03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
O tak wczesnej porze pewnie człowiek myśli że kogoś z zespołu zobaczy albo będzie miał lepszy start do barierek, od których i tak zostanie odepchnięty
Z jednej strony metalowcy z drugiej stadion łks jest opcja dostać w mordę 
Nie mam biletu na GCEE to barierki nie będą moje
tylko chce złapać jak najlepsze miejsca na GC a Maiden napewno nie będzie w hali tylko w Andelsie na ul. Ogrodowej. A kibiców Ełksy nie ma co się bać po w lipcu już po sezonie a zwłaszcza że ostatnio Łks przestał istnieć i wiele zawodników już odeszło 
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
13/08/2013 - System of a Down - Łódź
Niestety, dziś o barierkach (zdobytych w kulturalny sposób) nie decyduje ani GCEE ani cierpliwość - tylko składka członkowska w Fan Clubie
Ten brzydki mechanizm nazywa się FTTB. Brzydki, bo sam nie jestem w FC, a pamiętam czasy gdy przyjście pod halę ok. 16 i nieco sprytu skutkowały zajęciem dobrego miejsca z barierką w garści... No ale mam nadzieję, że jakoś ci od FTTB się skompresują.
A co do nocki - obstawiam Sopot, a nie Łódź. Milej jest obudzić się w lipcowy poranek z widokiem na morze (no, na zatokę), niż na ruiny fabryki włókienniczej z XIX wieku, hehe.
M.
A co do nocki - obstawiam Sopot, a nie Łódź. Milej jest obudzić się w lipcowy poranek z widokiem na morze (no, na zatokę), niż na ruiny fabryki włókienniczej z XIX wieku, hehe.
M.
Ja mam tylko nadzieję, że kulturalni będą ludzie i przepuszczą przed siebie kogoś niższego. Im nic nie ubędzie, ale różnie bywa. 
Nie do końca tak jest... Trzymanie barierki pomaga nawet wysokim. W drugim rzędzie już "pływasz" z tłumem. Tu nie ma sentymentów. Upadniesz - zaraz cię wyciągną pomocne dłonie. Ale dobrego miejsca nikt nie poświęci.Slaug pisze:Ja mam tylko nadzieję, że kulturalni będą ludzie i przepuszczą przed siebie kogoś niższego. Im nic nie ubędzie, ale różnie bywa.
M.
absolutnie masz racje dlatego licze na FTTB i w Łodzi i w Gdańskubeaviso pisze:Niestety, dziś o barierkach (zdobytych w kulturalny sposób) nie decyduje ani GCEE ani cierpliwość - tylko składka członkowska w Fan ClubieTen brzydki mechanizm nazywa się FTTB. Brzydki, bo sam nie jestem w FC, a pamiętam czasy gdy przyjście pod halę ok. 16 i nieco sprytu skutkowały zajęciem dobrego miejsca z barierką w garści... No ale mam nadzieję, że jakoś ci od FTTB się skompresują.
A co do nocki - obstawiam Sopot, a nie Łódź. Milej jest obudzić się w lipcowy poranek z widokiem na morze (no, na zatokę), niż na ruiny fabryki włókienniczej z XIX wieku, hehe.![]()
M.
nawet dziś myślałem, że już zgłoszę, bo niby od kwietnia można, ale póki co nadal niedostępne :/
No to po cichu licze ze jak bede pierwszy przed Arena uda sie zdobyc ten czwarty albo piąty rzad
)
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
13/08/2013 - System of a Down - Łódź
Jakbyś Budziol nie miał z kim do FTTB iść to wiesz...
Beaviso, barierki to barierki. Wiem. Ale czasami zdarzy się tak, że trzech bysiorków zrobi przed tobą z siebie ścianę, a przejść ni ma jak.
Beaviso, barierki to barierki. Wiem. Ale czasami zdarzy się tak, że trzech bysiorków zrobi przed tobą z siebie ścianę, a przejść ni ma jak.
Już najgorsze bilety zostały. Sorki - w innym temacie. 
Ostatnio zmieniony czw kwie 18, 2013 3:39 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to ma do Gdańska i Łodzi? Miasto partnerskie czy ki czort?RALF pisze:Brazylia: Curitiba oraz Sao Paulo potwierdzone!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Witajcie:) Mam do Was pytanko, bo czytuje to forum dość regularnie i widzę, że wśród Was jest mnóstwo kumatych zajawionych Maiden na maxa (zauważyłem, że macie zdjęcia z chłopakami z Maiden, że jeździcie na koncerty zespołu nie tylko w Polsce, ale nawet do Ameryki Południowej). Będę na koncercie w Ergo (4 lipca), ale w Trójmieście pojawię się dzień przed koncertem, a wyjadę dzień po. Bardzo chciałbym spotkać kogoś z Iron Maiden, zrobić zdjęcie, podpisać płytę.. Czy to w ogóle realne? Czy panowie żyją na zasadzie: wchodzimy do hali, wychodzimy szybciutko do hotelu spać, wyjazd i są nieuchwytni dla fanów? Czy można ich jakoś spotkać na mieście? Przed halą/hotelem, a jeśli tak to jakim? Nie proszę Was o super pewne deklaracje- pytam tylko o Wasze doświadczenia w podróży za Maiden i wskazówki, bo w końcu we're all blood brothers my friends.
Ja ostatecznie będę w Gdańsku, Łódź odpuszczam 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
El Dorado
nikt na forum nie da Ci takich informacji bo są zbyt cenne.brezdi pisze: Czy to w ogóle realne? Czy panowie żyją na zasadzie: wchodzimy do hali, wychodzimy szybciutko do hotelu spać, wyjazd i są nieuchwytni dla fanów? Czy można ich jakoś spotkać na mieście? Przed halą/hotelem, a jeśli tak to jakim? Nie proszę Was o super pewne deklaracje- pytam tylko o Wasze doświadczenia w podróży za Maiden i wskazówki, bo w końcu we're all blood brothers my friends.
Mam do sprzedania bilecik(golden circle early entrance)do Gdańska.Oczywiśce paragon jest.Gdyby ktoś był zainteresowany to prosze pisać na PW 
Jakby ktos mie miał jak dojechać to jest osobny dział dotyczący przejazdu nie tylko na koncerty w Polsce ale i za granicę np na Słowacje gdzie bilety tańsze niż u nas.
viewforum.php?f=31
ps.
Mieszkam aktualnie w Łodzi a Maidenów zobaczę na Słowacji
viewforum.php?f=31
ps.
Mieszkam aktualnie w Łodzi a Maidenów zobaczę na Słowacji
-
Deleted User 2259
Po ile bilety na slowacje,to jest festiwal?
-
Deleted User 2868
Festiwal, bilety na dzień z Maiden kosztują 30 euro za płytę i 40 za GC (tam to się VIP nazywa)
ja mam pytanie skąd tutaj gadka o Słowacji?!
Peter możesz wszędzie przestać się wciskać? Masz temat o wyjazdach i wystarczy
Peter możesz wszędzie przestać się wciskać? Masz temat o wyjazdach i wystarczy
Pewnie z tego samego miejsca co gadka o Curitibie i Sao Paulo parę postów wyżejBudziol pisze:ja mam pytanie skąd tutaj gadka o Słowacji?!
no to nie róbcie burdlu