Dream Theater

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Dream Theater

Post autor: octavian »

Adrian S.O.S. pisze: wt sie 24, 2021 10:46 am
Invader pisze: wt sie 24, 2021 10:43 am Obrazek

Nowy projekt się szykuje, teraz platyna ich nie ominie.
Z takim ubiorem , w tych strojach to sukcesu im nie wróżę. Musieliby odziać się w jakieś kolorowsze fatałaszki i obciąć te ohydne włosy. Za bardzo się to z metalem kojarzy
Tez myślę że z tym wyglądem kompletnie to nie przejdzie. Nikt nie da sie na to nabrać. Powinni się obciąć jak Metallica i pozakładać kolorowe futra, pomalować paznokcie u rąk, u stóp
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Invader pisze: wt sie 24, 2021 11:03 am Ja widziałem JP pod prysznicem przez szybę, więc mi wystarczy.
No ale nie wręczałeś mu za to platyny, Invader. ;)
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

No doba featuringi featuringami, Dream Bieber, Dream Bieberami no ale nie sądzi chyba nikt z was że największy artysta naszych czasów- Justin Bieber przystałby na propozycje od takich nieudaczników i muzyków tak pozbawionych ambicji jak Dream Theater którzy nie mają nawet chocby jednej jedynej platyny. Dlatego lepiej zejść na ziemię i pomyśleć o featuringach realnych. Ja osobiście myślę że z naszego rodzimego podwórka to Ewelina Flinta byłaby ok albo inny zasłużony muzyk który tez pogrywał swego czasu na gitarce - Szymon Wydra
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Nie było jak, poszedłem jak tylko zobaczyłem, że się rozbiera :B
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Myślałem, że taki zawzięty fanboj odważy się wejść za szybkę. ;)
Deleted User 2259

Wolę kobiety, musiałbym wejść przez okno, a JP wystarczająco dużo razy miałem okazję zmacać już :)
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Adrian S.O.S. pisze: wt sie 24, 2021 11:17 am No doba featuringi featuringami, Dream Bieber, Dream Bieberami no ale nie sądzi chyba nikt z was że największy artysta naszych czasów- Justin Bieber przystałby na propozycje od takich nieudaczników i muzyków tak pozbawionych ambicji jak Dream Theater którzy nie mają nawet chocby jednej jedynej platyny. Dlatego lepiej zejść na ziemię i pomyśleć o featuringach realnych. Ja osobiście myślę że z naszego rodzimego podwórka to Ewelina Flinta byłaby ok albo inny zasłużony muzyk który tez pogrywał swego czasu na gitarce - Szymon Wydra
No właśnie z tym Biebierem to ktoś sie troche chyba za bardzo rzucił bo z takim marnym zespolikiem bez platyny jak Dreamek Theaterek to nawet myślę Britney się nie dała zaprosić do współpracy. Z naszego podwórka to myślę że Kaja Paschalska bo też kiedyś nagrała płytę i wideoklip a zza granicy może Thomas Anders z Modern Talking. Albo chociaż Dieter Bohlen z Modern Talking. Też swego czasu przecież niezły gitarzysta
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Nie no panowie, nie ma co się łódzić. Taki artysta jak wielki Justin niw zwróciłbym i jak widać dotąd nie zwrócił uwagi na taką miernotę w dodatku bez jak jak Dream Theater. Lepiej podsunąć Petrucciemu jakaś współpracę z gości z Modern Talking albo Scootera tak jak pisał przedmówca
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

Gdyby Petrucci odezwał się do wielkiego Biebiera to by się tylko zbłaźnił. Przecież oczywistym jest że taki artysta jak Justin Biebera nawet o istnieniu jakiegoś gównianego Dream Thetaterka nawet nie wie. Co innego Metallica. Miał przeciez ich koszulke kiedyś założoną i nawet gra ponoć na gitarze. Chyba dość nieźle mu idzie bo Invader wspominał już kiedyś że może być jednym z najlepszych shredderów
Awatar użytkownika
Felcio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Felcio »

Podejrzewam ze taki Petrucci załamałby się gdyby dowiedział się o co chcą go poprosić jego die-hard fani :) :wink:
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Jako nie-fan - więc raczej by się nie załamał - chciałbym go poprosić, żeby przestał pajacować z tym farbowaniem kudłów. Wygląda żałośnie.
Deleted User 2259

2 wałki na nowej płycie będą grane na 7 strunowej gitce - Answering the Call i A View from the Top of the World (czyli pierwszy epik od czasów ACoS grany na 7 może być ciekawe) Awaken the Master jak już pisałem grany na 8 strunówce, a reszta na 6.
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Mizantrop pisze: śr sie 25, 2021 10:08 pm 2 wałki na nowej płycie będą grane na 7 strunowej gitce - Answering the Call i A View from the Top of the World (czyli pierwszy epik od czasów ACoS grany na 7 może być ciekawe) Awaken the Master jak już pisałem grany na 8 strunówce, a reszta na 6.
obawiam się że będzie cięzko i nudno. Nowoczesny prog djent metal :<
Deleted User 2259

na 8 ma być podobno jego własny styl, a nie djent jak w stylu Animals as Leaders.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Ja tam bym się nie obraził, gdyby coś spróbowali djentowego zrobić, ale jako ciekawostkę i taki smaczek na płycie, nie cały album w tym stylu.
Sądzę, że mogliby to zrobić lepiej niż zdecydowana większość tych regularnie djentowych zespołów klepiących w kółko to 00-0-0-xx-0-x-000-0-xx-00-0 do znudzenia we wszystkich kawałkach.
Awatar użytkownika
Krzychu
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Krzychu »

Deleted User 2259

Podobnie jak wiele innych zespołów
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Ogon już dawno zjedzony 3 razy i wyrzygany :D Oto jak progres wpada w pułapkę i zamyka się w pudełku.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Mizantrop pisze: czw sie 26, 2021 3:05 pm Podobnie jak wiele innych zespołów
:lol: :lol: :lol: PROGRES
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Deleted User 2259

Dlatego ja mówiłem już dawno zmienić stylistykę jak Genesis
ODPOWIEDZ