KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Data księgowania 17/3
Przelew od Frost No
Przelew od Frost No
Jestem za tym pomysłem z wirusem na karoserii.
A co do projektu to bomba
A co do projektu to bomba
prodiża kabel wskazał mi drogę
Może w miejscu gdzie Warszawa miała logo FSO umieścić powszechnie znany symbol „biohazard”?
Też uważam, że niech zostanie tak jak jest.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jesli zamiast znaczka bio ma byc puste miejsce albo FSO, to juz lepiej taki Easter Egg, ktory nomen omen przypomni nam o odwolanej Wielkanocy i koncercie ktorego nie bedzie. Koszulke warto miec, bo projekt swietny, ale powinnismy sie przygotowac na to ze koncertu Maiden u nas w tym roku nie bedzie, a przynajmniej nie w pierwotnym terminie.
UWAGA!!! UWAGA!!! WAŻNE INFORMACJE!!!
Wszyscy wiemy co się dzieje dookoła. Australia zamknęła granice dla obcokrajowcow 6 tygodni przed planowanym rozpoczęciem trasy. Wg mnie oznacza to, ze najpóźniej w przyszłym tygodniu będzie oficjalne ogłoszenie i odwołanie trasy. Przynajmniej części Australia + Azja. Ale czy Europa może liczyć na utrzymanie trasy w terminie? Przecież to tylko miesiąc później. Także pewnie nie.
Ok. Tyle wstępem. Teraz... KOSZULKI
Po pierwsze pierwotny zakładany kwietniowy termin wydruku i wysyłki koszulek na pewno nie jest aktualny. Drukarnia w tym momencie stoi a mój przylot do Polski na święta, kiedy osobiście miałem dopilnować druku i zająć się wysyłka najprawdopodobniej nie dojdzie do skutku.
Po drugie sam projekt ma opóźnienie i nie jest jeszcze w tym momencie gotowy.
Także przesuwam termin wydruku i wysyłki koszulek na MAJ a zapisy i wpłaty do końca KWIETNIA.
Ci co kupują koszulki od lat wiedza, ze projekty te nie są tanie a jako, ze projekt został zlecony kilka miesięcy temu, kiedy nikt nie miał pojęcia jaka sytuacja nas czeka w tym roku muszę go dokończyć, gdyż zostały zainwestowane w niego już duże pieniądze. W tym miejscu DUŻE PODZIĘKOWANIA dla wszystkich, którzy wpłacili już za koszulki, bo dzieki Wam nie musiałem opłacać projektu z własnych pieniędzy tak jak to było w poprzednich latach.
Dlatego koszulki powstaną bez względu na to czy koncert się odbędzie czy nie. Oczywiście jeśli do maja będziemy wiedzieli co z koncertem, to wtedy będzie można pomyśleć czy drukować czy raczej wstrzymać się i poczekać do kolejnego koncertu. Mam już kilka opcji przygotowanych na okoliczność odwołania koncertu, ale nie będę na razie ich przedstawiał żeby nie mącić w głowach. Poczekajmy do oficjalnego potwierdzenia i wtedy napisze co i jak.
Wszyscy wiemy co się dzieje dookoła. Australia zamknęła granice dla obcokrajowcow 6 tygodni przed planowanym rozpoczęciem trasy. Wg mnie oznacza to, ze najpóźniej w przyszłym tygodniu będzie oficjalne ogłoszenie i odwołanie trasy. Przynajmniej części Australia + Azja. Ale czy Europa może liczyć na utrzymanie trasy w terminie? Przecież to tylko miesiąc później. Także pewnie nie.
Ok. Tyle wstępem. Teraz... KOSZULKI
Po pierwsze pierwotny zakładany kwietniowy termin wydruku i wysyłki koszulek na pewno nie jest aktualny. Drukarnia w tym momencie stoi a mój przylot do Polski na święta, kiedy osobiście miałem dopilnować druku i zająć się wysyłka najprawdopodobniej nie dojdzie do skutku.
Po drugie sam projekt ma opóźnienie i nie jest jeszcze w tym momencie gotowy.
Także przesuwam termin wydruku i wysyłki koszulek na MAJ a zapisy i wpłaty do końca KWIETNIA.
Ci co kupują koszulki od lat wiedza, ze projekty te nie są tanie a jako, ze projekt został zlecony kilka miesięcy temu, kiedy nikt nie miał pojęcia jaka sytuacja nas czeka w tym roku muszę go dokończyć, gdyż zostały zainwestowane w niego już duże pieniądze. W tym miejscu DUŻE PODZIĘKOWANIA dla wszystkich, którzy wpłacili już za koszulki, bo dzieki Wam nie musiałem opłacać projektu z własnych pieniędzy tak jak to było w poprzednich latach.
Dlatego koszulki powstaną bez względu na to czy koncert się odbędzie czy nie. Oczywiście jeśli do maja będziemy wiedzieli co z koncertem, to wtedy będzie można pomyśleć czy drukować czy raczej wstrzymać się i poczekać do kolejnego koncertu. Mam już kilka opcji przygotowanych na okoliczność odwołania koncertu, ale nie będę na razie ich przedstawiał żeby nie mącić w głowach. Poczekajmy do oficjalnego potwierdzenia i wtedy napisze co i jak.
A ja mimo wszystko koszulkę bym chciał dostać
mimo iż koncert może się nie odbyć a na następny zamówię kolejna 
Zgadzam się z przedmówcą -projekt jest tak fantastyczny, że szkoda byłoby nie mieć takiej koszulki nawet jeżeli koncert miałby się nie odbyć
O ja również jestem za drukiem koszulin nie zależnie czy będzie czy nie będzie koncertu
Ja też jestem za
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Projekt jak dla mnie chyba najlepszy jak do tej pory.
Moze warto poczekac z drukiem tylu i ewentualna nowa data bo Wawa chyba zostanie
Moze warto poczekac z drukiem tylu i ewentualna nowa data bo Wawa chyba zostanie
Data księgowania: 23/3
Przelew od pz
Przelew od pz
Oczywiście w tym momencie druk będzie wstrzymany aż do oficjalnej decyzji odnosnie koncertu. Wtedy w zależności jaka ona będzie podejmę decyzje odnosnie druku koszulek.
Jako ze dysponuje teraz duuuuużą ilością wolnego czasu, chyba najwyższa pora żeby odpalić kompa i zająć się projektem tylu koszulki
Ale po weekendzie dopiero. Muszę odpocząć przez weekend
bo strasznie wymęczyło mnie robienie NIC przez ten tydzień w domu

Ale po weekendzie dopiero. Muszę odpocząć przez weekend
Na razie KNOCK OUT zdecydowanie nie odwołuje koncertow Harrisa. W wersję trasy Harrisa bez IM nie chce mi się wierzyć, choć na pewno mniejsze ryzyko z koncertami klubowymi.
Szkoda byloby projektu koszulki jakby odwolali Wawe, jak przełożą date to bylaby tylko aktualizacja jej
Szkoda byloby projektu koszulki jakby odwolali Wawe, jak przełożą date to bylaby tylko aktualizacja jej
Jakby odwołali, to trzeba tylko dodać koło daty napis "canceled" i będzie git.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen