Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Judas Priest

Post autor: barsiarz »

W Bratysławie Judas też z Saxon.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

No to brzmi nieźle. Muszę żonę namówić. Na Halle i Bratysławę.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

barsiarz pisze: czw gru 12, 2019 12:43 pm W Bratysławie Judas też z Saxon.
Robi się pozycja obowiązkowa! A co z Budapesztem? Też będzie?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ostatnio był jakiś lokalny band, trudno powiedzieć.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Schizoid pisze: sob gru 21, 2019 8:53 pm Ostatnio był jakiś lokalny band, trudno powiedzieć.
Daliby Pokolgep to jadę :P
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: lochinvar »

Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Ja jebie, co za leb
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Może jeszcze jakoś inaczej zmień?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

lochinvar pisze: śr sty 22, 2020 12:59 pm Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.
Przepraszam, czy na sali jest lekarz? :shock:
www.MetalSide.pl
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

gumbyy pisze: śr sty 22, 2020 1:55 pm
lochinvar pisze: śr sty 22, 2020 12:59 pm Sprawdziłem CD Judas Priest "British Steel", oryginalne, które mam w kolekcji. Zaczyna się od "Breaking The Law" a nie od "Rapid Fire". Hm, chyba mi ktoś sprzedał wydanie amerykańskie. Kolego gumbyy jak słuchać? Mam przestawiać na europejskie wydanie? Hm, już wtedy kombinowali z tą kolejnością a myślałem, że jestem prekursorem. Kolego gumbyy jak słuchać? Pomóż.
Po co lekarz Ty jesteś specem od muzy. Mam słuchać w oryginale po amerykańsku, zgrać i zrobić po europejsku czy jak? Poradź kolego.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

lochinvar pisze: śr sty 22, 2020 2:07 pm
gumbyy pisze: śr sty 22, 2020 1:55 pm
Po co lekarz Ty jesteś specem od muzy. Mam słuchać w oryginale po amerykańsku, zgrać i zrobić po europejsku czy jak? Poradź kolego.
Halo... halo... proszę przyjechać na forum Sanktuarium... pilne!

Co Ty "kolego" dupisz? Sam smarujesz w co drugim poście potrzebę zmian w kolejności utworów, przegrywaniu płyt itp. Ogarnij się. Jakim specem? :facepalm: słucham tylko i wyłącznie dla swojej przyjemności i tyle.
www.MetalSide.pl
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Moja wina, że taki oryginał mam? Który to z ekipy Judasów na taki pomysł wpadł aby kolejność pozamieniać na rynek amerykański? To mam to CD słuchać czy nie? Czy będzie to herezja? Takiś znawca, to pomóż. Chyba tyle możesz?
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Proszę, nie bierz się za The Rolling Stones

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

lochinvar pisze: śr sty 22, 2020 2:20 pm Moja wina, że taki oryginał mam? Który to z ekipy Judasów na taki pomysł wpadł aby kolejność pozamieniać na rynek amerykański? To mam to CD słuchać czy nie? Czy będzie to herezja? Takiś znawca, to pomóż. Chyba tyle możesz?
Myślałem, że takie wpisy tylko po "wspomaganiu" się tworzą ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Dobra, ten dowcip przestał być zabawny jakiś czas temu
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Żelazny pisze: śr sty 22, 2020 2:51 pm Dobra, ten dowcip przestał być zabawny jakiś czas temu
Też tak uważam. "Elo, nara" Panie Somsiad...
www.MetalSide.pl
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Czyli słuchać po amerykańsku. Ok. No to zaczynamy od Breaking The Law ...
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Najpierw marnie prowokujesz potem udajesz ofiarę i jacy to inni niedobrzy i mają wybujałe ego XD próbujesz się dowartościować czy robisz jakieś testy społeczne?
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
lochinvar
-#Long distance runner
-#Long distance runner

blackmailer pisze: śr sty 22, 2020 3:08 pm Najpierw marnie prowokujesz potem udajesz ofiarę i jacy to inni niedobrzy i mają wybujałe ego XD próbujesz się dowartościować czy robisz jakieś testy społeczne?
Ja mam takie CD. Według Waszej teorii nie powinienem słuchać tej wersji, gdyż ma pozmienianą kolejność utworów względem wersji europejskiej. To Wy odsądziliście mnie od czci i wiary jak zaproponowałem zmianę w innym albumie. Jak widać mój pomysł nie jest odosobniony i funkcjonuje już od wielu lat. Po co więc te złośliwości? Kolejność utworów jest często umowna a czasami przypadkowa i nie jest prawdą objawioną.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

A wiesz w ogóle dlaczego ta kolejność jest inna?

ODPOWIEDZ