The Rolling Stones - Europa 2017-2018

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: The Rolling Stones - Europa 2017-2018

Post autor: Dziku »

Dzięki za wszystkie informacje :) Z kim się widzę w Pradze ?
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Dziku pisze: pn mar 05, 2018 8:35 pm Dzięki za wszystkie informacje :) Z kim się widzę w Pradze ?
Z mua. Tylko dipa kupię ;)
Look
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Look »

Dotyczy postów z wątku Warszawskiego, ale bardziej pasuje tutaj więc piszę tutaj.

Generalnie chodziło o moje watpliwości dotyczące LD w Londynie. Rzekomo mają przyjść etickety, ale wszyscy się dziwią i twierdzą, że na pewno będzie odbiór osobisty pod stadionem.

Oto jaką odpowiedź otrzymałem z AXS

"thank you for contacting AXS.

That's correct. Your e-tickets will be delivered closer to the event"
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Daj znać jak dojdą ;-) w tym axs niezłe zioła muszą mieć. Ja się ostatnio zalogowałem na swoje konto tam i mi już nawet seat number do moich ld przypisali, mimo że w mailu jest mowa o Ga.
Look
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Look »

thorgal_30 pisze: wt mar 06, 2018 7:12 pm Daj znać jak dojdą ;-) w tym axs niezłe zioła muszą mieć. Ja się ostatnio zalogowałem na swoje konto tam i mi już nawet seat number do moich ld przypisali, mimo że w mailu jest mowa o Ga.
Też im nie wierzę....natomiast o seat number na płycie to dla mnie nie nowość...w wielu krajach piszą numer mimo, że nie ma numerowanych miejsc na płycie....inną stroną medalu jest to że piszą coś o GA jak przecież dadzą mi pita :lol:
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

LD w Pradze też musisz znać wcześniej jak opaski wysyłają na miesiąc przed gigiem...
Deleted User 4876

Uff... to było najgorsze 78 minut ever, ticketpro to gówwwwno...no ale Dipy na Pragę ogarnięte 1490 kuron... przy 325 PLN w Wawie to niezłe dymanie po raz kolejny nad Wisłą...
Francois I
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Francois I »

Look pisze: wt mar 06, 2018 6:59 pm Dotyczy postów z wątku Warszawskiego, ale bardziej pasuje tutaj więc piszę tutaj.

Generalnie chodziło o moje watpliwości dotyczące LD w Londynie. Rzekomo mają przyjść etickety, ale wszyscy się dziwią i twierdzą, że na pewno będzie odbiór osobisty pod stadionem.

Oto jaką odpowiedź otrzymałem z AXS

"thank you for contacting AXS.

That's correct. Your e-tickets will be delivered closer to the event"
Na Sztokholm rok temu też były etickety w przypadku Lucky Dipów. Trzeba było je potem wymienić w kasie na losowe kartonikowe bilety.
Deleted User 4876

No na Pragę też dostałem e-tickety z napisem Lucky Dip :D
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

Francois I pisze: pt mar 09, 2018 11:24 amNa Sztokholm rok temu też były etickety w przypadku Lucky Dipów. Trzeba było je potem wymienić w kasie na losowe kartonikowe bilety.
Jak to wygląda od strony "technicznej"? Mają już przygotowane koperty z biletami dla tych, którzy okażą Lucky Dipa, czy system losuje jak jesteś w kasie?
Pytanie drugie- w pliku dostałem dwa bilety, nie ma na nich danych osobowych (nie trzeba było podawać)- czy istnieje prawdopodobieństwo, że mnie i moją osobę towarzyszącą rozrzuci na inne sektory, czy raczej każda para LD ma tę samą strefę?
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2018 12:59 pm przez masarenka, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 4876

Ponoć mają już gotowe koperty --zaklejone. Ale raczej Wicker ma większa wiedzę w tym zakresie.
Awatar użytkownika
HAMMERS
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: HAMMERS »

Ktoś chętny na lucky dipa w Warszawie i Pradze? PW
Francois I
-#Prisoner
-#Prisoner

masarenka pisze: pt mar 09, 2018 12:01 pm
Francois I pisze: pt mar 09, 2018 11:24 amNa Sztokholm rok temu też były etickety w przypadku Lucky Dipów. Trzeba było je potem wymienić w kasie na losowe kartonikowe bilety.
Jak to wygląda od strony "technicznej"? Mają już przygotowane koperty z biletami dla tych, którzy okażą Lucky Dipa, czy system losuje jak jesteś w kasie?
Pytanie drugie- w pliku dostałem dwa bilety, nie ma na nich danych osobowych (nie trzeba było podawać)- czy istnieje prawdopodobieństwo, że mnie i moją osobę towarzyszącą rozrzuci na inne sektory, czy raczej każda para LD ma tę samą strefę?
Zależy od venue. Czasami są to już gotowe koperty z Twoim nazwiskiem, czasami dają Ci po prostu pierwszą lepszą, a w Wiedniu 2014 pozwolili nawet samemu wylosować sobie kopertę. Nie ma reguły. Bilety zawsze są parami - jeśli trafisz sektory to masz gwarancję że będą to miejsca obok siebie. Nie ma szans, że dostaniesz bilety na różne sektory.
Deleted User 4876

Francois I pisze: pt mar 09, 2018 4:38 pm Bilety zawsze są parami
No nie do końca, bo w ubiegłym roku na Barcelonę sprzedawano pojedynczo. A w tym roku przez kilkanaście minut Ludzie mieli możliwość zakupu po 1 sztuce na wszystkie Gigi w UK. Ale to już wina AXSu, szybko naprawili błąd ( za szybko...)
Francois I
-#Prisoner
-#Prisoner

No ok, ale jak kupił razem to będzie ten sam sektor. Nie wiem jak się walnął AXS (akurat kupowałem Lucky Dip na AXS i nie widziałem takiej możliwości), korzystałem z Lucky Dipów dużo razy i w 2014 i w 2017 i zawsze bilety były parami.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Podliczyłem i w sumie bilety Lucky Dip na 5 koncertów Stonesów kosztowały mnie nieco ponad 1200 zł czyli niewiele więcej niż aktualna cena najtańszej wejściówki na warszawski koncert na portalach typu ViaGoGo. :lol: I to powyższy koszt jest zawyżony przez b. drogie LD w Warszawie (335 zł! :evil: ). Cóż, pozostaje trzymać kciuki za dobre losowania. 8)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

WICKER MAN pisze: sob mar 10, 2018 9:40 pm Podliczyłem i w sumie bilety Lucky Dip na 5 koncertów Stonesów kosztowały mnie nieco ponad 1200 zł czyli niewiele więcej niż aktualna cena najtańszej wejściówki na warszawski koncert na portalach typu ViaGoGo. :lol: I to powyższy koszt jest zawyżony przez b. drogie LD w Warszawie (335 zł! :evil: ). Cóż, pozostaje trzymać kciuki za dobre losowania. 8)
1200zł za 5 x 2 bilety czy tylko ze ten "swój"? Powodzenia w losowaniu :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Bardzo przyzwoita cena :)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

pz pisze: sob mar 10, 2018 10:06 pm
WICKER MAN pisze: sob mar 10, 2018 9:40 pm Podliczyłem i w sumie bilety Lucky Dip na 5 koncertów Stonesów kosztowały mnie nieco ponad 1200 zł czyli niewiele więcej niż aktualna cena najtańszej wejściówki na warszawski koncert na portalach typu ViaGoGo. :lol: I to powyższy koszt jest zawyżony przez b. drogie LD w Warszawie (335 zł! :evil: ). Cóż, pozostaje trzymać kciuki za dobre losowania. 8)
1200zł za 5 x 2 bilety czy tylko ze ten "swój"? Powodzenia w losowaniu :)
Za swój. ;) Nie przesadzajmy.
Najdroższa Warszawa, najtańsza Praga, Berlin po środku.

BTW. Może Wawa była najdroższa bo w Dipach nie ma żadnej trybuny? Wyprzedali wszystkie siedzące więc dip powinien być tylko na płytę/golden/diamond/pit
Awatar użytkownika
JoxerTeaman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: JoxerTeaman »

Dodali dwa koncerty: Southampton 29 maja i Coventry 2 czerwca.
ODPOWIEDZ