Dostac sie tak ale jeszcze pozniej trzeba wytrzymacStranger pisze: A wiesz ze BB ma racje. Olbrzymom i niskim najlatwiej dostac sie pod scene. Ci pierwsi z racji postury potrafia utorowac sobie droge pod sama barierke, niscy i szczupli robia to bardziej subtelnie, ale skutecznosc jest podobna.
A ja mam 14 lat i byłem na Maidench we Wrocławiu...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Re: A ja mam 14 lat i byłem na Maidench we Wrocławiu...
No wlasnie, ja ledwo we Wroclawiu wytrzymalem w tym tlumie. Najlepiej mial moj kumpel: moj drugi kolega musial go co jakis czas do gory brac zeby ten sobie troche pooddychal bo biedak by sie udusilBloody Sabbath pisze:Dostac sie tak ale jeszcze pozniej trzeba wytrzymacStranger pisze: A wiesz ze BB ma racje. Olbrzymom i niskim najlatwiej dostac sie pod scene. Ci pierwsi z racji postury potrafia utorowac sobie droge pod sama barierke, niscy i szczupli robia to bardziej subtelnie, ale skutecznosc jest podobna.. Ja ledwo co wytrzymalem na Hunterze gdzie bylo 200-300 osob a co dopiero jak bedzie ich 3.5 tys.
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ba! :rocxSim0n pisze:jak ja we wrocku bylem z Wickerem na siedzacych to i tak stalismy i szalelismy jakby to plyta bylaa wszystko przynajmniej widzielismy
Raz na jakiś czas warto zobaczyć wszystko z innej perspektywy tzn. z trybun skąd wyraźnie widać całą scenę, scenografię i grę świateł, ale i tak płyta rządzi.
Macie Racje bylem pierwszy raz Na Maiden w Katowicach w czerwcu 2003. Pierwszy moj koncert tez przezyłem w pełni bo na plycie. Potem we Wrocławiu tez płyta. Jeżeli Koncert 6 czerwiec 2005 dojdzie do skutku to równiez wybiore miejsce pod scena. Tym Bardziej ciesze z tej Daty ponewaz mam w tym dniu urodziny. :solo :rocx :beer 
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat data raczej nie jest prawdziwa...
Szkoda
A jaka jest wedlug Ciebie prawdopodobna Data Koncetu..??? 
UpTheIrons
Eol_Eddie pisze:Szkoda![]()
![]()
A skad on to ma wiedziec ???
I po co wymyslac jakies daty ??...dowiemy sie w odpowiednim czasie...aghrrrr
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, aż takich wtyk to ja nie mam.Eol_Eddie pisze:Szkoda![]()
![]()
Ale wydaje mi się, że pewnie także jakoś w pierwszej połowie czerwca, ale nie 6-tego...
NO ale skoro w pierwszej połowie czerwca to dlteczego uwazasz ze 6-ty jest terminem raczej nie możliwym. W sumie niech bedzie w pierwszej polowie albo w lipcu bo w drugiej polowie sesje mam:(:( :beer :guns
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Takie słyszałem informacje... Akurat tamta rozpiska trasy, w której pojawiała się data 6.06 (jeszcze jedna szóstka by się przydałaEol_Eddie pisze:NO ale skoro w pierwszej połowie czerwca to dlteczego uwazasz ze 6-ty jest terminem raczej nie możliwym. W sumie niech bedzie w pierwszej polowie albo w lipcu bo w drugiej polowie sesje mam:(:( :beer :guns
Z cyklu "Moj pierwszy raz" - za pierwszym razem troche boli, ale mimo wszytsko jest zawsze najpiekniejszyEol_Eddie pisze:Macie Racje bylem pierwszy raz Na Maiden w Katowicach w czerwcu 2003. Pierwszy moj koncert tez przezyłem w pełni bo na plycie. Potem we Wrocławiu tez płyta. Jeżeli Koncert 6 czerwiec 2005 dojdzie do skutku to równiez wybiore miejsce pod scena. Tym Bardziej ciesze z tej Daty ponewaz mam w tym dniu urodziny. :solo :rocx :beer
No wiesz...ten 1 raz to mozna tak z**** , że głowa boli i może wcale nie być taki najpiękniejszy, ale się go nigdy nie zapomni... czasem to dobre, czasem złewhite pisze:Z cyklu "Moj pierwszy raz" - za pierwszym razem troche boli, ale mimo wszytsko jest zawsze najpiekniejszy
ja pierwszy raz na koncercie maidenów byłam w czerwcu 2003 i miałam 16 lat. może trochę za bardzo zaszalałam bo wróciłam ze złamanym nosem. jeśli kogoś z sanktuarian zachlapałam wtedy krwią to przepraszam 
Bardzo bym chciał, ale akurat krwią nie zebrałem wtedy 
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

:)))
No coz ,mnie jak miałem skonczone 14 lat ojciec zabrał na koncert Black Sabbath na stadion Slezy we Wrocku
) to dopiero było przezycie
) od tego czasu zawitalem na kilkanascie wielkich koncertow metalowych i oddalem serce dla metalu
)
bo metal jest jak magnes przyciągający do siebie metale 
Kurdupel ???mój uwczesny wrost 16 pare cm
Who am I ???
I am KILLER 
Iron Man pisze:(a jeszcze biorąc pod uwagę mój uwczesny wrost 16 pare cm...)
Zajcik pisze:Iron Man pisze:(a jeszcze biorąc pod uwagę mój uwczesny wrost 16 pare cm...)