To juz rok.......
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: To juz rok.......
Magiczny dzień magiczny gig magiczny zespół magiczne do cholery wszystko ciągle pod wrażeniem
Ach pamietam jak miałąm łzy w oczach jak już był koniec, ale szybko poprawił mi sie humor na mini zlocie w "Samym Życiu"
i na podwórku przy termosie Mayera.
PS. Pozdrawiam Adama który wiernie trzymał sie ze mną i mnie hehe na koncercie. Jak to mówiłes emocje zblizają ludzi :>
PS. Pozdrawiam Adama który wiernie trzymał sie ze mną i mnie hehe na koncercie. Jak to mówiłes emocje zblizają ludzi :>
nieprawdaLaurana Kanan pisze:..bo pod nosem...Kea pisze:w czerwcu było lepiej![]()
no wlasnie, dla kogo pod nosem dla tego pod nosem
ja musialem az z Bytomia dojechac
np. Anthrax - Only
np. Anthrax - Only
Ojeeeeeeeee... jak tego dokonałeś.... jestem lepszy... 4 cholernie dłuuuuuuugie przystanki tramwajemkobi pisze:no wlasnie, dla kogo pod nosem dla tego pod nosemja musialem az z Bytomia dojechac
![]()
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
o, ja szlam na przyklad..
mnie tez to wcale nie bylo az tak pod nosem... to przeciez prawie druga strona Katowitz..

oh, jaka Ty jesteś dzielna, wspaniał, jak się poświęcasz... ah, oh, eh, yh.....

no rok temu juz "kulturalnie" czekalem w kolejce
ach ten scisk ...kurna do teraz mnie cos zebra bola
- likipiki
- -#Lord of the flies

no koncerto był super
ale dużo lepsze było to co działo się kilka dni później w Katowicach, gdy Katowice zalała Głęboka Purpura
ale dużo lepsze było to co działo się kilka dni później w Katowicach, gdy Katowice zalała Głęboka Purpura
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
rowno rok temu lecial 'doctor doctor' i mijaly ostatnie minuty do wystepu naszej gwiazdy. bylo pieknie. ah te wspomnienia... qrde to juz rok 
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
generalnie jesien zeszloroczna mozna zaliczyc do udanych...świnka666 pisze:no koncerto był super
- likipiki
- -#Lord of the flies

generalnie chyba takLaurana Kanan pisze:generalnie jesien zeszloroczna mozna zaliczyc do udanych...świnka666 pisze:no koncerto był super
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
e dysk ?Eol_Eddie pisze:Pozdrawiam P.s. dlatego mail bo nie mam za bardzo gdzie to umiescic:P:P
a jak nie to jakis "pakiecik" poprosze na slayer@pf.pl
z gory dzieki <piwo>
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie chce zakładać tam konta nawet tymczasowo poczekam i wrzuce wkrótce na jakis serwerek. Albo pogadam z Mayerem i On wrzuci na Sanktuarium.org:):):)

UpTheIrons
-
El Dorado
jak ten czas zapier.... szybko leci... pamietam ten dzien bardzo dobrze
rano przed wyjazdem nawet musiałem isc do szkoły jeszcze :/
eh, do szkoly...
- ja nie poszedlem ;P wtedy...
Aczkolwiek przed Katowickim jak najbardziej, zreszta wtedy w dzien oncertu sie dowiedzialem , ze jade! :rocx to bylo cos niesamowitego, jak matka przyszla do mnie do szkoly, i powiedziala, ze zwolnilo sie jedno miejsce u jej znajomego i moge jechac! i tak zwolnilem sie z lekci, a potem najwspanialsze chwile mojego zycia
PS: Eol - wielkie dzieki za zdjecia! - genialne :beer
Aczkolwiek przed Katowickim jak najbardziej, zreszta wtedy w dzien oncertu sie dowiedzialem , ze jade! :rocx to bylo cos niesamowitego, jak matka przyszla do mnie do szkoly, i powiedziala, ze zwolnilo sie jedno miejsce u jej znajomego i moge jechac! i tak zwolnilem sie z lekci, a potem najwspanialsze chwile mojego zycia
Jazz is not dead, it just smells funny.
ja tez prosilem..slayer pisze:
spoko spoko ostatnio nie mialem czasu do Piątku na pewno dojda. w piatek nie ide do budy. Wiec wyśle na Bank :>:>Pozdrawiam
UpTheIrons