The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Dzięki za wszystkie informacje
Z kim się widzę w Pradze ?
Dotyczy postów z wątku Warszawskiego, ale bardziej pasuje tutaj więc piszę tutaj.
Generalnie chodziło o moje watpliwości dotyczące LD w Londynie. Rzekomo mają przyjść etickety, ale wszyscy się dziwią i twierdzą, że na pewno będzie odbiór osobisty pod stadionem.
Oto jaką odpowiedź otrzymałem z AXS
"thank you for contacting AXS.
That's correct. Your e-tickets will be delivered closer to the event"
Generalnie chodziło o moje watpliwości dotyczące LD w Londynie. Rzekomo mają przyjść etickety, ale wszyscy się dziwią i twierdzą, że na pewno będzie odbiór osobisty pod stadionem.
-
Deleted User 4876
Daj znać jak dojdą
w tym axs niezłe zioła muszą mieć. Ja się ostatnio zalogowałem na swoje konto tam i mi już nawet seat number do moich ld przypisali, mimo że w mailu jest mowa o Ga.
Też im nie wierzę....natomiast o seat number na płycie to dla mnie nie nowość...w wielu krajach piszą numer mimo, że nie ma numerowanych miejsc na płycie....inną stroną medalu jest to że piszą coś o GA jak przecież dadzą mi pitathorgal_30 pisze: ↑wt mar 06, 2018 7:12 pm Daj znać jak dojdąw tym axs niezłe zioła muszą mieć. Ja się ostatnio zalogowałem na swoje konto tam i mi już nawet seat number do moich ld przypisali, mimo że w mailu jest mowa o Ga.
LD w Pradze też musisz znać wcześniej jak opaski wysyłają na miesiąc przed gigiem...
-
Deleted User 4876
Uff... to było najgorsze 78 minut ever, ticketpro to gówwwwno...no ale Dipy na Pragę ogarnięte 1490 kuron... przy 325 PLN w Wawie to niezłe dymanie po raz kolejny nad Wisłą...
-
Francois I
- -#Prisoner

Na Sztokholm rok temu też były etickety w przypadku Lucky Dipów. Trzeba było je potem wymienić w kasie na losowe kartonikowe bilety.Look pisze: ↑wt mar 06, 2018 6:59 pm Dotyczy postów z wątku Warszawskiego, ale bardziej pasuje tutaj więc piszę tutaj.
-
Deleted User 4876
No na Pragę też dostałem e-tickety z napisem Lucky Dip 
Jak to wygląda od strony "technicznej"? Mają już przygotowane koperty z biletami dla tych, którzy okażą Lucky Dipa, czy system losuje jak jesteś w kasie?Francois I pisze: ↑pt mar 09, 2018 11:24 amNa Sztokholm rok temu też były etickety w przypadku Lucky Dipów. Trzeba było je potem wymienić w kasie na losowe kartonikowe bilety.
Pytanie drugie- w pliku dostałem dwa bilety, nie ma na nich danych osobowych (nie trzeba było podawać)- czy istnieje prawdopodobieństwo, że mnie i moją osobę towarzyszącą rozrzuci na inne sektory, czy raczej każda para LD ma tę samą strefę?
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2018 12:59 pm przez masarenka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 4876
Ponoć mają już gotowe koperty --zaklejone. Ale raczej Wicker ma większa wiedzę w tym zakresie.
Ktoś chętny na lucky dipa w Warszawie i Pradze? PW
-
Francois I
- -#Prisoner

Zależy od venue. Czasami są to już gotowe koperty z Twoim nazwiskiem, czasami dają Ci po prostu pierwszą lepszą, a w Wiedniu 2014 pozwolili nawet samemu wylosować sobie kopertę. Nie ma reguły. Bilety zawsze są parami - jeśli trafisz sektory to masz gwarancję że będą to miejsca obok siebie. Nie ma szans, że dostaniesz bilety na różne sektory.masarenka pisze: ↑pt mar 09, 2018 12:01 pmJak to wygląda od strony "technicznej"? Mają już przygotowane koperty z biletami dla tych, którzy okażą Lucky Dipa, czy system losuje jak jesteś w kasie?Francois I pisze: ↑pt mar 09, 2018 11:24 amNa Sztokholm rok temu też były etickety w przypadku Lucky Dipów. Trzeba było je potem wymienić w kasie na losowe kartonikowe bilety.
Pytanie drugie- w pliku dostałem dwa bilety, nie ma na nich danych osobowych (nie trzeba było podawać)- czy istnieje prawdopodobieństwo, że mnie i moją osobę towarzyszącą rozrzuci na inne sektory, czy raczej każda para LD ma tę samą strefę?
-
Deleted User 4876
No nie do końca, bo w ubiegłym roku na Barcelonę sprzedawano pojedynczo. A w tym roku przez kilkanaście minut Ludzie mieli możliwość zakupu po 1 sztuce na wszystkie Gigi w UK. Ale to już wina AXSu, szybko naprawili błąd ( za szybko...)
-
Francois I
- -#Prisoner

No ok, ale jak kupił razem to będzie ten sam sektor. Nie wiem jak się walnął AXS (akurat kupowałem Lucky Dip na AXS i nie widziałem takiej możliwości), korzystałem z Lucky Dipów dużo razy i w 2014 i w 2017 i zawsze bilety były parami.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Podliczyłem i w sumie bilety Lucky Dip na 5 koncertów Stonesów kosztowały mnie nieco ponad 1200 zł czyli niewiele więcej niż aktualna cena najtańszej wejściówki na warszawski koncert na portalach typu ViaGoGo.
I to powyższy koszt jest zawyżony przez b. drogie LD w Warszawie (335 zł!
). Cóż, pozostaje trzymać kciuki za dobre losowania. 
1200zł za 5 x 2 bilety czy tylko ze ten "swój"? Powodzenia w losowaniuWICKER MAN pisze: ↑sob mar 10, 2018 9:40 pm Podliczyłem i w sumie bilety Lucky Dip na 5 koncertów Stonesów kosztowały mnie nieco ponad 1200 zł czyli niewiele więcej niż aktualna cena najtańszej wejściówki na warszawski koncert na portalach typu ViaGoGo.I to powyższy koszt jest zawyżony przez b. drogie LD w Warszawie (335 zł!
![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Bardzo przyzwoita cena 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Za swój.pz pisze: ↑sob mar 10, 2018 10:06 pm1200zł za 5 x 2 bilety czy tylko ze ten "swój"? Powodzenia w losowaniuWICKER MAN pisze: ↑sob mar 10, 2018 9:40 pm Podliczyłem i w sumie bilety Lucky Dip na 5 koncertów Stonesów kosztowały mnie nieco ponad 1200 zł czyli niewiele więcej niż aktualna cena najtańszej wejściówki na warszawski koncert na portalach typu ViaGoGo.I to powyższy koszt jest zawyżony przez b. drogie LD w Warszawie (335 zł!
![]()
![]()
Najdroższa Warszawa, najtańsza Praga, Berlin po środku.
BTW. Może Wawa była najdroższa bo w Dipach nie ma żadnej trybuny? Wyprzedali wszystkie siedzące więc dip powinien być tylko na płytę/golden/diamond/pit
- JoxerTeaman
- -#Wrathchild

Dodali dwa koncerty: Southampton 29 maja i Coventry 2 czerwca.