Tez myślę że z tym wyglądem kompletnie to nie przejdzie. Nikt nie da sie na to nabrać. Powinni się obciąć jak Metallica i pozakładać kolorowe futra, pomalować paznokcie u rąk, u stópAdrian S.O.S. pisze: ↑wt sie 24, 2021 10:46 amZ takim ubiorem , w tych strojach to sukcesu im nie wróżę. Musieliby odziać się w jakieś kolorowsze fatałaszki i obciąć te ohydne włosy. Za bardzo się to z metalem kojarzy
Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dream Theater
-
Deleted User 5490
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

No doba featuringi featuringami, Dream Bieber, Dream Bieberami no ale nie sądzi chyba nikt z was że największy artysta naszych czasów- Justin Bieber przystałby na propozycje od takich nieudaczników i muzyków tak pozbawionych ambicji jak Dream Theater którzy nie mają nawet chocby jednej jedynej platyny. Dlatego lepiej zejść na ziemię i pomyśleć o featuringach realnych. Ja osobiście myślę że z naszego rodzimego podwórka to Ewelina Flinta byłaby ok albo inny zasłużony muzyk który tez pogrywał swego czasu na gitarce - Szymon Wydra
-
Deleted User 2259
Nie było jak, poszedłem jak tylko zobaczyłem, że się rozbiera 
-
Deleted User 5490
Myślałem, że taki zawzięty fanboj odważy się wejść za szybkę. 
-
Deleted User 2259
Wolę kobiety, musiałbym wejść przez okno, a JP wystarczająco dużo razy miałem okazję zmacać już 
No właśnie z tym Biebierem to ktoś sie troche chyba za bardzo rzucił bo z takim marnym zespolikiem bez platyny jak Dreamek Theaterek to nawet myślę Britney się nie dała zaprosić do współpracy. Z naszego podwórka to myślę że Kaja Paschalska bo też kiedyś nagrała płytę i wideoklip a zza granicy może Thomas Anders z Modern Talking. Albo chociaż Dieter Bohlen z Modern Talking. Też swego czasu przecież niezły gitarzystaAdrian S.O.S. pisze: ↑wt sie 24, 2021 11:17 am No doba featuringi featuringami, Dream Bieber, Dream Bieberami no ale nie sądzi chyba nikt z was że największy artysta naszych czasów- Justin Bieber przystałby na propozycje od takich nieudaczników i muzyków tak pozbawionych ambicji jak Dream Theater którzy nie mają nawet chocby jednej jedynej platyny. Dlatego lepiej zejść na ziemię i pomyśleć o featuringach realnych. Ja osobiście myślę że z naszego rodzimego podwórka to Ewelina Flinta byłaby ok albo inny zasłużony muzyk który tez pogrywał swego czasu na gitarce - Szymon Wydra
Nie no panowie, nie ma co się łódzić. Taki artysta jak wielki Justin niw zwróciłbym i jak widać dotąd nie zwrócił uwagi na taką miernotę w dodatku bez jak jak Dream Theater. Lepiej podsunąć Petrucciemu jakaś współpracę z gości z Modern Talking albo Scootera tak jak pisał przedmówca
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Gdyby Petrucci odezwał się do wielkiego Biebiera to by się tylko zbłaźnił. Przecież oczywistym jest że taki artysta jak Justin Biebera nawet o istnieniu jakiegoś gównianego Dream Thetaterka nawet nie wie. Co innego Metallica. Miał przeciez ich koszulke kiedyś założoną i nawet gra ponoć na gitarze. Chyba dość nieźle mu idzie bo Invader wspominał już kiedyś że może być jednym z najlepszych shredderów
Podejrzewam ze taki Petrucci załamałby się gdyby dowiedział się o co chcą go poprosić jego die-hard fani

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jako nie-fan - więc raczej by się nie załamał - chciałbym go poprosić, żeby przestał pajacować z tym farbowaniem kudłów. Wygląda żałośnie.
-
Deleted User 2259
2 wałki na nowej płycie będą grane na 7 strunowej gitce - Answering the Call i A View from the Top of the World (czyli pierwszy epik od czasów ACoS grany na 7 może być ciekawe) Awaken the Master jak już pisałem grany na 8 strunówce, a reszta na 6.
obawiam się że będzie cięzko i nudno. Nowoczesny prog djent metal :<
-
Deleted User 2259
na 8 ma być podobno jego własny styl, a nie djent jak w stylu Animals as Leaders.
Ja tam bym się nie obraził, gdyby coś spróbowali djentowego zrobić, ale jako ciekawostkę i taki smaczek na płycie, nie cały album w tym stylu.
Sądzę, że mogliby to zrobić lepiej niż zdecydowana większość tych regularnie djentowych zespołów klepiących w kółko to 00-0-0-xx-0-x-000-0-xx-00-0 do znudzenia we wszystkich kawałkach.
Sądzę, że mogliby to zrobić lepiej niż zdecydowana większość tych regularnie djentowych zespołów klepiących w kółko to 00-0-0-xx-0-x-000-0-xx-00-0 do znudzenia we wszystkich kawałkach.
Ogon już dawno zjedzony 3 razy i wyrzygany
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 2259
Dlatego ja mówiłem już dawno zmienić stylistykę jak Genesis