Pop
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Re: Pop
Justin już nie mistrz. Hrvy juz detronizuje Biebera
Tu jest dawka jego zacnego talentu
https://www.youtube.com/watch?v=2YvG0NbYJpE
Ogólnie chłopak ma już pół miliarda wyświetleń na youtube a to już mówi samo za siebie
Ogólnie chłopak ma już pół miliarda wyświetleń na youtube a to już mówi samo za siebie
Hrvy ma wszystko co powinien mieć w sobie prawdziwy artysta. Jest cool ,trendy, jazzy. Ma MNÓSTWO wyświetleń na youtube i ma MASĘ followersów co w dzisiejszych czasach jest sprawą kluczową dla słuchaczy tej przekozackiej muzyki
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

No właśnie! Teraz tylko wystarczy poczekać aż taki artysta jak Hrvy wyda kolejny najlepszy singiel i Invader tj. Mizatrop oraz inni fani Justina stracą głowę na punkcie dokonań nowego mistrza
Nie wiem kto to ten Hrvy, ale od paru dni strasznie mi siedzi w głowie ta nuta. No coś wspaniałego, zresztą cały album jest bardzo fajny. No i bardzo przyjemnie się ogląda ten performance
https://www.youtube.com/watch?v=Qd1uC7K3KaE
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ej, no. Kim Wilde wymiata. Co prawda z Bonnie Tyler nie ma szans, ale i tak jest zajebista.Schizoid pisze: ↑pn lis 22, 2021 6:30 pm Nie wiem kto to ten Hrvy, ale od paru dni strasznie mi siedzi w głowie ta nuta. No coś wspaniałego, zresztą cały album jest bardzo fajny. No i bardzo przyjemnie się ogląda ten performancehttps://www.youtube.com/watch?v=Qd1uC7K3KaE
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dla mnie Kim>Bonnie (choć Holding Out For A Hero kocham całym sercem). Ale nie wspomniałeś Debbie Harry, a według mnie w tamtych czasach też była to mocna zawodniczka.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Wolę Bonnie i Kim, ale była nie przeczę dobra. Kiedyś to był pop, teraz nie ma popa 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Kim supportowala Króla Popu w Europie na trasie BadSchizoid pisze: ↑pn lis 22, 2021 6:30 pm Nie wiem kto to ten Hrvy, ale od paru dni strasznie mi siedzi w głowie ta nuta. No coś wspaniałego, zresztą cały album jest bardzo fajny. No i bardzo przyjemnie się ogląda ten performancehttps://www.youtube.com/watch?v=Qd1uC7K3KaE
A z Pań najlepsza jest Tina Turner <3
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Właśnie słuchałem Simply The Best
A co do Kim, to niedawno dowiedziałem się, że zagrała koncert w Sopocie w 1988. Jest nawet cały na YT, a tu fragment z Polakami na scenie
Dla mnie ważniejsze od supportowania Jacksona na trasie Bad jest to, że w 1990 była gościem specjalnym na europejskiej trasie Davida Bowiego. Nie ukrywam, że jego koncert to chyba moje największe marzenie koncertowe, niestety w praktyce nigdy nie było możliwe do spełnienia. A takie połączenie David + Kim to Jeeeezu, no byłbym w stanie wybulić gigantyczne pieniądze za jakieś podrzędne trybunki. Szczególnie, że obie setlisty były zabójcze.
Nie wrzucałbym Debbie Harry do popu
Oczywiście jest to pewne uogólnienie, ale Blondie ma sporo hitów, które spokojnie można podpiąć pod pop. Eltona Johna też do niego przypisuję, chociaż chłop miał totalnie różne inspiracje i ambicje.
Ale Schizoid zapodał bombę! :-) jak ja dawno tego nie słyszałem, dzięki za przypomnienie :-) dla mnie w tamtych czasach to był rock, a nie pop, ula lala :-) I to rzeczywiście był pop, a teraz nie ma popa jak pz słusznie zauważył :-) Niech żyje stary, dobry pop, ale najważniejszy i tak jest hevi metal 
"Still my heart calculate and pray"
Nie no na pewno pop był w pewnym sensie częścią muzyki Blondie i solowej kariery Debbie. Chodzi mi tylko o to by nie przypinać tej jednej łatki bo to może kogoś zmylić i to mocno.
Kurwa mać, jakie to jest przeciętne! Gówno przynajmniej śmierdzi, a to??Adrian S.O.S. pisze: ↑ndz lis 21, 2021 1:29 pm Justin już nie mistrz. Hrvy juz detronizuje Biebera
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Taki pop jak ABBA, Elton John czy Blondie to jest o miliard lat świetlnych lepszy niż jakieś nowe wynalazki albo śpiewające nastolatki z pomalowanymi paznokciami albo tatuażami na ryju.