03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk

Wszystko na temat trasy Maiden England 2012 -2014

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Laminat
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk

Post autor: Laminat »

O tak wczesnej porze pewnie człowiek myśli że kogoś z zespołu zobaczy albo będzie miał lepszy start do barierek, od których i tak zostanie odepchnięty :) Z jednej strony metalowcy z drugiej stadion łks jest opcja dostać w mordę :)
Awatar użytkownika
nicofan
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: nicofan »

Nie mam biletu na GCEE to barierki nie będą moje :D tylko chce złapać jak najlepsze miejsca na GC a Maiden napewno nie będzie w hali tylko w Andelsie na ul. Ogrodowej. A kibiców Ełksy nie ma co się bać po w lipcu już po sezonie a zwłaszcza że ostatnio Łks przestał istnieć i wiele zawodników już odeszło :D
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź 13/08/2013 - System of a Down - Łódź
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Niestety, dziś o barierkach (zdobytych w kulturalny sposób) nie decyduje ani GCEE ani cierpliwość - tylko składka członkowska w Fan Clubie :D Ten brzydki mechanizm nazywa się FTTB. Brzydki, bo sam nie jestem w FC, a pamiętam czasy gdy przyjście pod halę ok. 16 i nieco sprytu skutkowały zajęciem dobrego miejsca z barierką w garści... No ale mam nadzieję, że jakoś ci od FTTB się skompresują.

A co do nocki - obstawiam Sopot, a nie Łódź. Milej jest obudzić się w lipcowy poranek z widokiem na morze (no, na zatokę), niż na ruiny fabryki włókienniczej z XIX wieku, hehe. :mryellow:

M.
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Ja mam tylko nadzieję, że kulturalni będą ludzie i przepuszczą przed siebie kogoś niższego. Im nic nie ubędzie, ale różnie bywa. ;)
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Slaug pisze:Ja mam tylko nadzieję, że kulturalni będą ludzie i przepuszczą przed siebie kogoś niższego. Im nic nie ubędzie, ale różnie bywa. ;)
Nie do końca tak jest... Trzymanie barierki pomaga nawet wysokim. W drugim rzędzie już "pływasz" z tłumem. Tu nie ma sentymentów. Upadniesz - zaraz cię wyciągną pomocne dłonie. Ale dobrego miejsca nikt nie poświęci.

M.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

beaviso pisze:Niestety, dziś o barierkach (zdobytych w kulturalny sposób) nie decyduje ani GCEE ani cierpliwość - tylko składka członkowska w Fan Clubie :D Ten brzydki mechanizm nazywa się FTTB. Brzydki, bo sam nie jestem w FC, a pamiętam czasy gdy przyjście pod halę ok. 16 i nieco sprytu skutkowały zajęciem dobrego miejsca z barierką w garści... No ale mam nadzieję, że jakoś ci od FTTB się skompresują.

A co do nocki - obstawiam Sopot, a nie Łódź. Milej jest obudzić się w lipcowy poranek z widokiem na morze (no, na zatokę), niż na ruiny fabryki włókienniczej z XIX wieku, hehe. :mryellow:

M.
absolutnie masz racje dlatego licze na FTTB i w Łodzi i w Gdańsku :)
nawet dziś myślałem, że już zgłoszę, bo niby od kwietnia można, ale póki co nadal niedostępne :/
Awatar użytkownika
nicofan
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: nicofan »

No to po cichu licze ze jak bede pierwszy przed Arena uda sie zdobyc ten czwarty albo piąty rzad :))
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź 13/08/2013 - System of a Down - Łódź
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Jakbyś Budziol nie miał z kim do FTTB iść to wiesz... :cool:

Beaviso, barierki to barierki. Wiem. Ale czasami zdarzy się tak, że trzech bysiorków zrobi przed tobą z siebie ścianę, a przejść ni ma jak.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Już najgorsze bilety zostały. Sorki - w innym temacie. ;-)
Ostatnio zmieniony czw kwie 18, 2013 3:39 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

RALF pisze:Brazylia: Curitiba oraz Sao Paulo potwierdzone!
Co to ma do Gdańska i Łodzi? Miasto partnerskie czy ki czort? :roll:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

Witajcie:) Mam do Was pytanko, bo czytuje to forum dość regularnie i widzę, że wśród Was jest mnóstwo kumatych zajawionych Maiden na maxa (zauważyłem, że macie zdjęcia z chłopakami z Maiden, że jeździcie na koncerty zespołu nie tylko w Polsce, ale nawet do Ameryki Południowej). Będę na koncercie w Ergo (4 lipca), ale w Trójmieście pojawię się dzień przed koncertem, a wyjadę dzień po. Bardzo chciałbym spotkać kogoś z Iron Maiden, zrobić zdjęcie, podpisać płytę.. Czy to w ogóle realne? Czy panowie żyją na zasadzie: wchodzimy do hali, wychodzimy szybciutko do hotelu spać, wyjazd i są nieuchwytni dla fanów? Czy można ich jakoś spotkać na mieście? Przed halą/hotelem, a jeśli tak to jakim? Nie proszę Was o super pewne deklaracje- pytam tylko o Wasze doświadczenia w podróży za Maiden i wskazówki, bo w końcu we're all blood brothers my friends.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Ja ostatecznie będę w Gdańsku, Łódź odpuszczam :)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
El Dorado

Post autor: El Dorado »

brezdi pisze: Czy to w ogóle realne? Czy panowie żyją na zasadzie: wchodzimy do hali, wychodzimy szybciutko do hotelu spać, wyjazd i są nieuchwytni dla fanów? Czy można ich jakoś spotkać na mieście? Przed halą/hotelem, a jeśli tak to jakim? Nie proszę Was o super pewne deklaracje- pytam tylko o Wasze doświadczenia w podróży za Maiden i wskazówki, bo w końcu we're all blood brothers my friends.
nikt na forum nie da Ci takich informacji bo są zbyt cenne.
Awatar użytkownika
serek
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: serek »

Mam do sprzedania bilecik(golden circle early entrance)do Gdańska.Oczywiśce paragon jest.Gdyby ktoś był zainteresowany to prosze pisać na PW ;-)
Awatar użytkownika
piter
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: piter »

Jakby ktos mie miał jak dojechać to jest osobny dział dotyczący przejazdu nie tylko na koncerty w Polsce ale i za granicę np na Słowacje gdzie bilety tańsze niż u nas.

viewforum.php?f=31

ps.
Mieszkam aktualnie w Łodzi a Maidenów zobaczę na Słowacji ;)
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Po ile bilety na slowacje,to jest festiwal?
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Festiwal, bilety na dzień z Maiden kosztują 30 euro za płytę i 40 za GC (tam to się VIP nazywa)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

ja mam pytanie skąd tutaj gadka o Słowacji?!
Peter możesz wszędzie przestać się wciskać? Masz temat o wyjazdach i wystarczy :roll:
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

Budziol pisze:ja mam pytanie skąd tutaj gadka o Słowacji?!
Pewnie z tego samego miejsca co gadka o Curitibie i Sao Paulo parę postów wyżej :razz:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

no to nie róbcie burdlu :P
ODPOWIEDZ