domino353 pisze: ↑śr lis 27, 2019 12:17 am
domink353 L
Chciałem jeszcze zapytać jak jest z płatnością, gdzie przelewać kasę, i czy już można robić przelewy. Pierwszy raz zamawiam więc się chciałem dowiedzieć co i jak
Witam. Jak chcesz to możesz zrobić przelew już teraz. Mogę wysłać dane do przelewu. Druk koszulek i wysyłka dopiero w kwietniu 2020
Podeślij mi dane na maila proszę to będę miał pod ręką od razu. Jeszcze mam pytanie o rozmiar bo w sumie w ciemno biorę. Jakbyś mógł mi podesłać z numerem konta wymiar koszulki L (długość i szerokość). Dzięki z góry
Podaje rozmiarówkę ze stronki producenta.
Koszulki Fruit of the Loom, kolor czarny, gramatura 205gm/m2
Dlugosc mierzona od gory ramion do dolu koszulki, szerokosc wzdluz koszulki. Wszystkie rozmiary moga sie roznic +/- 2.50 cm
Rozmiar / Dlugosc cm / Szerokosc cm
S / 68.50 / 46
M / 71 / 51
L / 73.50 / 56
XL / 76 / 61
XXL / 77.50 / 66
3XL / 79 / 71
Witam. Jak chcesz to możesz zrobić przelew już teraz. Mogę wysłać dane do przelewu. Druk koszulek i wysyłka dopiero w kwietniu 2020
Podeślij mi dane na maila proszę to będę miał pod ręką od razu. Jeszcze mam pytanie o rozmiar bo w sumie w ciemno biorę. Jakbyś mógł mi podesłać z numerem konta wymiar koszulki L (długość i szerokość). Dzięki z góry
Dlugosc mierzona od gory ramion do dolu koszulki, szerokosc wzdluz koszulki. Wszystkie rozmiary moga sie roznic +/- 2.50 cm
S / 68.50 / 46
M / 71 / 51
L / 73.50 / 56
XL / 76 / 61
XXL / 77.50 / 66
3XL / 79 / 71
Super, to dla mnie bez zmian. Rozmiar L
Podrzuć dane proszę i info co wpisać w tytule przelewu.
Dzięki wielkie
S / 68.50 / 46
M / 71 / 51
L / 73.50 / 56
XL / 76 / 61
XXL / 77.50 / 66
3XL / 79 / 71
Super, to dla mnie bez zmian. Rozmiar L
Podrzuć dane proszę i info co wpisać w tytule przelewu.
Dzięki wielkie
mic7 pisze: ↑śr gru 04, 2019 8:52 am
Wydra77 do kiedy zbierasz zamówienia ?
Do końca marca chciałbym dostać już przelewy żeby wiedzieć ile zamówić i wydrukować w kwietniu
Ale jak rozumiem, konkretna kwota nie jest jeszcze znana, tzn. podasz ją jeszcze przed marcem? Czy po prostu można wpłacić Ci 115 ?
Tak do końca marca będzie znana cena koszulki. Wiąże się to oczywiście z gotowym projektem oraz z ilością zamawianych sztuk. Ale można przelewać już teraz 115. Powiem nawet tak: jeśliby się okazało ze ostateczna cena byłaby wyższa to osoby, które wpłaciły 115 przed podaniem ceny nie będą musiały dopłacać różnicy