Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Dream Theater
I na bardzo dobrych niszowych muzyków, którzy z różnych życiowych i losowych względów nie mają szans na platynę, ale można ich czasem powkurzać, bo fajnie się denerwują. 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

33 lata bez ambicji i platyny ?!?!?! Kur.... ale żenada. Przecież to woła o pomstę do nieba
octavian pisze: ↑wt sie 24, 2021 9:28 amTo by się zgadzało. Do tego klepią ciągle to samo i trzymają się jednego stylu. A to już poważny problem. Jakby tego było mało nie pokazali nigdy że stać ich na coś więcej tak jak zrobiła to Metallica na Load I Reaload. Co gorsza (uwaga) NIE MAJĄ ŻADNEJ PLATYNY! Gówniany band bez jaj jednym słowemAdrian S.O.S. pisze: ↑wt sie 24, 2021 9:11 am Dream Theater? Słaby zespół bez jaj, gdyż nie nagrali żadnej popowej płyty a to podobno stanowi o sile grupy jak mówią nawet jej die-hard fani. Nie zagrali nawet utworu z żadną gwiazdą pop jak zrobiła to np Metallica. Także nie ma co sobie nimi zawracać głowy. Krótko mówiąc - do śmietnika
Ostatnio zmieniony wt sie 24, 2021 10:13 am przez Djuk_416, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 5490
Oni platynę mają już od jakiegoś czasu, tylko często włosy farbują. 
-
Deleted User 2259
No to się bawcie między sobą, mnie w to nie mieszaj. Miłego mizania po jajach.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

No jak to taki niby die-hard fan a dołączy się do dyskusji o bez jajecznych zrachowaniach Dream Theater ? Przecież brak popowych i tym samym platynowych płyt to poważny problem dla grupy ich pokroju
Ja bym na miejscu ich fanów pozbierał podpisy i wysłał petycje do Petrucciego żeby nie robili sobie jaj i zaprosili do współpracy jakąś gwiazdę. Może w końcu dorobiliby się jakichś przebojów bo tych ich wypocin i tego samego grania w kółko się nie da juz od 20 lat słuchać
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

No właśnie wtedy pokazaliby że mają jaja i ambicje. Metallica zmieniała styl żeby się dopasować do trendów panujących na rynku i pokazali jakie mają cohones
Przesłuchałem ze 25 lat temu Images and Words i nie zrobiło na mnie wrażenia. Kilka lat później ktoś puścił mi Metropolis coś tam coś tam i było już lepiej. No ale patrze, szukam, zerkam a oni nie mieli nawet po nagraniu tych swoich topowych (według fanów) płyt żadnej platyny. Więc dalej przestałem sobie zawracać głowę tym zespołem 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Może w ramach tej petycji od razu fani podsunęliby Petrucciemu jakieś nazwiska wielkich artystów muzyki pop z którymi chcieliby usłyszeć wreszcie jakieś przeboje Dreamów ?octavian pisze: ↑wt sie 24, 2021 10:26 am Ja bym na miejscu ich fanów pozbierał podpisy i wysłał petycje do Petrucciego żeby nie robili sobie jaj i zaprosili do współpracy jakąś gwiazdę. Może w końcu dorobiliby się jakichś przebojów bo tych ich wypocin i tego samego grania w kółko się nie da juz od 20 lat słuchać
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

-
Deleted User 2259
Bo tak ma właśnie być, to będzie pop metal. Ja już składam zamówienie i kupuję wszystkie wersje.
Już czuje platynowe gówno
-
Deleted User 5490
Powinni pokazać publicznie swoje wacki w dniu jakiegoś ważnego święta. Jan Borysewicz zrobił to w 1986 roku i 8 lat później ktoś lady Pank za to docenił, bo dostali Platynę. Sądzę, że sopelek pana Janka był w tej sprawie kluczowy.
-
Deleted User 2259
Ja widziałem JP pod prysznicem przez szybę, więc mi wystarczy.