ROGER WATERS 3/5.08.2018 - Kraków/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: ROGER WATERS 3/5.08.2018 - Kraków/Gdańsk
Jak nie rzuca jak rzuca
z Pragi mam jego szarą, rzucał do mnie, nie doleciała, ale na czeskich ochraniaczy zawsze można liczyć ( oni nie mają na imię Tomek, i nie wiedzą co to OLX
), natomiast od kamerzysty z logiem trasy
W sumie sam wiesz, ze te EE człowiek kupił zanim Pragę ogłosił...ale nie mam ciśnienia... może na kostkę Dave'a bym zapolował, ale pisał mi na fejsie, że On średnio lubi rzucać, bo się boi o bezpieczeństwo publiki.... że sobie krzywdę zrobią w walce o tę kostkę.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Pozmieniały mi się nieco plany wakacyjne i jeśli ktoś ma na zbyciu bilet na Kraków w rozsądnej cenie to jestem zainteresowany:)
Poka jak to wyglądathorgal_30 pisze: ↑wt lip 31, 2018 11:14 pm Jak nie rzuca jak rzucaz Pragi mam jego szarą, rzucał do mnie, nie doleciała, ale na czeskich ochraniaczy zawsze można liczyć ( oni nie mają na imię Tomek, i nie wiedzą co to OLX
), natomiast od kamerzysty z logiem trasy
![]()
W sumie sam wiesz, ze te EE człowiek kupił zanim Pragę ogłosił...ale nie mam ciśnienia... może na kostkę Dave'a bym zapolował, ale pisał mi na fejsie, że On średnio lubi rzucać, bo się boi o bezpieczeństwo publiki.... że sobie krzywdę zrobią w walce o tę kostkę.
Jest ktoś zainteresowany biletem na płytę do Gdańska? Niestety nie dam rady pojechać. Oddam za 150 odbiór Wrocław.
Dzięki Look :-) Ma ktoś na zbyciu Kraków?
Również dzięki do zobaczenia w Krk
Wie ktoś, gdzie będzie nocował Waters w Krk? Sheraton, czy inny hotel?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 4876
Hm, może nocować cały czas w Gdańsku, jego gitarzysta już wczoraj wrzucił fotę z plażą. Wyskoczą sobie samolotem do KRK jutro i po koncercie powrót do GDA. Aczkolwiek nigdzie nie jest powiedziane że Dave musi spać w tym samym hotelu. Logistycznie ma to sens, po co dwa hotele...
Ja też chętnie kupiłbym bilety na płytę w Krakowie.
Witam
Mam do sprzedania bilet znajomej, która nie może być na koncercie ponieważ nie ma jej aktualnie w kraju. Nie będzie jej przy zmianie danych, ale jej mąż zadzwonił do ticketmaster w tej sprawie, powiedzieli żeby było jej oświadczenie o powodzie rezygnacji,dodatkowo ma być ta osoba, która kupowała bilet. Oświadczenie jest, osoba kupująca jutro będzie, więc nie powinno być problemu ze zmianą danych. Cena biletu na goldena to 300 zł + opłata za zmianę danych. Nr tel. do kontaktu: 887065829.
Mam do sprzedania bilet znajomej, która nie może być na koncercie ponieważ nie ma jej aktualnie w kraju. Nie będzie jej przy zmianie danych, ale jej mąż zadzwonił do ticketmaster w tej sprawie, powiedzieli żeby było jej oświadczenie o powodzie rezygnacji,dodatkowo ma być ta osoba, która kupowała bilet. Oświadczenie jest, osoba kupująca jutro będzie, więc nie powinno być problemu ze zmianą danych. Cena biletu na goldena to 300 zł + opłata za zmianę danych. Nr tel. do kontaktu: 887065829.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wezcie skan dowodu dla pewnosci
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Super, to jeden bilet mam
Jeszcze jeden potrzebny.
Wiadomo w końcu na 100% czy miejsca na płycie będą siedzące nienumerowane czy stojące? Mam nadzieję, że ta 2 opcja 
-
Deleted User 4876
A masz numer miejsca? Od początku wiadomo że stojące. Jakby były siedzące to jaki sens biletów ee? To nie dolina szarlotty
-
Deleted User 2259
Koncert zaczyna się o 20, tak?