a na przedramieniu:)) ale niedosyt pozostał:( Za 3 tygodnie po tym wydarzeniu, zlamałem kręgosłup i do dzisiaj kwitnę sobie na wózku, ale już po raz 6-sty zobaczę IRON MAIDEN w tym roku, więc nie ma co narzekać;)
Ciekaw jestem, czy są tu ludzie, którzy byli wtedy na Gwardii Mam paru na zdjęciach:)
Pozdrawiam
Stary Witaj!, pisaliśmy kiedyś na czacie wirtualnej polski w dziale hard-rock, nie wiem czy pamiętasz, w 2004 r. to było, jestem Krzysiek, na gg też troszkę pisaliśmy, ciągle siedzę we Wrocławiu, zresztą poznałem jednego wspaniałego fana Iron Maiden z Radomska, Darka, twój rocznik, chyba kojarzysz

Up the Irons!
Carcass75
-#Charlotte
-#Charlotte

Siemano Krzysiek

Jasne, że Cię pamiętam :) Czemu tak długo milczałeś? :) Musimy się ugadać na tel. Tego gościa kurczę nie kojarzę... Ciekawe kto to? :) Napisz na maila anfieldroad@o2.pl Pamiętasz chyba zresztą ten adres:)
UP THE IRONS!
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nomadosław »

Wiesz nie tyle milczałem co poprostu przestałem korzystać z pewnych komunikatorów, tego czata no i gg, a na wszelkich portalach społecznościowych typu nk czy późniejszy facebook mnie nie ma. Co do maila to przyznam, że mam słabą pamięć do nich.
A co do Darka to powinieneś go kojarzyć, bo on Cię kojarzył, rocznik 1975, był dwa lata w marynarce w wojsku, wysoki, z brodą, fan Ironów i wielu innych kapel.
Jak coś w każdym razie to pisz na mój priv. Najważniejsze by w Łodzi się spotkać, my jedziemy pociągiem ekipą, powinniśmy być w Łodzi o 11 (wg.obecnego rozkładu ;) )

Up the Irons !
ODPOWIEDZ