Ozzy Osbourne

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 7842

Re: Ozzy Osbourne

Post autor: Deleted User 7842 »

Ten nowy utwór jest znacznie lepszy niż poprzedni, co nie znaczy, że dobry.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Ązi powinien zamknąć się w krypcie dźwiękoszczelnej i już nigdy więcej nie wydawać głosu, no ale skoro śpiewanie jest dla niego czymś podtrzymującym życie, to zdaje się, że nie wolno mu "śpiewania" zabraniać. Od czasu wydania Black Rain ten człowiek jest niesłuchalny zarówno w wersji studyjnej jak i na żywo.
:)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Coś ten Ozz gaśnie jeśli wierzyć dzisiejszym doniesieniom medialnym...ta trasa z JP to ciekawe czy 3 raz zostanie przełożona...Oby się polepszyło Dziadkowi...no ale czas nie oszczędza nikogo..tym bardziej ta promka na Impakt za 80 zł cieszy...
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

thorgal_30 pisze: czw sty 02, 2020 1:25 pm Coś ten Ozz gaśnie jeśli wierzyć dzisiejszym doniesieniom medialnym...ta trasa z JP to ciekawe czy 3 raz zostanie przełożona...Oby się polepszyło Dziadkowi...no ale czas nie oszczędza nikogo..tym bardziej ta promka na Impakt za 80 zł cieszy...
Kelly na swoim IG zdementowała. Niesamowite jak ludzie łykają niezweryfikowane info antyradia XD rozumiem uwierzyć w doniesienia, które pojawiły się wczesnym rankiem, ale już parę godzin po tym i po komentarzu członka rodziny...
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Dlatego ufam tylko zweryfikowanemu info, które podaje sanktuarium ;)
Deleted User 7842

Post autor: Deleted User 7842 »

Nowy singiel Ozza: https://youtu.be/fWUxkZEuJG4
Co myślicie? Jak dla mnie to do tej pory najlepszy singiel z nowego albumu.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

dobry autotune
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

zwrotka Eltona super, reszta ok
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Ta piosenka z Eltonem fajna, podoba mi się :)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Wszystko fajnie tylko po co ten Elton John? Widzę, że Ozzy na starość zdziwaczał do reszty.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Elton John przewyższa Ozzy'ego w każdym możliwym aspekcie. W tym numerze też.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

widman pisze: śr sty 22, 2020 10:36 am Wszystko fajnie tylko po co ten Elton John? Widzę, że Ozzy na starość zdziwaczał do reszty.
chciał być jak Saxon i też mieć Eltona na płycie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

krusejder pisze: śr sty 22, 2020 12:00 pm
widman pisze: śr sty 22, 2020 10:36 am Wszystko fajnie tylko po co ten Elton John? Widzę, że Ozzy na starość zdziwaczał do reszty.
chciał być jak Saxon i też mieć Eltona na płycie
No w tym okresie Saxon to też się nadawali do tarcia chrzanu albo pchania karuzeli.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Myślę, że Ozzy po Black Rain nie powinien już nagrywać płyt. Już Black Rain była płytą słabą. Ostatnim dobrym albumem był Down To Earth.
Nie kupię już żadnych nowych wypieków Ozza. Nawet z sentymentu. Nie chcę psuć jakimś zakalcem miłych wspomnień.
Awatar użytkownika
phenom
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: phenom »

Patrząc na nagrania czy zdjęcia z Grammy widać, że Ozzy ledwo chodzi... Niby zawsze taki był, ale coś tu jest nie tak. Wątpię w tę trasę..
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

No właśnie ciekawe. Zresztą wspominali o jakimś leczeniu w tym wywiadzie, który ktoś linkował. Ciekawe czy odwoła po raz trzeci.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Pierre Dolinski pisze: sob sty 25, 2020 1:09 pm Myślę, że Ozzy po Black Rain nie powinien już nagrywać płyt. Już Black Rain była płytą słabą. Ostatnim dobrym albumem był Down To Earth.
Nie kupię już żadnych nowych wypieków Ozza. Nawet z sentymentu. Nie chcę psuć jakimś zakalcem miłych wspomnień.
Ja skończyłem przygodę na Ozzmosis
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

pz pisze: pn sty 27, 2020 5:35 pm No właśnie ciekawe. Zresztą wspominali o jakimś leczeniu w tym wywiadzie, który ktoś linkował. Ciekawe czy odwoła po raz trzeci.
Nie wydaje mi się, żeby trasa doszła do skutku. Szkoda tylko, że zmarnował czas JP, które nie zaprezentowało Europie świetnej, drugiej odsłony trasy Firepower.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Szkoda, przecież Halford&Friends też powoli finiszują karierę, a tracą czas przez Sharon
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

krusejder pisze: pn sty 27, 2020 5:54 pm
Pierre Dolinski pisze: sob sty 25, 2020 1:09 pm Myślę, że Ozzy po Black Rain nie powinien już nagrywać płyt. Już Black Rain była płytą słabą. Ostatnim dobrym albumem był Down To Earth.
Ja skończyłem przygodę na Ozzmosis
Ja na "Down to Earth" z której pamiętam "Gets Me Through" i "Dreamer" (ten też mam na singlu...).
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ