18-19/02/2020 - Hammerfall (Warszawa, Kraków)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 18-19/02/2020 - Hammerfall (Warszawa, Kraków)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to może to jest rozwiazanie.
Nie wiem czy to nielubienie Polski to teoria na serio, ale gdyby tak było to przecież nie skracaliby w trakcie
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Porównaj początek swojego "cytatu" z moim postem. Po co wyrywasz to z kontekstu?Żelazny pisze: ↑śr lut 19, 2020 10:06 amGratuluję wygranej w konkursie na idiotyczną teorię dnia. Możesz zgłosić się po pamiątkowy dyplomZakkahletz pisze: ↑śr lut 19, 2020 9:48 am
Set został skrócony ze względu na jednak niechęć do Polski ze strony HF za niegdysiejsze drwiny, docinki i inne upokorzenia odnośnie ich statusu u nas w porównaniu z Sabatonem, a wiem, że przed laty Joacima z kolegami mocno to dotknęło.
-
Deleted User 357
A co by zmieniła pierwsza część wypowiedzi? To są niczym nie poparte rozważania z dupy
Miałeś katanę z ekranem Night Mistress (strzelam patrząc na awatar)? To kawalek SB stałem blisko. Później poszedlem po piwo i jak wróciłem to już na 2 stronę.
Rany Julek... co za teoria, że zespół skrócił seta, bo w Polsce ktoś się z nich śmiał... coś się stało i tyle. Pontus ze zdziwieniem przyjął fakt, że tech coś mu tam podkleja i zaraz podszedł sprawdzić o co biega. Taknjak pisalem wcześniej- gonili ostro. Nawer jak publika się rozśpiewała pomiędzy numerami to Cans szybko to uciął. Na moje to z nim było coś nie tak. Od poczatku jakiś taki zmarnowany był.
www.MetalSide.pl
Urodziny .... Niewykluczone, że dziś w Krakowie, będzie jeszcze bardziej zmarnowany 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

NIE są niczym nie poparte, a w tym konkretnym przypadku mogłem to podać jako hipotezę, domysł. I podałem.
Tak, to byłem ja
A co do setu... Joacim spytał technicznych "Jak mamy grać pełen set, skoro w Polsce łamana jest konstytucja?" No i skrócili...
Night Mistress Fan Club Łódź
I jak z setem w Krakowie?
Podobno w Krakowie pięknie polecieli w chu** i znowu nie zagrali 5 utworów które cisnęli na reszcie trasy
Daleki jestem od teorii spiskowych ale jeśli na kolejnym koncercie w innym kraju poleci pełen set to byłoby to mega chamskie zachowanie zespołu wobec Polski. Chociaż nie pierwszy raz spotykam się z tym że mamy ukrócony set jeśli chodzi o Niemcy czy Czechy ( było tak kiedyś z Destruction, Cannibal Corpse czy Pendragon ). Polska koncertowym murzynem Europy ?
Daleki jestem od teorii spiskowych ale jeśli na kolejnym koncercie w innym kraju poleci pełen set to byłoby to mega chamskie zachowanie zespołu wobec Polski. Chociaż nie pierwszy raz spotykam się z tym że mamy ukrócony set jeśli chodzi o Niemcy czy Czechy ( było tak kiedyś z Destruction, Cannibal Corpse czy Pendragon ). Polska koncertowym murzynem Europy ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
raczej BIAŁASEM, bo wokół murzynów lub innych ciapatych to się teraz chodzi na paluszkach
Prześladowania białych chrześcijańskich heteroseksualnych mężczyzn nie ustają
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Po prostu jak patrzą na dzicz to im się odechciewa grać i uciekają, nic dziwnego
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No to rzeczywiście słabo. Zobaczymy jak będzie w dalszej części trasy...
Night Mistress Fan Club Łódź
No odjebali manianę
Sam koncert niezły. Sala prawie pełna, ludzie się bawili dobrze, Ci na scenie nie gorzej. Ani nie miało się wrażenie że któremuś coś dolega, albo że im się śpieszy. Od samego początku gigu pełno balonów wśród publiczności latało dla solenizanta, było "sto lat", było "happy birthday", tort, uśmiechy. Tylko że te -5 numerów pozostawiło taki niesmak trochę
Iced Earth rok czy dwa lata temu też taki numer w Krakowie wycieli ....
Sam koncert niezły. Sala prawie pełna, ludzie się bawili dobrze, Ci na scenie nie gorzej. Ani nie miało się wrażenie że któremuś coś dolega, albo że im się śpieszy. Od samego początku gigu pełno balonów wśród publiczności latało dla solenizanta, było "sto lat", było "happy birthday", tort, uśmiechy. Tylko że te -5 numerów pozostawiło taki niesmak trochę
Iced Earth rok czy dwa lata temu też taki numer w Krakowie wycieli ....
Ostatnio zmieniony czw lut 20, 2020 6:28 pm przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
-
paulek
- -#Lord of the flies

A zatem nie żałuje że mnie nie było, nie lubie być robiony w bambuko a zwłaszcza na poziomie ledwie co ale jednak świadomym....
W Budapeszcie też set obcięty.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Polak Wegier dwa bratanki, Kaczynski i Orban, zagrozona demokracja. Przypadek? Nie sadze! Zobaczymy jak bedzie dalej.