A jak nie ma TFF w ankiecie, to niechaj padnie na The X Factor, Eddie musiał się zobaczyć w lustrze że go tak skrzywiło
Najkoszmarniejsza okładka w historii IM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najkoszmarniejsza okładka w historii IM
The Final Frontier. Jakieś takie to wszystko zbyt nowoczesne, te stare okładki miały swój klimat...
A jak nie ma TFF w ankiecie, to niechaj padnie na The X Factor, Eddie musiał się zobaczyć w lustrze że go tak skrzywiło
LaD, X factor i Virtual
Dance Of Death a potem Virtual XI,w ogule mam żal że pożegnali się z Derekiem ,Kiedyś Edi to był Edi.
X Factor - za wychudzonego i pokiereszowanego Eddie'go 
Dodajcie The Final Frontier, okładka tak samo słaba jak album.
TFF... ale album 9,5/10 
- Daniel Wu.
- -#Charlotte

The X Factor. To zupełnie nie ten klimat co wcześniej, okładka jest wręcz niesmaczna.
Waham się między Dance of Death a The Final Frontier. O ile płyty muzycznie lubię bardzo, to okładki słabe.
Ostatnia okładka z ich studyjnych płyt która mi się podoba to Brave New World.
Ostatnia okładka z ich studyjnych płyt która mi się podoba to Brave New World.
niesmaczny to może być zimny schabowy, okładka dobra jak i płyta, mroczna i oddająca klimat muzyki, nie to co dziś, jakieś komputerowe gównoDaniel Wu. pisze:The X Factor. To zupełnie nie ten klimat co wcześniej, okładka jest wręcz niesmaczna.
The Final Frontier. Okładka fajna, ale nie podoba mi się co zrobili z Edkiem.
- Daniel Wu.
- -#Charlotte

Owszem, płyta jest całkiem niezła, w przeciwieństwie do większości opinii jakie o niej krążą, ale okładka mi się po prostu nie podoba, wręcz mnie obrzydza. Eddie wygląda tu jak jakiś ufopodobny stwór (z tego też powodu drugie miejsce pod względem najgorszych okładek zajmuje u mnie The Final Frontier), a widok jego mózgu nie jest tym, co chciałbym na co dzień oglądać.widman pisze:niesmaczny to może być zimny schabowy, okładka dobra jak i płyta, mroczna i oddająca klimat muzyki, nie to co dziś, jakieś komputerowe gównoDaniel Wu. pisze:The X Factor. To zupełnie nie ten klimat co wcześniej, okładka jest wręcz niesmaczna.
-
Deleted User 6661
Zdecydowanie Virtual XI. Strasznie sztucznie wygląda ten gracz i łysiejący, wyliniały Eddie.
Zwycięzcą jest "Somewhere In Time".
Kiedyś uważałem, że to 100% kiczu. Dzisiaj już tak nie uważam, choć okładka jest najgorsza ze wszystkich. 
-
Deleted User 2259
Gratuluję gustu w takim razie, bo jest uważana przez wielu fanów za najlepszą albo jedną z najlepszych u mnie osobiście nr 2 
Dziękuję.
Jestem jedyny na forum, który zagłosował na na tę okładkę.
No cóż... Nie idę z prądem. 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Okładka SiT jest naszpikowana symbolami. Może na pierwszy rzut wygląda nie/mało maidenowo aczkolwiek nie w sposób nie docenić tych wszystkich smaczków. Czcionka mi się nie podoba na SiT.
Zgadzam się. Jest dużo symboli. Pamiętam, że z ciekawością przeszukiwałem każdy element okładki. Sęk w tym, że tego jest chyba trochę za dużo. Przeładowane.
Którą najbardziej lubisz? 7th son?Invader pisze:Gratuluję gustu w takim razie, bo jest uważana przez wielu fanów za najlepszą albo jedną z najlepszych u mnie osobiście nr 2