Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
W Bratysławie Judas też z Saxon.
No to brzmi nieźle. Muszę żonę namówić. Na Halle i Bratysławę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Robi się pozycja obowiązkowa! A co z Budapesztem? Też będzie?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ostatnio był jakiś lokalny band, trudno powiedzieć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Metalophil
- -#Moonchild

Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja jebie, co za leb
Może jeszcze jakoś inaczej zmień?
Przepraszam, czy na sali jest lekarz?lochinvar pisze: ↑śr sty 22, 2020 12:59 pm Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.
www.MetalSide.pl
Po co lekarz Ty jesteś specem od muzy. Mam słuchać w oryginale po amerykańsku, zgrać i zrobić po europejsku czy jak? Poradź kolego.gumbyy pisze: ↑śr sty 22, 2020 1:55 pmPrzepraszam, czy na sali jest lekarz?lochinvar pisze: ↑śr sty 22, 2020 12:59 pm Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.![]()
Halo... halo... proszę przyjechać na forum Sanktuarium... pilne!lochinvar pisze: ↑śr sty 22, 2020 2:07 pmPo co lekarz Ty jesteś specem od muzy. Mam słuchać w oryginale po amerykańsku, zgrać i zrobić po europejsku czy jak? Poradź kolego.gumbyy pisze: ↑śr sty 22, 2020 1:55 pmPrzepraszam, czy na sali jest lekarz?lochinvar pisze: ↑śr sty 22, 2020 12:59 pm Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.![]()
Co Ty "kolego" dupisz? Sam smarujesz w co drugim poście potrzebę zmian w kolejności utworów, przegrywaniu płyt itp. Ogarnij się. Jakim specem?
www.MetalSide.pl
Moja wina, że taki oryginał mam? Który to z ekipy Judasów na taki pomysł wpadł aby kolejność pozamieniać na rynek amerykański? To mam to CD słuchać czy nie? Czy będzie to herezja? Takiś znawca, to pomóż. Chyba tyle możesz?
Proszę, nie bierz się za The Rolling Stones
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Myślałem, że takie wpisy tylko po "wspomaganiu" się tworzą ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Czyli słuchać po amerykańsku. Ok. No to zaczynamy od Breaking The Law ...
- blackcocker
- -#Moderator

Najpierw marnie prowokujesz potem udajesz ofiarę i jacy to inni niedobrzy i mają wybujałe ego XD próbujesz się dowartościować czy robisz jakieś testy społeczne?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ja mam takie CD. Według Waszej teorii nie powinienem słuchać tej wersji, gdyż ma pozmienianą kolejność utworów względem wersji europejskiej. To Wy odsądziliście mnie od czci i wiary jak zaproponowałem zmianę w innym albumie. Jak widać mój pomysł nie jest odosobniony i funkcjonuje już od wielu lat. Po co więc te złośliwości? Kolejność utworów jest często umowna a czasami przypadkowa i nie jest prawdą objawioną.blackmailer pisze: ↑śr sty 22, 2020 3:08 pm Najpierw marnie prowokujesz potem udajesz ofiarę i jacy to inni niedobrzy i mają wybujałe ego XD próbujesz się dowartościować czy robisz jakieś testy społeczne?
A wiesz w ogóle dlaczego ta kolejność jest inna?