2. Wrathman(95%)
3. Caleb (\m/)
4.
5.
6.
PS A ja mam jeszcze inny ciekawy projekt. Ale to jest raczej sprawa na wrzesień i myśle, że jednak nie będzie na to wielu chętnych :/ Niemniej jednak przedstawie plan niedlugo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
nie no nie ma sensu wypozyczac, ja jeden mam, a drugi moge ewentualnie pozyczyc, tylko to sa male namioty(2 osobowe).Andzia pisze:No ja nie mam namiotu od razu mówie. Jak by nikt nie mial to mozna wypozyzyc bo to niewiele kosztuje. Kurde mam nadzieje ze uzbiera sie przynajmniej z 10 osób.Wrathman pisze:a jak z namiotami?kazdy ma wziasc?czy jakos sie dogadamy?
Bo tylko wtedy mogę mieć wolne w pracy, prawdopodobnie mój kumpel też. No cóż, trudno.qde ja bym sie z checia wybral tylko czemu robicie to w srodku tygodnia
A kto powiedział, że jak będzie 5 to będzie gorzej? Ale rozumiem - im nas więcej tym lepiej.Szkoda ze jest tak malo chetnych, a z tymi 10 osobami to bedzie ciezko

No w sumie - przyłączenie się pod swoją banderą to niegłupi pomysł. Z tego co słyszałem na forum, to zlot w Grodkowie był bardzo udany.ToMek CauseWere Metallica pisze:A wystarczyło przyjechac do nas - dwa dni z muzyką na żywo (plus piatek i pon na dojazd/wyjazd), w tym i kawałki Ironów sie znalazły, sala z profesjonalnym nagłosnieniem na 500 osob, pole namiotowe, basen, boisko piłkarskie, male miasteczko czyli z dala od facetów w dresach.
Pisze o tym , aby juz teraz zaprosic na przyszły rok, a nóż widelec grupa Sanktuarian zbierze sie i rozbije kilka namiotów ? grunt to dobra zabawa, dla zachety załaczam relacje z tego roku
http://www.overkill.pl/news/goto.php3?id=593