Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Slayer
Noo bardziej mi chodziło że wytwórnia tak Slayer`a wysoko ceni. Jednak 19Eur to jest dużo. IM tańszy o 5E , Motorhead o 6E. Trochę to zalatuje zachłannością...
Przecież nowy slayer w wersji podstawowej będzie ok. 37 zł kosztować, dla porównania nowe ironsy 60 zł... 
- Saimon1995
- -#Moderator

Z tego co widziałem na reklamie w Media Markcie ("3 Stawy" w Katowicach) to Repentless w sprzedaży za 29,99. Więc Allegro - chyba - nie potrzebne.sekcjazwlok pisze:Problem rozwiązany , na Allegro 30zł
No można. A co mają dać na okładkę? Nie wyobrażam sobie okładki Slayera (nieważne jaki byłby materiał) z dziećmi idącymi do szkoły, zakochaną parą na ławce w parku albo jakimś kolesiem w dresie obok BMW. Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.FaithNoMore pisze:Może nawet nie żenujące, ale trochę nudne. No bo ileż można? Ja nie zamierzam oceniać całości przed premierą, ale jakoś tak czuję, że chcą zamaskować, okładką i - przede wszystkim - datą premiery, mizerne utwory (oczywiście, jeśli popatrzymy na wcześniejsze dokonania Slayera).The Burczax pisze:Jasne, wizualnie jest spoko. Ale wymowa jej jest jednoznaczna- patrzcie jakie dalej z nas skubańce kontrowersyjne. Trochę już to żenujące jest.
-
Deleted User 1499
To są ceny z niemieckiego MM. Na razie przebywam u zachodnich sąsiadów stąd pomysł z allegro , ale w sumie za miesiąc będę w Polsce to chyba wtedy sobie kupie.widman pisze:Przecież nowy slayer w wersji podstawowej będzie ok. 37 zł kosztować, dla porównania nowe ironsy 60 zł...
Muzyki dla mężczyzn raczej tu nie ma, dlatego zrobili okładkę dla gówniarzy.
NIesmak mam. Włączam SOH
NIesmak mam. Włączam SOH
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Saimon1995
- -#Moderator

No pewnie, że się spodziewałem okładki z zakochaną parą na ławce.widman pisze: No można. A co mają dać na okładkę? Nie wyobrażam sobie okładki Slayera (nieważne jaki byłby materiał) z dziećmi idącymi do szkoły, zakochaną parą na ławce w parku albo jakimś kolesiem w dresie obok BMW. Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
A tak w ogóle to Repentless bardzo mi podszedł. Pewnie dlatego, że jest więcej na nim numerów wolniejszych niż petard, jak utwór tytułowy (choć on także mi się podoba). Wiem, że jestem w mniejszości, ale zawsze wolałem to ich łagodniejsze oblicze.
-
Deleted User 1499
Akurat okładki Slayera są dla mnie drugorzędną sprawą bo są one ... takie sobie
Więc nigdy nie zwracałem na nie szczególnej uwagi bo nadrabiali te niedociągnięcia muzą.
troche mało Slayera w tym nowym Slayerze, najslabszy album z dotychczasowych.
paradoskalnie, na tle innych thrash metalowych zalog wciaz wyglada to lepiej niz dobrze.
paradoskalnie, na tle innych thrash metalowych zalog wciaz wyglada to lepiej niz dobrze.
-
Deleted User 1499
Trochę kiepsko bo ,,Cast The First Stone'' zapowiadał dobrze ten krążek.
Fakt , chyba jedyna kapela którą jeszcze śledzę i słucham nowości bo taki np: Kreator , Overkill czy Destruction już osiągneli dno kompozytorskie dla mnie.
Fakt , chyba jedyna kapela którą jeszcze śledzę i słucham nowości bo taki np: Kreator , Overkill czy Destruction już osiągneli dno kompozytorskie dla mnie.
Daj mi namiary na swojego dilera.sekcjazwlok pisze:Trochę kiepsko bo ,,Cast The First Stone'' zapowiadał dobrze ten krążek.
-
Deleted User 1499
Może mi się nie podobać to co nagrywają ww. kapele ?? Czy to kolejne pomniki których skrytykować nie mam prawa hmm ?
Przecież ostatnie płyty Kreatora i Over są przezajebiste, co Ty wypisujeszsekcjazwlok pisze:Trochę kiepsko bo ,,Cast The First Stone'' zapowiadał dobrze ten krążek.
-
Deleted User 1499
No co wypisuje , nie podobają mi się. Byłem ostatnio na koncercie Overkilla i nowe kawałki mnie nie ujęły wręcz zmęczyły.
Dokładnie , do tych płytek nie można się w żadnym wypadku przyczepićkrieg pisze:
Przecież ostatnie płyty Kreatora i Over są przezajebiste, co Ty wypisujesz
Repentless jeszcze nie słuchałem ,wiadomo Ironi rządzą
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 1499
Nie wiem , nie kupuje już muzy tych kapel.mic7 pisze: do tych płytek nie można się w żadnym wypadku przyczepić![]()
Widzisz , niektórzy są zdania że nowe IM jest cienkie jak dupa węża , bzdura prawda ? Takie ich zdanie i nic nie zrobisz , tak samo mam z Overkillem czy Kreator.
Każdemu podoba się co innego i na tym właśnie polega piękno muzyki . Ja np. nie trawię Pink Floyd (nudzi mnie )choć ten zespół jest stawiany za wzorzec znakomitości ale jednak potrafię ocenić obiektywnie ,że płyty PF mają w sobie ten kunszt i chałtury nie odwalali (choć do mnie może to nie trafiać bo mam inną wrażliwość muzyczną).
Lecz mówienie ,że Overkill i Kreator to teraz dno kompozytorskie no to sorry......
Koniec Offtopa.
Lecz mówienie ,że Overkill i Kreator to teraz dno kompozytorskie no to sorry......
Koniec Offtopa.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12