KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020

Post autor: wydra77 »

Data księgowania 17/3
Przelew od Frost No
Awatar użytkownika
Tweener
-#Invader
-#Invader

Post autor: Tweener »

Jestem za tym pomysłem z wirusem na karoserii.
A co do projektu to bomba :D
prodiża kabel wskazał mi drogę
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Może w miejscu gdzie Warszawa miała logo FSO umieścić powszechnie znany symbol „biohazard”?
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

beaviso pisze: śr mar 18, 2020 1:48 pm Może w miejscu gdzie Warszawa miała logo FSO umieścić powszechnie znany symbol „biohazard”?
Super pomysl!
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

beaviso pisze: śr mar 18, 2020 1:48 pm Może w miejscu gdzie Warszawa miała logo FSO umieścić powszechnie znany symbol „biohazard”?
Nieee
Awatar użytkownika
Pichu
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pichu »

Też uważam, że niech zostanie tak jak jest.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Jesli zamiast znaczka bio ma byc puste miejsce albo FSO, to juz lepiej taki Easter Egg, ktory nomen omen przypomni nam o odwolanej Wielkanocy i koncercie ktorego nie bedzie. Koszulke warto miec, bo projekt swietny, ale powinnismy sie przygotowac na to ze koncertu Maiden u nas w tym roku nie bedzie, a przynajmniej nie w pierwotnym terminie.
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

UWAGA!!! UWAGA!!! WAŻNE INFORMACJE!!!

Wszyscy wiemy co się dzieje dookoła. Australia zamknęła granice dla obcokrajowcow 6 tygodni przed planowanym rozpoczęciem trasy. Wg mnie oznacza to, ze najpóźniej w przyszłym tygodniu będzie oficjalne ogłoszenie i odwołanie trasy. Przynajmniej części Australia + Azja. Ale czy Europa może liczyć na utrzymanie trasy w terminie? Przecież to tylko miesiąc później. Także pewnie nie.

Ok. Tyle wstępem. Teraz... KOSZULKI
Po pierwsze pierwotny zakładany kwietniowy termin wydruku i wysyłki koszulek na pewno nie jest aktualny. Drukarnia w tym momencie stoi a mój przylot do Polski na święta, kiedy osobiście miałem dopilnować druku i zająć się wysyłka najprawdopodobniej nie dojdzie do skutku.
Po drugie sam projekt ma opóźnienie i nie jest jeszcze w tym momencie gotowy.

Także przesuwam termin wydruku i wysyłki koszulek na MAJ a zapisy i wpłaty do końca KWIETNIA.

Ci co kupują koszulki od lat wiedza, ze projekty te nie są tanie a jako, ze projekt został zlecony kilka miesięcy temu, kiedy nikt nie miał pojęcia jaka sytuacja nas czeka w tym roku muszę go dokończyć, gdyż zostały zainwestowane w niego już duże pieniądze. W tym miejscu DUŻE PODZIĘKOWANIA dla wszystkich, którzy wpłacili już za koszulki, bo dzieki Wam nie musiałem opłacać projektu z własnych pieniędzy tak jak to było w poprzednich latach.
Dlatego koszulki powstaną bez względu na to czy koncert się odbędzie czy nie. Oczywiście jeśli do maja będziemy wiedzieli co z koncertem, to wtedy będzie można pomyśleć czy drukować czy raczej wstrzymać się i poczekać do kolejnego koncertu. Mam już kilka opcji przygotowanych na okoliczność odwołania koncertu, ale nie będę na razie ich przedstawiał żeby nie mącić w głowach. Poczekajmy do oficjalnego potwierdzenia i wtedy napisze co i jak.
domino353
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: domino353 »

A ja mimo wszystko koszulkę bym chciał dostać :D mimo iż koncert może się nie odbyć a na następny zamówię kolejna :D
Lomax
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Lomax »

Zgadzam się z przedmówcą -projekt jest tak fantastyczny, że szkoda byłoby nie mieć takiej koszulki nawet jeżeli koncert miałby się nie odbyć
Awatar użytkownika
Pichu
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pichu »

O ja również jestem za drukiem koszulin nie zależnie czy będzie czy nie będzie koncertu
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Pichu pisze: pt mar 20, 2020 1:49 am O ja również jestem za drukiem koszulin nie zależnie czy będzie czy nie będzie koncertu
Jak najbardziej :)
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

zgo pisze: pt mar 20, 2020 9:42 am
Pichu pisze: pt mar 20, 2020 1:49 am O ja również jestem za drukiem koszulin nie zależnie czy będzie czy nie będzie koncertu
Jak najbardziej :)
Ja też jestem za :)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Projekt jak dla mnie chyba najlepszy jak do tej pory.
Moze warto poczekac z drukiem tylu i ewentualna nowa data bo Wawa chyba zostanie
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Data księgowania: 23/3
Przelew od pz
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Budziol pisze: pt mar 20, 2020 11:55 pm Projekt jak dla mnie chyba najlepszy jak do tej pory.
Moze warto poczekac z drukiem tylu i ewentualna nowa data bo Wawa chyba zostanie
Oczywiście w tym momencie druk będzie wstrzymany aż do oficjalnej decyzji odnosnie koncertu. Wtedy w zależności jaka ona będzie podejmę decyzje odnosnie druku koszulek.
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Jako ze dysponuje teraz duuuuużą ilością wolnego czasu, chyba najwyższa pora żeby odpalić kompa i zająć się projektem tylu koszulki :D
Ale po weekendzie dopiero. Muszę odpocząć przez weekend :wink: bo strasznie wymęczyło mnie robienie NIC przez ten tydzień w domu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Na razie KNOCK OUT zdecydowanie nie odwołuje koncertow Harrisa. W wersję trasy Harrisa bez IM nie chce mi się wierzyć, choć na pewno mniejsze ryzyko z koncertami klubowymi.
Szkoda byloby projektu koszulki jakby odwolali Wawe, jak przełożą date to bylaby tylko aktualizacja jej :)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Jakby odwołali, to trzeba tylko dodać koło daty napis "canceled" i będzie git.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

pz pisze: ndz mar 29, 2020 10:20 am Jakby odwołali, to trzeba tylko dodać koło daty napis "canceled" i będzie git.
Otóż to
ODPOWIEDZ