Czyli z biletem na płytę można było też usiąść na trybunach?WICKER MAN pisze:W związku z tym obowiązywał "free seating" - nie utworzono nawet sekcji golden circle chociaż sprzedawano na nią bilety (22 zł droższe od zwykłej płyty więc bez szaleństw).
04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
Ten koncert Def Leppard w Spodku był w 2003 roku - jak to określił trafnie mój przyjaciel "To była najlepsza dyskoteka mojego życia"GrzegorzCantara pisze:...To szkoda, że nie byłeś na koncercie Henry'ego Rollinsa w Spodku w 1996, gdy było 400 osób (!!) bądź na dwóch polskich koncertach Def Leppard w 2000 roku (bodajże), gdy na Torwarze i w Spodku były w sumie może 3000 ludzi:-)...
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
Nie. Podoba się czy nie - AX7 to prawdziwy HEAVY METAL.LukaSieka pisze:Heavy metalu??? To jakiś żartKuba pisze:czystego HEAVY METALU![]()
![]()
![]()
Numery takie jak This Means War czy Shepherd Of Fire grają z mocą dwa razy większą niż IM i Meta swoje szlagiery razem wzięte....
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 10:53 pm przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
Kuba pisze: Numery takie jak This Means War czy Shepherd Of Fire grają z mocą dwa razy większą niż IM i Meta razem wzięte....![]()
Złota Czcionka
Odstaw proszki.Kuba pisze:Nie. Podoba się czy nie - AX7 to prawdziwy HEAVY METAL.LukaSieka pisze:Heavy metalu??? To jakiś żartKuba pisze:czystego HEAVY METALU![]()
![]()
![]()
Numery takie jak This Means War czy Shepherd Of Fire grają z mocą dwa razy większą niż IM i Meta swoje szlagiery razem wzięte....
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Mi tam prawdziwy heavy metal na pierwszy rzut kojarzy się z Accept, Iron Maiden, Saxon, Dio, Judas Priest, Running Wild, Raven.... Nie wiem co tamten zespół ma wspólnego z tymi wymienionymi poza tym, że grają również na gitarach i co niektórzy członkowie z Avenged Sevenfold wyglądają prawie jak faceci.
A to, że rzekomo grają mocniej niż Metallica i Iron Maiden czyni z nich zespól heavy metalowy?
Nie wydaje mi się.
A to, że rzekomo grają mocniej niż Metallica i Iron Maiden czyni z nich zespól heavy metalowy?
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Vader też gra dwa razy mocniej niż wymienione zespoły, a heavy metalu tam jakoś nie uświadczyszLukaSieka pisze:A to, że rzekomo grają mocniej niż Metallica i Iron Maiden czyni z nich zespól heavy metalowy?Nie wydaje mi się.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

To, że zagrał na pełnej piździe nie zmienia faktu, że przed oboma koncertami organizatorzy rozdawali bilety za darmo pod halami:-)Mefisto76 pisze:Ten koncert Def Leppard w Spodku był w 2003 roku - jak to określił trafnie mój przyjaciel "To była najlepsza dyskoteka mojego życia"GrzegorzCantara pisze:...To szkoda, że nie byłeś na koncercie Henry'ego Rollinsa w Spodku w 1996, gdy było 400 osób (!!) bądź na dwóch polskich koncertach Def Leppard w 2000 roku (bodajże), gdy na Torwarze i w Spodku były w sumie może 3000 ludzi:-)...Fakt, że Joe Elliot rzucił żartem "Fajnie tu u was, ale następnym razem przyprowadźcie jakiś przyjaciół
", ale zespół zagrał wtedy wszystko co miał zagrać i na pełnej piździe, za co mają u mnie dożywotnio ogromny szacun