29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Ja mam podobny problem jak Majek. Zamowilem wczoraj rowniez 2 bilety na plyte. Wypelnielem wszystkie dane i pod koniec finalizowania pojawil mi sie kreator poczyt Outlook (nie mialem go skonfigurowanego) i nacisnalem anuluj. Tak wiec nie wyslalem maila do Mystic'a. Podalem im tylko moj email, ktorego uzywam na codzien. Czy w takim razie zamowienie dojdzie i nie bedzie zadnych komplikacji?
Nie sądzę, aby zamówienie zostało przyjęte, bo na stronie Mystica napisali: Upewnij się, czy Twój program pocztowy w folderze wysłanych elementów zawiera e-mail z zamówieniem. Więc e-mail musi być wysłany.
zeby zamowienie do nich doszlo w "wiadomosciach wyslanych" waszego programu pocztowejgo musi pojawic sie wiadomosc tzn.
nazwa1=IRON MAIDEN - Bilet na koncert 29.05.2005 - PŁYTA
cena1=100zl
ilosc1=1
Transport=10zl
Wartosc zam.=110.00zl
nazwisko=Tomasz Bubieńczyk
firma=
nip=
(...) <-reszta danych
Uwagi=
koniec=Koniec zamowienia
i wtedy napewno dojdzie
a potem po jakims czasie musicie dostac potwierdzenie...
jego tresc:
nazwa1=IRON MAIDEN - Bilet na koncert 29.05.2005 - PŁYTA
cena1=100zl
ilosc1=1
Transport=10zl
Wartosc zam.=110.00zl
nazwisko=Tomasz Bubieńczyk
firma=
nip=
(...) <-reszta danych
Uwagi=
koniec=Koniec zamowienia
i wtedy napewno dojdzie
a potem po jakims czasie musicie dostac potwierdzenie...
jego tresc:
Witaj
Ok bilety wysyłamy w środę listem poleconym
Może być lekkie opóźnienie z racji dużej ilości zamówień. Cierpliwości -
napewno bilety dojdą
Up The Irons
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 3:29 pm przez JBJ, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja też mam problem - Zamówiłam bilety przez www, pojawił sie komunikat, że mam czekać na maila potwierdzającego odbiór zamówienia (tak jak wszystkim). Ale nie otworzyła mi się program pocztowy i nie wysłąłam żadnego maila z zamówieniem. W końcu nie wiem czy bilety zostały zamówieone czy nie, bo powierdzenie nie przyszło. Mystic dzisiaj pewnie nie pracuje, bo nie odbieraja telefonów. Bilety zamówiełam w piątek po południu.
a ja z tego wszystkiego nie wiem juz nawet czy na dobry adres wyslalem zamowienie
wysylka@mystic.com.pl to dobry adres ?
Sprawdź czy masz w Elementach Wysłanych e-maila z czymś takim jak napisał JBJ. Jak masz znaczy, że wszystko jest OK.Arda pisze:Ja też mam problem - Zamówiłam bilety przez www, pojawił sie komunikat, że mam czekać na maila potwierdzającego odbiór zamówienia (tak jak wszystkim). Ale nie otworzyła mi się program pocztowy i nie wysłąłam żadnego maila z zamówieniem. W końcu nie wiem czy bilety zostały zamówieone czy nie, bo powierdzenie nie przyszło. Mystic dzisiaj pewnie nie pracuje, bo nie odbieraja telefonów. Bilety zamówiełam w piątek po południu.
zamotane to wszystko tak patrze... w moim przypadku zamowienie poszlo na adres art@mystic.com.pl natomiast potwierdzenie otrzymalem od adresu wysylka@mystic.com.pl a wypelnialem zamowienie "tradycyjnie" tzn. poprzez formularz wiec nie wiem (?) jesli tresc Twojego zamowienia jezd taka sama jak ta przedstawione przezemnie w poscie powyzej i masz ja w "wyslanych" to powinno byc okekocian_jr pisze:a ja z tego wszystkiego nie wiem juz nawet czy na dobry adres wyslalem zamowieniewysylka@mystic.com.pl to dobry adres ?
ufff nawysylalem sie tego troche
najwyzej mi przyjda o dwa bilety za duzo ale jestem spokojny bo kase mam
i spokojnie znajde osoby ktore moglyby kupic ode mnie te bileciki

Ja wyslalem zamowienie w piatek, potwierdzenia nie dostalem ale vampajer wczesniej napisal ze dzwonil do Mystic i powiedzieli mu ze nie odsyalaja potwierdzen tylko od razu realizuja zamowienia.
jak tak teraz patrze to mam wszystko w tresci maila to co napisal JBJ oprocz tego o transporcie poza tym temat maila jest inny niz Zamowienie Internet. Ma to jakies zanczenie?? 
ja na metallicę zamawiałem przez neta, ale niepotrzebnie, bo do domu dostałem później niż się pojawiły w sklepach więc nie widzę sensu już zamawiać, ale inna sprawa, ze chęć posiadania biletu jest tak duża, że chce się już poczynić jakieś kroki by zbliżyć się do tego konceru
ja jednak cierpliwie poczekam i pójdę do sklepu
ja jednak cierpliwie poczekam i pójdę do sklepu
Jesli nie macie skonfigurowanego programu pocztowego to Wasze bilety NIE zostaly zamowione. Mystic dostanie od Was po prostu pustego maila!!
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

HEJ!! Czy ktos wogole wie gdzie bedzie mozna kupowac bilety?? i od kiedy?? Podano do informacji ze od 20 grudnia czyli od poniedzialku maja byc w sprzedazy ale nigdzie nie podano listy sklepow gdzie bedzie mozna je kupic!! Pytalem sie w EMPIKU w Katowicach to mi powiedzieli ze powinny byc ale nie wiadomo kiedy
Tak wiec jezeli ktos ma bardziej szczegółowe informacje to bede wdzieczny
:rocx :rocx
ja dzis bylem w empiku w wawie na marszalkowskiej i babka mi powiedziala ze maja byc pewnie pod koniec tygodnia a jak jej powiedzialem ze sprzedaz ma bys od 20 to nic o tym nie wiedziala.. jutro bede dzwonil do nich i pytal czy maja.. jesli tak to jade kupic :rocx
Faktycznie chodziło o konfiguracje przeglądarki i programu pocztowego :/ Opera nie dała rady
Teraz wszytko jest ok - na szczeście. Bilety w drodze 
-
IvonMaiden
- -#Invader

no u naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo zamowienie zostalo przyjete , i faktycznie ,opera nie podolala 
jeszcze tylko nie cale pol roku i uslyszymy cudowne "SCREAM FOR ME POLAND, SCREAM FOR ME!!!
:D:D
jeszcze tylko nie cale pol roku i uslyszymy cudowne "SCREAM FOR ME POLAND, SCREAM FOR ME!!!
w radio trzecim reklamuja koncert maidenów i wlasnie jest 2 minutes to midnight z rock in rio. Koles gdal ze koncert w torwarze z world slavery tour zaczal sie od 23:58
Ale ważne ze jest promocja 
Sent_from_the_Beast pisze:Koles gdal ze koncert w torwarze z world slavery tour zaczal sie od 2 minutes
to woła o pomstę...
Dobra, a można zamawiać bilety dzwoniąc do Mystica, czy trzeba wysłać maila ?
Ja nie wyslalem zamowienia przez Outlook bo poczta byla zle skonfigurowana ale wszystko to co bylo napisane skopiowalem i wyslalem przez onet, oczywiscie nie dostalem potwierdzenia, czy waszym zdaniem moje zamowienie zostalo przyjete, nie bede jeszcze raz do nich pisal bo przysla mi dwa bilety a na tyle nie mam, wiec co powinienem zrobic zeby sie przekonac o zrealizowanym zamowieniu??