Dream Theater

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 5490

Re: Dream Theater

Post autor: Deleted User 5490 »

Świetny trolling z tą platyną. Będę wkurzał znajomych.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Świetny trolling, który działał tylko na Vorgela.
Deleted User 5490

I na bardzo dobrych niszowych muzyków, którzy z różnych życiowych i losowych względów nie mają szans na platynę, ale można ich czasem powkurzać, bo fajnie się denerwują. ;)
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

octavian pisze: wt sie 24, 2021 10:00 am To po prostu marny zespolik bez ambicji skoro grają ciągle to samo i trzymają się swojego stylu. Nie ma się co dziwić że są tak nudni że nie dorobili się platyny przez 33 lata grania !
33 lata bez ambicji i platyny ?!?!?! Kur.... ale żenada. Przecież to woła o pomstę do nieba
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

octavian pisze: wt sie 24, 2021 9:28 am
Adrian S.O.S. pisze: wt sie 24, 2021 9:11 am Dream Theater? Słaby zespół bez jaj, gdyż nie nagrali żadnej popowej płyty a to podobno stanowi o sile grupy jak mówią nawet jej die-hard fani. Nie zagrali nawet utworu z żadną gwiazdą pop jak zrobiła to np Metallica. Także nie ma co sobie nimi zawracać głowy. Krótko mówiąc - do śmietnika
To by się zgadzało. Do tego klepią ciągle to samo i trzymają się jednego stylu. A to już poważny problem. Jakby tego było mało nie pokazali nigdy że stać ich na coś więcej tak jak zrobiła to Metallica na Load I Reaload. Co gorsza (uwaga) NIE MAJĄ ŻADNEJ PLATYNY! Gówniany band bez jaj jednym słowem
:D :D :D :D :D :D
Ostatnio zmieniony wt sie 24, 2021 10:13 am przez Djuk_416, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 5490

Oni platynę mają już od jakiegoś czasu, tylko często włosy farbują. ;)
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Invader pisze: wt sie 24, 2021 9:15 amNudny jesteś
Akurat mnie to w ogóle nie dziwi bo sam zacząłeś te farsę więc kabaretu ciąg dalszy.
Deleted User 2259

No to się bawcie między sobą, mnie w to nie mieszaj. Miłego mizania po jajach.
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

No jak to taki niby die-hard fan a dołączy się do dyskusji o bez jajecznych zrachowaniach Dream Theater ? Przecież brak popowych i tym samym platynowych płyt to poważny problem dla grupy ich pokroju
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Ja bym na miejscu ich fanów pozbierał podpisy i wysłał petycje do Petrucciego żeby nie robili sobie jaj i zaprosili do współpracy jakąś gwiazdę. Może w końcu dorobiliby się jakichś przebojów bo tych ich wypocin i tego samego grania w kółko się nie da juz od 20 lat słuchać
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

No właśnie wtedy pokazaliby że mają jaja i ambicje. Metallica zmieniała styl żeby się dopasować do trendów panujących na rynku i pokazali jakie mają cohones
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Przesłuchałem ze 25 lat temu Images and Words i nie zrobiło na mnie wrażenia. Kilka lat później ktoś puścił mi Metropolis coś tam coś tam i było już lepiej. No ale patrze, szukam, zerkam a oni nie mieli nawet po nagraniu tych swoich topowych (według fanów) płyt żadnej platyny. Więc dalej przestałem sobie zawracać głowę tym zespołem :wink:
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

octavian pisze: wt sie 24, 2021 10:26 am Ja bym na miejscu ich fanów pozbierał podpisy i wysłał petycje do Petrucciego żeby nie robili sobie jaj i zaprosili do współpracy jakąś gwiazdę. Może w końcu dorobiliby się jakichś przebojów bo tych ich wypocin i tego samego grania w kółko się nie da juz od 20 lat słuchać
Może w ramach tej petycji od razu fani podsunęliby Petrucciemu jakieś nazwiska wielkich artystów muzyki pop z którymi chcieliby usłyszeć wreszcie jakieś przeboje Dreamów ?
Deleted User 2259

Obrazek

Nowy projekt się szykuje, teraz platyna ich nie ominie.
Deleted User 5490

Britney Spears jest wolna.
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Invader pisze: wt sie 24, 2021 10:43 am Obrazek

Nowy projekt się szykuje, teraz platyna ich nie ominie.
Z takim ubiorem , w tych strojach to sukcesu im nie wróżę. Musieliby odziać się w jakieś kolorowsze fatałaszki i obciąć te ohydne włosy. Za bardzo się to z metalem kojarzy
Deleted User 2259

Bo tak ma właśnie być, to będzie pop metal. Ja już składam zamówienie i kupuję wszystkie wersje.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Już czuje platynowe gówno
Deleted User 5490

Powinni pokazać publicznie swoje wacki w dniu jakiegoś ważnego święta. Jan Borysewicz zrobił to w 1986 roku i 8 lat później ktoś lady Pank za to docenił, bo dostali Platynę. Sądzę, że sopelek pana Janka był w tej sprawie kluczowy.
Deleted User 2259

Ja widziałem JP pod prysznicem przez szybę, więc mi wystarczy.
ODPOWIEDZ