Big Survivor komentarze

Zbiór ankiet i Waszych opinii dotyczących innych zespołów.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Re: Big Survivor komentarze

Post autor: LukaSieka »

barsiarz pisze: ndz gru 02, 2018 8:30 pm Czy można się jeszcze włączyć do zabawy? Przydałoby się wesprzeć sekcję heavy/power ;-)
Jasne, podeślij swoje głosy do mnie na pw.

A na głosy za 1990 rok czekam do czwartku do rana.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Jak lista uczestników jest jeszcze otwarta to też wyśle swoje typy. Z latami dziewięćdziesiątymi nie powinienem mieć problemów.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Lista jest zawsze otwarta, typy do LukaSieki wysylac
Deleted User 2259

Purple z tym wokalista przed Alice in Chains? nie wierzę, myslalem, ze Alicja dostanie więcej punktów, no cóż... szkoda. Megadeth? bylem pewny, ze top 3 bedzie jak nic. Zobaczymy co wygra.
Deleted User 2259

Dobrze, że Maiden nie wygrało. No nic teraz czekać na 91, Slayer dopiął swego i wygrał.
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Vorgel »

Kudos dla osoby, która przyznała punkcik Souls of Black (u mnie nr 1). Fajnie że Death i Obituary w top 10. Cieszy też obecność płyty Anthrax. Z ciężkim bólem z niej zrezygnowałem w dziesiątce.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

szkoda że Acidzi tak nisko i tak mało głosów na Dio
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Szkoda, że najlepsza metalowa płyta w historii przegrała ze Slayerem (chociaż to dla mnie jedyna słuchalna płyta Slayera).

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
LukaSieka

pz pisze: czw gru 06, 2018 6:35 pm Szkoda, że najlepsza metalowa płyta w historii przegrała ze Slayerem (chociaż to dla mnie jedyna słuchalna płyta Slayera).
Najlepsza płyta w historii metalu ?? To nawet nie najlepsza płyta Judas Priest :).
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Zdecydowanie najlepsza. Co jak zawsze jest kwestią gustu :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Jedna z lepszych płyt Judasów, ale dla mnie na pewno nie najlepsza.
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

pz pisze: czw gru 06, 2018 6:35 pm Szkoda, że najlepsza metalowa płyta w historii przegrała ze Slayerem (chociaż to dla mnie jedyna słuchalna płyta Slayera).
Ale mimo wszystko już ciut lepiej wyglądają te wyniki;-)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Vorgel pisze: czw gru 06, 2018 7:24 pm Jedna z lepszych płyt Judasów, ale dla mnie na pewno nie najlepsza.
No to, że na forum nie jest uznawana za najlepszą, to już nam wyszło. Dlatego napisałem, że to kwestia gustu. Ale będziemy coraz bardziej wchodzili w lata 90 i jestem ciekawy jak będą wyglądały wyniki. W niektórych latach nie widzę 10 pewnych kandydatów, których chciałbym obdzielić punktami.

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

+1

Odpuściłem te głosowania, bo tu za dużo polityki. A co z demokracji wychodzi, widać nawet tutaj.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Nie ma polityki, są gusta.
Awatar użytkownika
LukaSieka

Aha, bym zapomniał. Na głosy za 1991 rok czekam do rana do poniedziałku.
Deleted User 2259

Pearl Jam, Metallica - są wysoko jest dobrze, spodziewalem się, ze Soundgarden będzie mial wiecej punktow, a i Mr.Bungle tez :o
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Nawet dobrze, ze Ozzy pierwsze miejscu. Motorhead może to nie jest plyta na podium 1991 roku ale i tak klasa. Widać Motorhead po śmierci Lemma wielu fanów zyskał :/
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

1991. Moim zdaniem jeden z najlepszych okresów w historii rocka. Jednak - czego się spodziewałem zdecydowanie - moi faworyci raczej daleko, bez szans na podium. Tylko Metallica się zbliżyła do osiągnięcia pierwszej "trójki". No trudno :D Z metalem się nie wygra, he he.
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Szkoda, że na Angel Rat Voivod głosowałem tylko ja, choć wcześniej mieli więcej głosów. A to świetny zakręcony rock and roll. I że wyprzedzili ich U2, Nirvana i RHCP. Bez komentarza. 1916 Motorhead to moja ulubiona płyta tego zespołu, słuchałem jej w dniu premiery. Jest też bardzo eklektyczna jak na Motorhead. Ozzy też był u mnie na liście. I Sepultura, czyli cała trójka z podium, tyle, że w innej kolejności. Szczególne podziękowania dla tych/dla tego, kto oprócz mnie dał punkty płycie Carcass. Dla mnie to najlepszy album w gatunku death metal.
ODPOWIEDZ