Wielki wakacyjny zlot SanktuariuM

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Caleb
-#Invader
-#Invader

Re: Wielki wakacyjny zlot SanktuariuM

Post autor: Caleb »

1. Andzia (na 80%)
2. Wrathman(95%)
3. Caleb (\m/)
4.
5.
6.

PS A ja mam jeszcze inny ciekawy projekt. Ale to jest raczej sprawa na wrzesień i myśle, że jednak nie będzie na to wielu chętnych :/ Niemniej jednak przedstawie plan niedlugo ;)
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Andzia »

a jak z namiotami?kazdy ma wziasc?czy jakos sie dogadamy?[/quote]

No ja nie mam namiotu od razu mówie. Jak by nikt nie mial to mozna wypozyzyc bo to niewiele kosztuje. Kurde mam nadzieje ze uzbiera sie przynajmniej z 10 osób.
Wrathman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Wrathman »

Andzia pisze:
Wrathman pisze:a jak z namiotami?kazdy ma wziasc?czy jakos sie dogadamy?
No ja nie mam namiotu od razu mówie. Jak by nikt nie mial to mozna wypozyzyc bo to niewiele kosztuje. Kurde mam nadzieje ze uzbiera sie przynajmniej z 10 osób.
nie no nie ma sensu wypozyczac, ja jeden mam, a drugi moge ewentualnie pozyczyc, tylko to sa male namioty(2 osobowe).
Szkoda ze jest tak malo chetnych, a z tymi 10 osobami to bedzie ciezko :? ale poczekamy zobaczymy :solo
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

qde ja bym sie z checia wybral tylko czemu robicie to w srodku tygodnia :? zeby to byl piatek sobotra niedziela to bym sie wybral a tak to lipa.. nie dostane wolnego w pracy..
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Zygi »

A mi ku**a, zajebali urlop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I niestety się mnie nie spodziewajcie... :cry: Ale wypijcie moje zdrowie...
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

---
1. Andzia (na 80%)
2. Wrathman(95%)
3. Caleb (\m/)
4. Greddo >:> + Zdzicho (ten z WSq, na x %)
5.
6.
---
Najprawdopodobniej wybiera się też Hunter i być może razem z nią Rogaś, nie będę ich jednak sam wpisywał na listę.
---
Co do namiotów - ja (my) nie bierzemy. Liczę, że będą wolne chatki, w miejscu gdzie byłem dwa lata temu (są pare groszy droższe od pola namiotowego), jeżeli macie jakiś mały, lekki w transporcie namiocik, owszem, jeśli się boicie, że zostaniemy na lodzie, możecie wziąść.
---
qde ja bym sie z checia wybral tylko czemu robicie to w srodku tygodnia
Bo tylko wtedy mogę mieć wolne w pracy, prawdopodobnie mój kumpel też. No cóż, trudno. :(
---
Szkoda ze jest tak malo chetnych, a z tymi 10 osobami to bedzie ciezko
A kto powiedział, że jak będzie 5 to będzie gorzej? Ale rozumiem - im nas więcej tym lepiej.
---
Uwaga, jeżeli macie znajomych, których możecie jakoś namówić na wyjazd to śmiało, Wasza sprawa kogo przyniesiecie, jeżeli więc ktoś jedzie z Wami, to go dopiszcie (w taki sposób jak ja).
---
I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz - dopiszcie obok swojego miejsca na liście, o której godzinie możecie być najwcześniej w środę, dnia 25 VIII w Bielsku-Białej, na PKP, czy też na PKS. Musicie się tego jakoś dowiedzieć i to najlepiej w miarę szybko.
---
Ja również czekam aby dopisało się więcej ludzi, na co mam nadzieję.
Jakby coś, znów się odezwę.
Pozdr.
KMFDM
Wrathman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

proponuje aby spotkac sie na jakims czacie i obgadac wspolnie szczegoly. rzuccie tylko jakims terminem i miejscem, bo mnie jest obojetne. Dostosuje sie. :solo
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

W sumie po co? Mamy forum.
---
Podajcie te dane, tzn. godzinę (szczegóły w moim pop. poście ).
---
Btw. mało nas na tej liście, mi to nawet pasuje, bo chyba tak czy siak pojade... ale jakoś tak nie wiem czy Wam to wyjdzie (czy się będzie chciało przy takiej ilości chętnych). Możecie już teraz jakby coś dać znać czy przy takiej il. osób jesteście nadal zainteresowani czy raczej nie.
KMFDM
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

[quote="Greddo"]---
1. Andzia --------ja moge byc najwczesniej o 13.00 na dworcu Bielsko-Biała Główna.
2. Wrathman(95%)
3. Caleb (\m/)
4. Greddo >:> + Zdzicho (ten z WSq, na x %)
5.
6.

Kurde znowu nie bedzie dziewczyn :/
Wrathman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

no i kapa....
wczoraj sie dowiedzialem ze w czwartek o godzinie 11 mam egzamin wewnetrzny na prawo jazdy, ktorego zdanie jest warunkiem dopuszczenia do egzaminu panstwowego :cry:
i przez ten smutny fakt musze wycofac swoja obecnosc :cry:
Caleb
-#Invader
-#Invader

Post autor: Caleb »

Wewnętrzny możesz sobie chyba przełożyć bo to chyba od instruktora zależy.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Chyba, że mają jakoś grupowo... tak czy siak, postaraj się Wrathman.
---
Huh, wychodzi na to, że będziemy tylko we 3, ew. 4 osoby. Co za ludzie :roll: :wink:
Jeśli nikt więcej nie dojdzie do nas... to no cóż... może sobie podarujemy?
KMFDM
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

No faktycznie teraz to juz nie ma najmniejszego sensu. Sprawdziły sie moje przewidywania. Szkoda tylko twojego zachodu Greddo.
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

zrobcie to w dniach piatek, sobota, niedziela to ja przyjade :]
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

No cóż... za mało nas jest, owszem, pewnie i tak nie byłoby źle, ale to już nie to. To miałbyć zlot... duży zlot, który w zamierzeniu miał się stać taką coroczną tradycją. Trudno. Może w przyszłości będzie więcej chętnych. Może Wy coś zorganizujecie - pomysł jak i sama idea są piękne i warto nie spoczynać na laurach tylko mieć cały czas z zamyśle taki wyjazd.
Pozdr. See'ya next year.
---
Temat można zamknąć, wyrzucić, etc, itd, itp.
---
Zlot odwołany!
KMFDM
Wrathman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

niestety nie moge przelozyc, bo to jest cala grupa 10 osob a nie ja sam...
szkoda ze to tak wyszlo...przepraszam :? :(
Ps.
ale zdaje sie ze wieszkosc z Was ma wakacje do Pazdziernika?
wiec jakby cos zorganizowac w jakis weekend, to moze byc sie znalazlo wiecej chetnych.....(tak sobie tylko gdybam :) ) :solo
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

szkoda ze nic z tego nie wypalilo.. na przyszlosc polecam taki zlot zorganizowac w czasie ktory by zachaczal o weekend.. nie kazdy ma tak ze se moze w tygodniu wyjechac.. ja np pracuje i nie bardzo moge tak w srodku.. a gdyby byl to weekend to biore piatek wolny i mam 3 dni bez pracy.. szkoda ze nic nie wyszlo bo moglo byc ciekawie choc pewnie i tak by mnie nie bylo.. i jeszcze cos.. na przyszlosc lepiej taki zlot organizowac na poczatku wakacji jak ludzie jeszcze mnaja kase :)

Greddo dzieki za fatyge, poswiecenie i w Twoj jakze wielki wklad w zorganizowanie tego co nieststy nie wyszlo..
ToMek CauseWere Metallica
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ToMek CauseWere Metallica »

A wystarczyło przyjechac do nas - dwa dni z muzyką na żywo (plus piatek i pon na dojazd/wyjazd), w tym i kawałki Ironów sie znalazły, sala z profesjonalnym nagłosnieniem na 500 osob, pole namiotowe, basen, boisko piłkarskie, male miasteczko czyli z dala od facetów w dresach.

Pisze o tym , aby juz teraz zaprosic na przyszły rok, a nóż widelec grupa Sanktuarian zbierze sie i rozbije kilka namiotów ? grunt to dobra zabawa, dla zachety załaczam relacje z tego roku

http://www.overkill.pl/news/goto.php3?id=593
Alexander_The_Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Alexander_The_Great »

ToMek CauseWere Metallica pisze:A wystarczyło przyjechac do nas - dwa dni z muzyką na żywo (plus piatek i pon na dojazd/wyjazd), w tym i kawałki Ironów sie znalazły, sala z profesjonalnym nagłosnieniem na 500 osob, pole namiotowe, basen, boisko piłkarskie, male miasteczko czyli z dala od facetów w dresach.

Pisze o tym , aby juz teraz zaprosic na przyszły rok, a nóż widelec grupa Sanktuarian zbierze sie i rozbije kilka namiotów ? grunt to dobra zabawa, dla zachety załaczam relacje z tego roku

http://www.overkill.pl/news/goto.php3?id=593
No w sumie - przyłączenie się pod swoją banderą to niegłupi pomysł. Z tego co słyszałem na forum, to zlot w Grodkowie był bardzo udany.

Jestem za :rocx

Jakby doszedł to do skutku, to możemy to nazwać "Koncert Dialogu Dwóch Kultur: Maiden i Metaliccy" :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Normalnie wstyd ze ludzie z overkilla potrafią sie zebbrac do kupy a my nie. Cóż jestesmy niezorganizowani :?
ODPOWIEDZ