04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: 04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź

Post autor: Piwowarus »

WICKER MAN pisze:W związku z tym obowiązywał "free seating" - nie utworzono nawet sekcji golden circle chociaż sprzedawano na nią bilety (22 zł droższe od zwykłej płyty więc bez szaleństw ;) ).
Czyli z biletem na płytę można było też usiąść na trybunach?
Awatar użytkownika
Mefisto76
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Mefisto76 »

GrzegorzCantara pisze:...To szkoda, że nie byłeś na koncercie Henry'ego Rollinsa w Spodku w 1996, gdy było 400 osób (!!) bądź na dwóch polskich koncertach Def Leppard w 2000 roku (bodajże), gdy na Torwarze i w Spodku były w sumie może 3000 ludzi:-)...
Ten koncert Def Leppard w Spodku był w 2003 roku - jak to określił trafnie mój przyjaciel "To była najlepsza dyskoteka mojego życia" :) Fakt, że Joe Elliot rzucił żartem "Fajnie tu u was, ale następnym razem przyprowadźcie jakiś przyjaciół :) ", ale zespół zagrał wtedy wszystko co miał zagrać i na pełnej piździe, za co mają u mnie dożywotnio ogromny szacun ;-)
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kuba »

LukaSieka pisze:
Kuba pisze:czystego HEAVY METALU
Heavy metalu??? To jakiś żart :D :D :D :D
Nie. Podoba się czy nie - AX7 to prawdziwy HEAVY METAL.

Numery takie jak This Means War czy Shepherd Of Fire grają z mocą dwa razy większą niż IM i Meta swoje szlagiery razem wzięte.... :twisted:
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 10:53 pm przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Kuba pisze: Numery takie jak This Means War czy Shepherd Of Fire grają z mocą dwa razy większą niż IM i Meta razem wzięte.... :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Złota Czcionka
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Kuba pisze:
LukaSieka pisze:
Kuba pisze:czystego HEAVY METALU
Heavy metalu??? To jakiś żart :D :D :D :D
Nie. Podoba się czy nie - AX7 to prawdziwy HEAVY METAL.

Numery takie jak This Means War czy Shepherd Of Fire grają z mocą dwa razy większą niż IM i Meta swoje szlagiery razem wzięte.... :twisted:
Odstaw proszki.
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

Mi tam prawdziwy heavy metal na pierwszy rzut kojarzy się z Accept, Iron Maiden, Saxon, Dio, Judas Priest, Running Wild, Raven.... Nie wiem co tamten zespół ma wspólnego z tymi wymienionymi poza tym, że grają również na gitarach i co niektórzy członkowie z Avenged Sevenfold wyglądają prawie jak faceci.

A to, że rzekomo grają mocniej niż Metallica i Iron Maiden czyni z nich zespól heavy metalowy? :) Nie wydaje mi się.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

LukaSieka pisze:A to, że rzekomo grają mocniej niż Metallica i Iron Maiden czyni z nich zespól heavy metalowy? :) Nie wydaje mi się.
Vader też gra dwa razy mocniej niż wymienione zespoły, a heavy metalu tam jakoś nie uświadczysz :)
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: GrzegorzCantara »

Mefisto76 pisze:
GrzegorzCantara pisze:...To szkoda, że nie byłeś na koncercie Henry'ego Rollinsa w Spodku w 1996, gdy było 400 osób (!!) bądź na dwóch polskich koncertach Def Leppard w 2000 roku (bodajże), gdy na Torwarze i w Spodku były w sumie może 3000 ludzi:-)...
Ten koncert Def Leppard w Spodku był w 2003 roku - jak to określił trafnie mój przyjaciel "To była najlepsza dyskoteka mojego życia" :) Fakt, że Joe Elliot rzucił żartem "Fajnie tu u was, ale następnym razem przyprowadźcie jakiś przyjaciół :) ", ale zespół zagrał wtedy wszystko co miał zagrać i na pełnej piździe, za co mają u mnie dożywotnio ogromny szacun ;-)
To, że zagrał na pełnej piździe nie zmienia faktu, że przed oboma koncertami organizatorzy rozdawali bilety za darmo pod halami:-)
ODPOWIEDZ