29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski

Post autor: Clans »

Ja mam podobny problem jak Majek. Zamowilem wczoraj rowniez 2 bilety na plyte. Wypelnielem wszystkie dane i pod koniec finalizowania pojawil mi sie kreator poczyt Outlook (nie mialem go skonfigurowanego) i nacisnalem anuluj. Tak wiec nie wyslalem maila do Mystic'a. Podalem im tylko moj email, ktorego uzywam na codzien. Czy w takim razie zamowienie dojdzie i nie bedzie zadnych komplikacji?
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

Nie sądzę, aby zamówienie zostało przyjęte, bo na stronie Mystica napisali: Upewnij się, czy Twój program pocztowy w folderze wysłanych elementów zawiera e-mail z zamówieniem. Więc e-mail musi być wysłany.
Awatar użytkownika
JBJ
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: JBJ »

zeby zamowienie do nich doszlo w "wiadomosciach wyslanych" waszego programu pocztowejgo musi pojawic sie wiadomosc tzn.

nazwa1=IRON MAIDEN - Bilet na koncert 29.05.2005 - PŁYTA
cena1=100zl
ilosc1=1
Transport=10zl
Wartosc zam.=110.00zl
nazwisko=Tomasz Bubieńczyk
firma=
nip=
(...) <-reszta danych
Uwagi=
koniec=Koniec zamowienia

i wtedy napewno dojdzie :)

a potem po jakims czasie musicie dostac potwierdzenie...

jego tresc:
Witaj
Ok bilety wysyłamy w środę listem poleconym
Może być lekkie opóźnienie z racji dużej ilości zamówień. Cierpliwości -
napewno bilety dojdą
Up The Irons
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 3:29 pm przez JBJ, łącznie zmieniany 2 razy.
Arda
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Arda »

Ja też mam problem - Zamówiłam bilety przez www, pojawił sie komunikat, że mam czekać na maila potwierdzającego odbiór zamówienia (tak jak wszystkim). Ale nie otworzyła mi się program pocztowy i nie wysłąłam żadnego maila z zamówieniem. W końcu nie wiem czy bilety zostały zamówieone czy nie, bo powierdzenie nie przyszło. Mystic dzisiaj pewnie nie pracuje, bo nie odbieraja telefonów. Bilety zamówiełam w piątek po południu.
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

a ja z tego wszystkiego nie wiem juz nawet czy na dobry adres wyslalem zamowienie :? wysylka@mystic.com.pl to dobry adres ?
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Arda pisze:Ja też mam problem - Zamówiłam bilety przez www, pojawił sie komunikat, że mam czekać na maila potwierdzającego odbiór zamówienia (tak jak wszystkim). Ale nie otworzyła mi się program pocztowy i nie wysłąłam żadnego maila z zamówieniem. W końcu nie wiem czy bilety zostały zamówieone czy nie, bo powierdzenie nie przyszło. Mystic dzisiaj pewnie nie pracuje, bo nie odbieraja telefonów. Bilety zamówiełam w piątek po południu.
Sprawdź czy masz w Elementach Wysłanych e-maila z czymś takim jak napisał JBJ. Jak masz znaczy, że wszystko jest OK.
Awatar użytkownika
JBJ
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: JBJ »

kocian_jr pisze:a ja z tego wszystkiego nie wiem juz nawet czy na dobry adres wyslalem zamowienie :? wysylka@mystic.com.pl to dobry adres ?
zamotane to wszystko tak patrze... w moim przypadku zamowienie poszlo na adres art@mystic.com.pl natomiast potwierdzenie otrzymalem od adresu wysylka@mystic.com.pl a wypelnialem zamowienie "tradycyjnie" tzn. poprzez formularz wiec nie wiem (?) jesli tresc Twojego zamowienia jezd taka sama jak ta przedstawione przezemnie w poscie powyzej i masz ja w "wyslanych" to powinno byc oke :)
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

ufff nawysylalem sie tego troche :) najwyzej mi przyjda o dwa bilety za duzo ale jestem spokojny bo kase mam :D i spokojnie znajde osoby ktore moglyby kupic ode mnie te bileciki :D :D
Awatar użytkownika
Zdzichu
-#Invader
-#Invader

Post autor: Zdzichu »

Ja wyslalem zamowienie w piatek, potwierdzenia nie dostalem ale vampajer wczesniej napisal ze dzwonil do Mystic i powiedzieli mu ze nie odsyalaja potwierdzen tylko od razu realizuja zamowienia.
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

jak tak teraz patrze to mam wszystko w tresci maila to co napisal JBJ oprocz tego o transporcie poza tym temat maila jest inny niz Zamowienie Internet. Ma to jakies zanczenie?? :?
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ja na metallicę zamawiałem przez neta, ale niepotrzebnie, bo do domu dostałem później niż się pojawiły w sklepach więc nie widzę sensu już zamawiać, ale inna sprawa, ze chęć posiadania biletu jest tak duża, że chce się już poczynić jakieś kroki by zbliżyć się do tego konceru :wink:
ja jednak cierpliwie poczekam i pójdę do sklepu
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Jesli nie macie skonfigurowanego programu pocztowego to Wasze bilety NIE zostaly zamowione. Mystic dostanie od Was po prostu pustego maila!!
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Simon »

HEJ!! Czy ktos wogole wie gdzie bedzie mozna kupowac bilety?? i od kiedy?? Podano do informacji ze od 20 grudnia czyli od poniedzialku maja byc w sprzedazy ale nigdzie nie podano listy sklepow gdzie bedzie mozna je kupic!! Pytalem sie w EMPIKU w Katowicach to mi powiedzieli ze powinny byc ale nie wiadomo kiedy :? Tak wiec jezeli ktos ma bardziej szczegółowe informacje to bede wdzieczny :twisted: :rocx :rocx
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

ja dzis bylem w empiku w wawie na marszalkowskiej i babka mi powiedziala ze maja byc pewnie pod koniec tygodnia a jak jej powiedzialem ze sprzedaz ma bys od 20 to nic o tym nie wiedziala.. jutro bede dzwonil do nich i pytal czy maja.. jesli tak to jade kupic :rocx
Arda
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Arda »

Faktycznie chodziło o konfiguracje przeglądarki i programu pocztowego :/ Opera nie dała rady :) Teraz wszytko jest ok - na szczeście. Bilety w drodze :lol:
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

no u naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo zamowienie zostalo przyjete , i faktycznie ,opera nie podolala :D

jeszcze tylko nie cale pol roku i uslyszymy cudowne "SCREAM FOR ME POLAND, SCREAM FOR ME!!! :D:D:D
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

w radio trzecim reklamuja koncert maidenów i wlasnie jest 2 minutes to midnight z rock in rio. Koles gdal ze koncert w torwarze z world slavery tour zaczal sie od 23:58 :roll: Ale ważne ze jest promocja :)
Futrzak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Futrzak »

Sent_from_the_Beast pisze:Koles gdal ze koncert w torwarze z world slavery tour zaczal sie od 2 minutes

to woła o pomstę... :roll:
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Dobra, a można zamawiać bilety dzwoniąc do Mystica, czy trzeba wysłać maila ?
Awatar użytkownika
Zdzichu
-#Invader
-#Invader

Post autor: Zdzichu »

Ja nie wyslalem zamowienia przez Outlook bo poczta byla zle skonfigurowana ale wszystko to co bylo napisane skopiowalem i wyslalem przez onet, oczywiscie nie dostalem potwierdzenia, czy waszym zdaniem moje zamowienie zostalo przyjete, nie bede jeszcze raz do nich pisal bo przysla mi dwa bilety a na tyle nie mam, wiec co powinienem zrobic zeby sie przekonac o zrealizowanym zamowieniu??
ODPOWIEDZ